https://www.youtube.com/watch?v=fWDc6lpcqzc

7 REACTIES

 1. Wat ik mis in de hele discusie van de veranderingen in ons klimaat is de cyclus van de ompoling zoals die naar het schijnt eens in de zoveel duizend jaar voorkomt.

  Er wordt al jaren onderzoek naar gedaan en het is niet voor niets dat ANTARTICA een pleisterplaats van onderzoekscentra is waarbij het aandeel militair onderzoek wel erg groot is.

  Er is geen deel van de wereld buiten ANTARTICA wat zo’n aparte beschermde status heeft.Het is eens tukje niemandsland wat men koste wat kost wil verbergen voor de gewone wereldburger.

  Vele gebieden worden niet getoond op satelietbeelden en het fenomeen van de warmte zones met stromend helder water worden eingelijk niet openlijk besproken.Je kan je voorstellen dat bij zo’n exotische oase in zo’n kille omgeving zich een zeer afwijkend dieren en planten rijk heeft gevestigd.Er is niets in de wereld wat zich zo snel en specifiek aanpast aan verandering van leefomgeving als de natuur.

  De geschiedenis van de aarde leert ons immers van zowel wetenschap als legende dat landdieren overgingen in waterdieren en dat beide over konden gaan in vliegende dieren.Een aantal dieren combineren nog steeds hun oude oorsprongen zie de vliegende vissen,zweefduikende apen etc.

  Kortom ik ben wel benieuwd naar de flora en fauna in de warme oase’s op ANTARTICA.

  Wat heeft dat mini eco systeem te maken met antizwaartekracht en schommelingen en storingen in de ionesfeer.

  Maar voor nu eerst even eten en wie weet zo dadelijk een reactie lezn van iemand die veel slimmer is en mogelijk met wat antwoordjes komt

  Jan Snijder [2] reageerde op deze reactie.

 2. @zandhapper x-37b ops VERY high jump [1]:

  … en het is niet voor niets dat ANTARTICA een pleisterplaats van onderzoekscentra is waarbij het aandeel militair onderzoek wel erg groot is.

  Ik denk dat je daar alleen al een punt aansnijd dat reden tot nadenken geeft.

  De NASA is al jaren aan het onderzoeken en uitrekenen wat ons eventueel te wachten zou staan in de (hopelijk verre) toekomst en dat het er niet best uit ziet weet inmiddels elke boer met zijn klompen aan te voelen er gaat iets fundamenteel veranderen daar kunnen we wel op rekenen.

  Dat de militaire onderzoekers op antarctica zoveel onderzoek doen is simpel te verklaren in het feit dat de machtshebbers willen weten hoeveel de mens kan verdragen in zulke extreme omstandigheden en de redn voor die onderzoeken ligt in het feit dat men verwacht dat er op korte termijn nog wel eens een (mini) ijstijd aan zit te komen.

  Als je dan de boel op orde wilt houden en je macht wilt behouden in de wereld is het wel handig om te weten aan welke gevaren je jezelf, maar vooral je tegenstanders, bloot kan stellen en daarmee de gewenste overmacht kunt blijven behouden.

  Reden dat een deel van antarctica dus ook niet getoond wordt op “kaartmateriaal” is dus voor de hand liggend, men is immers bezig technieken te ontwikkelen die vooral ten dienste zal staan van diegenen die een eventuele ijstijd overleven, ook wordt er ongetwijfeld ge-experimenteerd met gewasteelt in koude omstandigheden en langdurige vriestemperaturen en zal er ook wel enig onderzoek zijn naar een eventueel “dierlijk” ras dat de overlevenden zal moeten voorzien van de nodige eiwitten.

  Maar dat alles terzijde, het meeste onderzoek dat daar gedaan wordt zal meer in de richting gaan van hoe men, als het er ooit van komt, die pool-wisseling zal ervaren en of de mens uberhaubt zoiets kán overleven, worden er dan niet onmetelijke krachten ontketend die wellicht het uiteenspatten van al het leven op aarde kunnen veroorzaken, maar vooral; is het te voorkomen, is het mogelijk (een deel van) de mensheid tijdig te beschermen en onder te brengen in een soort van omgeving die lang genoeg bescherming biedt tegen de extremen.

  Want als je goed nadenkt draait het allemaal maar om een páár dingen, geld en macht, en hij die de anderen overleefd heeft beide.

  zandhapper [7] reageerde op deze reactie.

 3. Stel de aarde warmt zich op.
  Wat tot gevolg heeft dat de gewicht s verdeling op de aardmantel
  verandert, door het weg smelten van het ijs.
  Dat tot gevolg heeft dat de magma stromen zich wijzigen
  En daar door ook het zwaartepunt zodat onze aarde zwevend tussen de andere planeten zich een kwartslachje keert.
  De oceanen en zeeen over de bergen spoelen, de Sahara weer zee wordt en Antarctica weer als paradijs ergens langs
  de evenaar ligt.
  Of de aardmantel verschuift over de kern.
  Het zal in elk geval zeer grote gevolgen hebben voor alles dat leeft, als dit plaats vindt, waarschijnlijk blijft er maar een fractie van het geordende leven, zoals wij dit nu kennen bestaan.
  Het over grote deel zal worden weg ge vaagt.
  In dien de veranderingen minder heftig zijn, ook dan zal alles wat
  zich niet snel genoeg kan aanpassen, ten prooi vallen aan de nieuwe evolutiegolf die dan ontstaat.

  Met 21 – 12 -2012 in gedachten kan het ook meevallen.

 4. Ik kwam net even op het idee om te googlen op South pole sinkhole en lees direct dat er wereldwijdt steeds meer sinkholes ontstaan.
  Een deel zal het gevolg zijn van de natuurlijke cyclus van om-poling maar ik denk zaelf dat ons aardgas,olie en steenkoolwinning etc niet alleen bovengrond zichtbaar het landschap veranderd maar nog meer onzichtbaar ondergronds.

  Als je de aarde als een grote fundering ziet waarin je maar stukken blijft weghakken,ondergraven of de grondwaterstand veranderd dan zal die fundering ernstige scheuren en vervormingen gaan tonen.

  En zoals G&R terecht aangeeft drijft alles eingelijk op die instabiele magma en op het moment dat de krachten onevenredig worden verdeeeld zal onze aardbol gaan vervormen en net als bij een ketting zal die op de zwakste schakels gaan openbarsten.

  Er wordt al jaren geroepen dat de grote aardbevingen er nog aan moeten komen maar als je dus je eigen voorsteld dat dit door die vervroming komt kun je het vergelijken met een gevulde waterballon die ineens bezwijkt.

  Dan heb je ineens weer een heel nieuwe theorie van de OERKNAL en het onstaan van nieuwe zonnestelsels etc.

  Het boren naar gas en olie verzwakt de fundering van onze aarde ook enorm je kan het vergelijken met het puntbelasten van een glasplaat.Door de krachten ontstaan er (on)zichtbare breuklijnen en net als met die glazen ruit kan het plotseling zijn dat alle breuken ineens tegelijk doorschieten en de raam in feite eruit spring.

  Voor de aarde kun je zowel denken aan een soort explosie of juist een implosie.
  Atlantis en het sinkhole en al die onderzeese bergketens niet te vergeten.

  Maar ik kan nog wel wat verzinnen waarom men juist op Antartica studeerd op het overlevingsplaatje.Volgens de verhalen zouden er grote boven en ondergrondse gebeiden zijn waar het vrijwel tropisch is en er dus een flora en fauna aanwezig is die onze verbeelding te boven gaat.

  Nu hoef je natuurlijk niet te geloven dat de NAZI’S in Nou Swabenland een UFO basis hadden maar dat er heel wat meer is te vinden dan wat ijsberen en vis is wel duidelijk gezien al die onderzoeks labs en de zeer aparte status van het gebied.

  Ik zag gister dat er dan toch grote holtes zichtbaar zijn via Google Earth maar of het ware beelden zijn of door NASA en de rest een beetje ingekleurd is natuurlijk niet ontdenkbaar.

  Maar ach…..als we dan toch gaan…..mogen we dan wel even op de H.A.A.R.P spelen

  zandhapper geo engineering [5] reageerde op deze reactie.

 5. @zandhapper geo engineering [4]: EVEN VERGETEN het schijnt ook dat Bijvoorbeeld Groenland en etc steeds meer stijgen en in het ene gebied is de stijging centimeters per jaar en in het andere gebied milimeters.

  Maar als er op de ene plaats stijging is moet er op de andere plaats daling zijn of er onstaan enorme holtes die niet gevuld zijn door magma dus in feite weer potentiele sinkholes.Maar stomme gedachte even stel het magma bereikt een olie of gas rijke laag wat is dan de chemische reactie??????

  Shit alweer een Oerknal theorie

 6. Hoe zou het toch zijn met de kerncentrale van CAMP CENTURY op antartica.

  Ik kan me voorstellen dat het buiten werking is gesteld maar of dat vrijwillig is gebeurd is de vraag.

  Het plaatsen van de staven werd onbeschermd gedaan dus ben benieuwd hoeveel personene in de loop der jaren daar het slachtoffer zijn geworden van radio actieve lekken.

  Maar als de centrale is stilgelegd at is dan op dit moment haar technische staat.Is er gevaar voor lekken of meltdown en waar heeft men al dat radioactieve materiaal gelaten wat als afval overbleef

 7. @Jan Snijder [2]: gradually declined from there. During the reactors operational life, a total of 47,078 gallons of radioactive liquid waste was discharged into the icecap. The PM-2A was removed in the summer of 1964 by the 46th Engineers based at Fort Polk, Louisiana. No military service was willing to accept the plant at another location so the PM-2A’s components were put into storage. The reactor vessel was subjected to destructive testing in order to study neutron embrittlement of carbon steel. Phillips Petroleum Company

  Dat stukje gaat over de mini kernreactor op camp century en in hetzelfde artikel wordt een beeld geschept hoe de hele installatie ten onder ging aan de druk van de sneeuwkap en het ijs

  Je kan je afvragen welke gevolgen dit voor het milieu heeft gehad

Comments are closed.