Person_Schauble_Lagarde 130318Dit is eindelijk eens een geval waarin ze allebei gelijk hebben. Beiden hebben ze de procedure meegewerkt. En Marx Rutte en Jeroen Dijsselbloem zijn even hard te verwijten.
ZIJ ZIJN DE VERANTWOORDELIJKE PERSONEN
Mooi deze onderlinge verwijten. Maar de belastingbetaler schiet er geen fluit mee op.

 

Vanaf nu verwacht maar dat er grote inspanningen komen om de belastingbetalers in de EU landen gerust te stellen dat dit een uitzondering was.
En dat het eigenlijk allemaal niet zo erg is.

Alsof het breken van beloftes niet zo erg is!!
Zelfs als dat voor politici normaal is; gewone burgers hebben toch nog wel een beetje gevoel voor eerlijkheid en integriteit!

Dijsselbloem, de voorzitter van de eurogroep heeft echter al gezegd dat er weliswaar geen plannen zijn, maar dat je nooit weet wat de toekomst brengt!!

3 REACTIES

  1. Ga maar uit van gidsland Cyprus in deze.

    “…dat er weliswaar geen plannen zijn…”
    Die plannen komen binnenkort wel. Na het precedent in Cyprus zal de verleiding gewoon te sterk zijn om de vele miljarden op spaarrekeningen te confisceren omwille van “het algemeen belang”.

    Graaisocialist Wouter Bos zei ook “een tientje is in betere handen bij de overheid, dan in de portemonnee van de burger” (of woorden van gelijke strekking). Dat zag ik hem ooit zelf vertellen op een filmpje of de TV, maar heb helaas geen clip of quote van kunnen terugvinden.

  2. Wat maakt het uit wie het bedacht heeft. Een ieder die bij dat clubje zit zou strafrechtelijk vervolgd moeten worden voor diefstal.

Comments are closed.