De slager als ambtenaar:

http://www.youtube.com/watch?v=4ceb0ey02rU

met dank aan Marco voor het inzenden

10 REACTIES

 1. Stof tot nadenken. Waarom gaan dingen in de supermarkt vanzelf, maar op het gemeentehuis niet?

 2. Geweldig, schitterend en hulde aan de makers van deze video die klip en klaar de door de politiek gecreëerde problemen wereldwijd laat zien…:)

  Echter, de politiek heeft haar langste tijd gehad. Buiten dat je je naam kunt claimen – wwwikclaimmijnnaam.nl – waarmee je het (geboorte/akte)contract met de overheid ongedaan maakt. Je koppelt de MENS los van de PERSOON, is er ook: One People’s Public Trust (OPPT) http://oppt-nederland.info

  Welkom bij OPPT Nederland!

  Op 25 december 2012 maakte de One People’s Public Trust ( OPPT ) zich bekend. Sindsdien zijn er over de hele wereld mensen zich gaan verdiepen in het prachtige nieuws dat werd gebracht. Zo ook deze website, waarmee we je willen informeren over de One People’s Public Trust en je meenemen in de ontwikkeling en samen gaan begrijpen wat dit voor ons en de wereld betekent.

  De One People’s Public Trust heeft onderzocht hoe het systeem van macht is georganiseerd en ontdekte dat allerlei organisaties waarvan je eigenlijk zou verwachten, dat zij in dienst zouden staan van het volk, particulier gerunde bedrijven zijn met als doel financieel gewin. Dus niet alleen particuliere bedrijven zijn op winst ingericht, maar ook nationale en internationale banken en instituten en zelfs overheden. De enorme winsten die worden gemaakt, worden niet ten goede van de bevolking gebruikt, maar worden het bezit van een zeer kleine groep super-rijken en hun macht en invloed worden daardoor alleen maar nóg groter.

  De One People’s Public Trust heeft zich jaren verdiept in de constructie van dit oneerlijke systeem en ontdekt hoe het werkt en daarna gezorgd dat dit machtspel gestopt is. Vanaf 25 december 2012 is iedereen op aarde legaal VRIJ en soeverein !!!

  Naam * [4] reageerde op deze reactie.

 3. Leuke video, maar ik mis 1 belangrijk detail: geld. Uiteraard hadden die slagers vooruitbetaling van 50 euro procedurekosten moeten vragen.

  @Robert Boerman [2]:
  Jullie gedram doet mij aan Jehova Getuigen denken. Wat wil je bereiken met deze posts?

 4. Heb altijd al gezegd als een ambtenaar of bestuurder geen loon meer kreeg maar hij zou zich moeten verhuren (aan wie in godsnaam?) en hij zou geen salaris meer krijgen uitbetaald door de staat, dan ging MINIMAAL 90 procent letterlijk dood van de honger. Grappig filmpje en duidelijker kan men het niet brengen, alleen denk ik dat de ambtenaren of bestuurders bij het zien ervan gapend achterover leunen.

 5. @Ratio [5]:

  Maar gelieve dan ook te begrijpen dat we op allerlei manieren zoekende zijn om uit de klauwen van de staat te komen en te blijven. Ik zou graag ergens een handtekening willen zetten dat ik niet langer gebruik wens te maken van de diensten van de overheid. Dit betekent dan ook dat ik geen cent belasting meer betaal, want ik maak dan ook geen gebruik meer als soeverein individu van de verschillende staatsdiensten.

  Alleen de zaken waar ik gebruik van wens te maken zou ik aan willen bijdragen. Ik rijd met mijn auto op de weg, dan betaal ik voor deze weg, maar niet tien keer voor dezelfde weg en het geld verdwijnt in andere zaken dan waar het voor is bedoeld.

  Geen uitkering, geen enkele ondersteunende hulp op welk vlak dan ook, ik zou er graag voor willen tekenen. De overheid, we kunnen er echt zonder!

 6. Jammer dat zelfs Libertariers en de Vrijspreker niet open staan voor informatie die het leven van alle mensen op aarde kan veranderen. Of begrijpt men niet waar het over gaat…?

  @Crisis: de manier om uit handen van de overheid te blijven, is helaas het claimen van je naam en de informatie over OPPT op je in te laten werken. de Staat der Nederlanden is een bedrijf, geen overheid: http://www.sec.gov/cgi-bin/browse-edgar?action=getcompany&CIK=0001008288&owner=include&count=100 en mag dus GEEN belasting heffen…

  Verder denk ik dat we met z’n allen voor hetzelfde streven, zij het ieder op zijn of haar eigen manier. En als men mij hier een ban op wil leggen omdat ik vrijheid promoot, dan moet dat maar…:)

  Ratio [9] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.