Overheid_Stelen_gij-zult-niet Bij de zogenaamde  “redding” 🙂 van Cyprus hebt u kunnen leren dat uw geld op banken in ieder geval helemaal niet veilig is. Deze keer is het nog gelukt de spaarcenten onder de 100 duizend euro te mogen behouden. Maar één euro erboven wordt al geplukt. En politici zijn al aan het werk om de”garantie” op een lager bedrag te stellen; 40 en ook 30 duizend zijn al genoemd. Denk na wat u kunt doen. Kom ook naar het “Spaarcenten-seminar in Nieuwegein op 13 april.

4 REACTIES

  1. Der Bankraub ist eine Inititative von Dilettanten , wahre Profis gründen eine Bank (Bertold Brecht)

  2. @Jhon [1]:

    Dat klinkt wel lollig Jhon! Maar ik denk dat als je eerlijk bent, dat je het niet kunt menen.
    Kom je naar het seminar op 13 april? Mogelijk krijg je daar weinig tijd met mij hierover te discussieren, maar de sprekers kunnen je nog een hoop leren.

    Overigens klopt prop=pov filosofisch van geen kant!

Comments are closed.