BitCoin_Bid-AskOp ZeroHedge staat het artikel “In Spain, The Bitcoins run has started” . Toen de banken op Cyptus sloten, en de spaarders niet meer aan hun centen konden komen, groeide plotseling de interesse in Bitcoins. In twee dagen tijd vloog de prijs 30 % omhoog! Bitcoins kan een weg zijn om je spaarcenten buiten bereik van de overheid te houden.

 

Maar een groot probleem is nog om te begrijpen hoe en wat die Bitcoins zijn.  Hoe krijg je ze? Wat zijn ze waard? Hoe zeker ben je er mee? Wat kan een overheid doen om er wel grip op te krijgen?

Op veel van die vragen proberen we op het “Spaarcenten seminar”van 13 april een antwoord te krijgen. Antwoorden die misschien heel belangrijk zijn voor uw toekomst (inclusief uw vermogen).

Het blijft altijd een vraag hoe vlug het seminar uitverkocht is. In ieder geval zijn er vandaag nog plaatsen beschikbaar. Schrijf nu in en u bent zeker voor een plaats.
Gegevens en inschrijven: http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/03/inschrijven-seminar-spaarcenten-pensioen-euros-goud-of/

En bovendien is het ook een goede en gezellige gelegenheid om andere libertariërs te ontmoeten. U kunt kiezen met en zonder diner.

De Duitse econoom, Peter Bollinger, waarschuwde in een interview met Der Spiegel: “European citizens must now fear for their money.

Nassim Taleb (On Reddit) – via Mike Krieger (@LibertyBlitz):
Bitcoin is the beginning of something great: a currency without government, something necessary and imperative.”
Chart: Bitcoincharts

P.S. Ondertussen heeft de Keynesiaanse socialistische economie-Nobelprijs  winnaar Krugman gezegd dat hij niet enthousiast is over de Bitcoin. Dat lijkt een aanbeveling om er toch eens serieus naar te kijken!!

ZIE OOK:  http://www.zerohedge.com/news/2013-03-20/spain-bitcoin-run-has-started

15 REACTIES

 1. @OBL-Rien [1]: Nee, omdat je er iets gekocht hebt. Als je een kilo appelen koopt, hoort dat ook niet in box 3. BitCoin kun je als ruilmiddel zien, niet als vermogen.

  Daarom balen de heerschers er ook zo van. De ECB heeft al een rapport doen verschijnen met daarin de conclusie dat het een volwaardig alternatief is voor fiat-valuta.

 2. @damoN [4]: Yep, ze staan al klaar. Maar dan moeten ze het eerst nog voorelkaar zien te krijgen! Er zijn nog andere alternatieven als BitCoin.
  En als TPTB (The Powers That Be) dit neersabelen, komt er een ander alternatief. En dan nog één. De geest is uit de fles.

  Vooralsnog is het er en kun je er gebruik van maken. Nog even en dan is het te laat en geldt het adagium: Vluchten kan niet meer…

 3. @Hub Jongen [2]:

  Wie wat aan de belasting opgeeft is natuurlijk iets anders.
  Maar dan ben je wel in overtreding.
  Als je ooit gepakt wordt ben je dan ook het haasje.
  Er is maar 1 ding waar de overheid echt boos over word: je belasting niet betalen.
  Voor de rest maakt het hun niet zo veel uit. Roof, moord, oplichting, etc het zal wel aan een slechte kindertijd liggen. Maar kom niet aan hun belasting, dan is het uit met verzachtende factoren.

  Zeker als NPA’er of Libertarier kun je maar beter oppassen dat je ze geen stok geeft.

 4. Pas maar op, een wet die het bezit van Bitcoins strafbaar maakt, is zo opgesteld. Want als jij geld van de roverheid en belastingdienst probeert weg te houden, ben je per definitie verdacht.. Ook al staat het hele kaartenhuis op instorten.

Comments are closed.