GeslotenEen NOS bericht vermeldt dat de Commissie haar rekeningen niet kan betalen. Een organisatie die haarschulden niet kan betalen, is failliet! Wat nu?
Normaal worden dergelijke organisaties opgeheven of zodanig verkleind dat ze wel kunnen betalen.
Maar deze EU-Commissie is natuurlijk geen normale commissie of organisatie.

Het is een groepje personen die samen die commissie hebben gevormd zodanig dat ze door de regeringshoofden van een aantal Europese landen erkend zijn als de bazen van die landen.
Op zich een knap stukje ritselarij, zeker als niemand van die lieden democratisch gekozen is.

Deze club heeft in al de jaren van haar bestaan nog nooit een goedkeurende accountantsverklaring gehad. Maar steeds wisten ze toch weer opnieuw geld via de landelijke politici los te peuteren. En wat maakt het uit op die 133.000.000.000 euro die sowieso al betaald moeten worden.

Daarom zal de commissie er ook deze keer wel in slagen om de burger/belastingbetaler die extra 11,2 miljard af te persen.

Net zoals die belastingbetalers gedwongen worden om de 10 Miljard euro voor de (tijdelijke??)  bail-out van Cyprus te betalen.

U mag zeggen of dat knap werk is, of domheid van die politici.

16 REACTIES

 1. De domheid van het electoraat zou beter op zijn plaats zijn , zij laten dit gebeuren en steunen de verkeerde verkiezing in zijn of haar land .
  Poot stijf houden en duidelijk nee zou eerst mogen komen maar de Eurofielen propaganderen een andere agenda , graaien en pot leegroven loopt vooruit met de muziek mee .
  Het spel word al slim 5,5 jaar gespeeld en kost de banken helemaal niets .
  U kunt wel raden wie hun vrienden dan zijn , knipogend naar een gouden handdruk of voorop gezet baantje .

 2. Quote (Uit artikel NOS)
  “Hij benadrukt dat er geen cent van de 11,2 miljard euro naar de instellingen van de EU zullen gaan. Het geld is slechts bedoeld voor het betalen van rekeningen voor projecten in de lidstaten. Als voorbeelden noemt hij projecten op het gebied van wetenschap en infrastructuur.”

  Als al dat geld weer hier wordt uitgegeven waarom sturen we het dan eerst naar deze knuppels? Kan toch veel directer en makkelijker? Hebben we geen commissie voor nodig.

  Met andere woorden, hier klopt iets niet.

 3. Wij moeten onze begroting al in het voorjaar inleveren zodat de EU kan zien waar ons geld aan wordt uitgegeven.

  Nu heeft de EU-commissie zelf een miljarden tekort en je kan op een vingerloze hand natellen wat er gaat gebeuren. Al ons geld gaat rechtstreeks naar de sluipmoordenaar die EU heet.

 4. ACH ZOU HET NOG WAT UITMAKEN WAT WIJ MENSEN NOG VERZINNEN de storingen op onze aarde waren al voorspeld en als je het net als mij volkomen vergeten was er was nog zoiets als een planeet NIBIRU

  Planeet Nibiru zichtbaar vanaf juni? (video)Dinsdag, 19 maart 2013 12:35

  ***Bericht van de Moderator***
  De rest van deze lange reactie is gemodereerd. Gelieve een link te plaatsen en geen lappen tekst te copy/pasten. Bovendien is dit geheel off-topic en verstoort het de discussie.
  ***Einde bericht van de Moderator***

  igor [5] reageerde op deze reactie.

 5. @igor [5]: Ja helaas zijn we niet allemaal zo thuis in computers als jou maar had toch liever een reactie gezien op de inhoud.

  Maar probeer het eens met de SANDY HOOK HOAX stel nu dat men een HOAKS gaat gebruiken voor de crisis hoe zou die er dan uit komen zien en hoe ver zou men gaan om het geloofwaardig te maken.

  Krijgen we straks beelden van uitgehongerde mensen te zien of juist van het uisterven van hele gebieden door een ziekte als BSE,Vogelgriep en dat soort ongein Igor geef eens een inhoudelijk reactie en echte spam past toch niet op deze site want dan zou die vastlopen.

  Oke mijn reacties zijn vaak behoorlijk buiten de VRIJSPREKER boot maar daar zou het toch om moeten gaan op deze site want juist door elkaar met vragen en antwoorden te bestoken komen we tot betere inzichten.

  Jan Snijder [8] reageerde op deze reactie.

 6. Je kan veel zeggen maar een dom electoraat is het zeker niet, ze weten prcies hoe ze de belastingbetaler binnen de grenzen van de wet te bestelen, maar is dat wel zo echt binnen de grenzen van de wet ?

  Zou het niet eens aan te bevelen zijn om hier eens een Europees gerechtshof op los te laten ? en eens te kijken wat een (liefst sociaalvoelend libertariër) rechter hierover te zeggen heeft ? Ik vermoed dat die een wel heel andere denkwijze aanhangt en die de maffia in Brussel daar eens flink aan zou durven pakken.

  Zoals de Belgen zeggen, vanonder hun voeten geeft.

  Philosoof G&R Eigenwijs [14] reageerde op deze reactie.

 7. @frank [10]: U bedoelt: een site die de bestaande conspiracy’s analyseert en openbaart teneinde de bezoeker te informeren en te waarschuwen? Prima, daar kunnen we dan ons voordeel mee doen door ons goed voor te bereiden, wat niet mogelijk ware als we de waarheid niet hadden gekend.

 8. Europa ziet het licht in de tunnel, let maar op;

  De pensioenfondsen worden ieder jaar rijker. In 2011 steeg het vermogen met 72 miljard euro tot 873 miljard en in 2012 steeg het vermogen met 134 miljard euro dwars door de grens van 1000 miljard: 1.007.191.000.000 euro was het totaal vermogen op 31 december 2012 om precies te zijn.

  Als ze in Europa dat lezen gaan de ogen open en de klauwen gaan grijpen.

  Jan Snijder [13] reageerde op deze reactie.

 9. @Reiny van der Sluis [12]:

  Het zal zéker niet lang meer duren tot ze die pensioenpotten leeg gaan roven, de voorbereidingen zijn al in volle gang getuige de berichten die eerder over Cyprus de ronde deden en waarin een voorstel werdt gedaan om de pensioenfondsen daar te laten meebetalen aan de malaise.

  Inmiddels is door slinkse construkties niet alleen de pensioenpot voor een groot deel geplundert maar zijn nu ook heel veel goedwillende burgers die jarenlang gespaart hebben voor hun oude dag hun geld kwijt.

  Niettegenstaande zijn natuurlijk óók de rijke witteboorden criminelen nu aangepakt, het was beter geweest als ze de burgers hadden ontzien en alleen de (super) rijken aan te pakken samen met die russische maffia.

  Overigens is het nog maar de vraag hoeveel geld onze pensioenfondsen hierdoor mis lopen want ook zij hebben immers grof meegedaan aan hat stallen van grote bedragen op de banken aldaar, wie

  Binnenkort zal de proefballon die Dijsselbloem en de 40 rovers hebben opgelaten zijn nut bewijzen en de weg vrijmaken naar een totale leegroof van alle door de burger opgebrachte gelden en fondsen.

  Begin maar vast met aftellen.

 10. Vrijheid van meningsuiting is een groot goed dat er steeds minder
  toe doet.
  Wordt je echt gehoord, krijg je volgelingen, en daarna vermoord?
  Zo als het al eeuwen gaat, krijgen de aanstichters, een goed
  commissariaat.
  Of nemen plaats in de hoge raad.
  Het is de bevolking die dit alles kiest en toestaat.
  Ook als ze het niet zint.
  Als het bier maar koud is en hun club maar wint.
  Soms worden zij boos, dog ze zijn te lijmen met een truc
  uit de oude doos.
  Je mag stemmen op Jan – Piet of koos.
  Koos je selectief dan kies je je eigen dief.
  De vrijheid van het woord wordt ge hoort maar is in middels
  wel vermoordt!

 11. Hmm, nationaliseren lijkt me bij dit faillissement niet ter sprake. Tenzij door de VN dan.

Comments are closed.