avatar MMAP… en overweeg serieus om ons seminar op 13 april te bezoeken. U kunt zich aanmelden op seminar20130413@gmail.com . Wij denken dat de bescherming van uw geld (spaargeld, pensioen, toekomstige tegoeden uit arbeid, erfenissen, enz.) een onderwerp is dat met de dag actueler wordt.


Kijken we naar de toestanden m.b.t. de EU, de ECB, het EMS, Cyprus, de laffe houding van de criminele banken en nog talloze andere indicaties die uit allerlei media te halen zijn, lijkt één ding ons heel duidelijk: roverheden zijn erop uit om u zo kaal mogelijk te plukken. Of u nu tonnen/miljoenen hebt of dat u gewoon probeert een spaarcentje over te houden voor een leuke oude dag. Wat doet u NU om uw (toekomstig) vermogen te beschermen tegen de grijpgrage handen van de roverheden?

ECB takes money

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En belangrijker: weet u wat u KUNT doen? Edelmetaal? Bitcoins? Buitenland-constructies? Heeft u zich daar al in verdiept? Heeft u daar nog vragen over? Wilt u misschien eens met iemand spreken die over dergelijke onderwerpen meer weet?

Dan is dit seminar de ideale gelegenheid: we hebben een viertal zeer goede sprekers en enkele standhouders die u over deze zaken veel meer kunnen vertellen.

De vier sprekers, Toine Manders (HJC, zeer consequent libertariër waar veel van te leren valt, Libertarische Partij), Frank Karsten (oprichter MeerVrijheid, Mises Instituut Nederland, mede-auteur van o.a. “De democratie voorbij”), Robert de Waard (Bitonic) en Willem Middeloop (Commodity Discovery Fund, auteur van diverse topboeken over geld, goud en crises, grondlegger van AmsterdamGold, bekend van zijn journalistieke inbreng en vaak “incovenient truths” in programma’s als o.a. RTL-Z en DWDD, kortom: Willem behoeft nauwelijks introductie) zijn elk op hun gebied dé specialisten voor al uw vragen.

MD redroom

 

 

 

 

 

 

Zij voorzien elk een korte lezing van circa 20 minuten, waarna u telkens kunt reageren en uw vragen kunt stellen. In de RedRoom van MeetingDistrict te Nieuwegein, zoals op bovenstaande foto.

MD lounge

 

 

 

 

 

 

En in de Classic Lounge (zie foto), direct verbonden aan de RedRoom, is er gelegenheid voor nadere kennismaking met sprekers, standhouders en mede-libertariërs. Alles in een informele sfeer.

Desgewenst gecombineerd met een lunch-buffet en/of diner-buffet bieden we u een compleet arrangement voor libertarisch gedachten wisselen, misschien wellicht oude bekenden treffen en adviezen voor uw vermogen, groot of klein.

Uiterlijk 5 april dienen wij het aantal deelenemers (seminar en/of buffetten) te weten, dus schrijf u snel in. We hebben maximaal 120 plaatsen beschikbaar. Bent u straks 1 van die 120 mensen die goed geïnformeerd is op zijn/haar financiële toekomst? Onderscheidt u zich straks van de talloze mensen die “het wel geloven en als het zover is kijken we wel verder”?

Grijp uw kans, deze gelegenheid komt niet elke maand voorbij.

Fijn weekeinde,

MMAP

4 REACTIES

  1. @Michel Deen [1]: Ik gebruik geen outlook en heb adres gekopieerd naar mijn mail programma en daar werkt het wel, heb 15 minuten geleden mail verstuurd en nog geen foutmelding gekregen.

    mochten er meer mensen problemen hebben met mailen, laat het weten. desnoods mail je naar info@vrijspreker.nl

Comments are closed.