Stem_16Uit TT: Kamer beslist over EU referendum

Er zijn inmiddels meer dan 40.000 steunbetuigingen uitgebracht omdat mensen de zeggenschap over de begroting willen houden> ( hun woorden).

het lijkt me niet zo moeilijk om te belissen wat u nu moet doen: https://www.burgerforum-eu.nl/

7 REACTIES

 1. Ghehehehehe… Gaan we een wedje maken…. Er zal 5 minuten over gedebateerd worden en dan ,zeg ik, dat het ter kennisgeving aangenomen wordt, en er een streep onder komt, met een grote stempel met rode inkt er overheen ” AFGEHANDELD” .

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Burnitall [1]:
  “. . . Er zal 5 minuten over gedebateerd worden. . . . ”

  Die kans is zeer groot. Toch zullen er misschien politici zijn die aan hun kiezers denken en die daarom aandacht willen trekken. En dat heeft een voordeel dat ook weer meer burgers kunnen gaan merken dat de Nederlandse soevereiniteit niet meer bestaat, en dat “Nederland” helemaal NIETS meer zelfstandig mag/kan doen.

  Je stem aan dit burgerforum geven, heeft meer voordelen dan nadelen.

 3. We hebben democratisch besloten geen referenda meer te houden in de democratische EU.
  Groetjes Pechtold.

  .

 4. @frank [3]: Frank, ik denk dat je het zo moet zien: de trend is ingezet. Kijk nou eens hoe snel we aan die 40k stemmen gekomen zijn! Voor de grap zou je ook eens op Telegraaf.nl kunnen kijken naar reacties van mensen op bank/politiek-artikelen. Het vertrouwen is volledig weg bij de gewone man. Als je, net als ik, een beetje blijft evangeliseren en mensen erop attent blijft maken, komen we ook wel aan die 300k. Laat de smurfjes in Den Haag eerst maar aan dit referendum voorbij gaan, dan breekt de spreekwoordelijke pleuris uit, denk ik.

Comments are closed.