zaterdag, 23 maart 2013
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Grieken en EU sponsoren NSFW stijve tepel kunst

Hier hebben de Grieken en de EU nog wel geld voor over. Voor degenen die dit liever niet zien een korte beschrijving. Een vrouw die het zichtbaar koud heeft ligt naakt op een soort van autopsie tafel. Het spektakel duurt anderhalve minuut en eindigt met een dankzegging aan de sponsors EU en Griekse overheid.

geld zat

met dank aan een anonieme inzender

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. damoN schreef op : 1

  de bevestigt mijn vermoeden dat ‘ kunst’ eigenlijk het vermogen van de kunstenaar is om een vaag semi intellectueel verhaal rondom te ‘ creatie’ bij elkaar te stamelen.

  niets mis mee als mensen daar vrijwillig voor willen betalen, maar ik word een beetje agressief als ambtenaren mij onder bedreiging van geweld beroven en dat geld dan uitdelen aan zo’n zwakzinnige met een kaasverhaal onder het mom van ‘ het volk verheffen’ grrrr.

 2. Jeroen Nouwens schreef op : 2

  Ik vraag me af of de EU mijn project wil sponsoren. Ik ga op een ijskoude metalen tafel liggen, helemaal in m’n nakie, en zo hard als die raketten die Rusland op de VS heeft gericht. Ik heb er niet echt een boodschap mee, maar ik verzin wel wat intellectueels.

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 3. Hub Jongen schreef op : 3
  Hub Jongen

  @Jeroen Nouwens [2]:
  Boodschap kan zijn dat ëen mens dank zij libertarische filosofie zelfs de sterkste kou kan verdragen.
  En ik hoop dat je dan een ton van je subsidie aan de Vrijspreker/Libertarisch Centrum schenkt (om bvb seminars te organiseren!)

 4. ms schreef op : 4

  Vraag mij af voor hoeveel (gestolen) geld dit gesponsord is.