Schoolland_Iran

6 REACTIES

 1. Ik heb grote waardering voor de anti-imperialistische houding van de libertijnse beweging. Chapeau!

 2. Het is duidelijk. Iran vraagt er gewoon om. Wat mankeert ze om zo dichtbij de militaire basissen van het vredeslievende Amerika te gaan liggen.

 3. Maar dat is ook zo. Die revolutie in Iran zorgde ervoor dat de Amerikaanse invloed in Iran niet meer kon blijven voortbestaan dus wat je hier ziet is een uitgedunde kaart van de Amerikaanse invloedssfeer, vanwege de komst van dat fundamentalistiche Iran.

 4. Om tot een NWO te komen moeten ze Iran wel binnenvallen. En daarna een centrale bank installeren. Vervolgens worden grote oliebedrijven uitgenodigd om via een loting de bronnen op te kopen. Het geld vloeit het land uit en dan weet u wel wat er dan gebeurt. Democratie noemen ze dat….

 5. Zijn jullie dan alllemaal het IRAN contra schandaal met Oliver North vergeten.Ik dacht dat jullie toch stuk voor stuk meer onderwijs als mij genoten hebben.

  Hoe zat dat toch ook alweer met onze vriend Kahn die hier wat geheime mee mocht nemen richting zijn geliefde pakistan en wat vervolgens ook zijn weg vond naar Iran.

  Wees nu eens eerlijk en beken dat een wereld zonder oorlog een weereld zonder legers zou zijn.En als er iets is wat een echte militair koste wat kost wil voorkomen is dat er vrede uitbreekt.Dan zijn de rapen pas echt gaar.

  Een leger wat moet inkrimpen onder dwang van de crisis zal er alles aan doen om haar status te behouden.Als er geen dreiging is dan verzin je er toch zelf 1.

  De VS mogen wel dronen boven Iran laten vliegen en met Satelieten en de x-37b opnamen maken boven Iraans gebied maar mocht het in omgekeerde vorm plaatsvinden en Iran in Amerikaanse reactors met cyber virus gaanstrooien dan spreekt men van een oorlogsverklaring.

  Als jet het links af veroordeeld veroordeel het dan ook rechtsaf.

  Het gaat er niet om wie de dader is maar wat de daad is.Dus Zonder aanziens des persoons de daad veroordelen.

  En ja ook ons leger moet inkrimpen en de laatste keer dat de gezamelijke defensie’s dat wilden voorkomen was ten tijde van GLADIO.Er was weinig russische dreiging dus verzorgde men zelf die dreigingdoor aanslagen als in Bologna,Madrid etc.Ook ons eigen nederland kende de afpersingszaak van nutricia door 2 GLADIO commando’s.En ach die wapens in de scheveningse bosjes.Mink K die toch wel erg vaak op de loonlijst van de nederlandse staat,Israel en de verenigde staten had gestaan.

  Kortom ten tijde van schaarste zijn zelf je beste vrienden niet meer te vetrouwen.Als de laatste korstjes brood verdeeld moeten worden zullen dieren over gaan tot kanibalisme.In onze wereld is het financieel kanibalisme al in volle gang

Comments are closed.