avatar MMAPZoals vorige week al aangekondigd en met enige vertraging dan nu toch de gegevens hoe u in kunt schrijven voor het seminar op 13 april.

Eerst nog even de belangrijkste gegevens op een rijtje:

Op 13 april 2013 houden we dit seminar op de locatie MeetingDistrict te Nieuwegein. Start seminar om 13.00 uur tot circa 17.00 uur. Als sprekers hebben we Toine Manders, Frank Karsten, Robert de Waard en Willem Middelkoop. De sprekers zullen elk circa 20 minuten een onderwerp bespreken en bij elke spreker heeft u daarna circa 10 minuten de mogelijkheid vragen te stellen en reacties te geven.

Tevens zijn er diverse libertarische organisaties aanwezig en zijn we bezig met enkele bedrijven die hun specialisme willen presenteren (bijvoorbeeld een edelmetaal-leverancier).

De kosten van het seminar bedragen € 15,- per persoon bij voorinschrijving en € 20,- per persoon bij betalen aan de zaal. Het seminar zal onderbroken worden met een pauze, waarin wij u graag een kop koffie/thee aanbieden.

Voorafgaand aan het seminar is de mogelijkheid om deel te nemen aan een lunchbuffet (kosten € 16,25) en vanaf circa 17.30 uur kunt u deelnemen aan het Oud-Hollandsch dinerbuffet (kosten € 21,95). Deelname aan lunch- en/of dinerbuffet dienen vooraf opgegeven te worden. Het geeft u de kans om met de sprekers en deelnemers van het seminar te praten in een ontspannen sfeer.

Voorinschrijving:

Voor dit seminar is het raadzaam vooraf in te schrijven, daar wij maar 120 plaatsen beschikbaar hebben. Tevens dienen wij de deelname aan lunch en/of diner uiterlijk 30 maart te reserveren. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Uw deelname is bevestigd na overmaking van het bedrag naar de rekening van LIBERTARISCH CENTRUM, rekeningnummer 46.24.31.320.

Prijzen bij voorinschrijving:

  • Alleen deelname aan het seminar € 15,-.
  • Seminar en lunchbuffet € 31,25.
  • Seminar en dinerbuffet € 36,95.
  • Seminar + lunchbuffet + dinerbuffet € 53,20.
  • Extra donaties zijn natuurlijk van harte welkom, zodat het Libertarisch Centrum de kosten van dit soort bijeenkomsten zo laag mogelijk kan houden.

Reserveren:

Via het e-mailadres seminar20130413@gmail.com kunt u nadere informatie vragen en/of een plaats reserveren indien u op de dag zelf aan de zaal wilt betalen. Mocht u via e-mail willen reserveren, dan graag inclusief uw NAW gegevens en de vermelding aan welke maaltijden u wilt deelnemen. Let wel: voorinschrijvingen hebben voorrang. Dit is ook voor u het beste, om teleurstellingen wegens een uitverkocht seminar te voorkomen.

U bent van harte welkom om deze uitnodiging door te sturen naar uw vrienden, familie en relaties.

DIT SEMINAR BIEDT U MOGELIJK BELANGRIJKE INZICHTEN IN UW FINANCIËLE TOEKOMST.

RESERVEER SNEL, HET AANTAL PLAATSEN IS BEPERKT.

Voor info en routebeschrijving en OV: http://www.meetingdistrict.nl/index.php/contact/contactgegevens