LLIHet Language of Liberty instituut gaat naast de freedom camps ook online cursussen aanbieden. In de vorm van de Polish American Leadership Academy worden een tweetal series webseminars georganiseerd. Het gaat om een cursus van 5 sessies over politiek en een cursus met 5 sessies economie. Deelname is 30 euro per cursus maar naderhand worden de sessies waarschijnlijk gratis op het internet gezet.

De cursus politiek gaat in op de volgende onderwerpen: Hoe functioneert de staat? Internationale politiek. Democratie na het communisme. De tekort komingen van de hedendaagse Amerikaanse democratie. Principaal – agent problematiek.

De cursus economie gaat in op: introductie tot de economie, het belang van handel, eigendomsrechten en de rol van de diverse instanties, entrepeneurschap, en de business cycles.

Ik heb de laatste tijd kennis gemaakt met het LLI. Het is mooi samen te werken en het licht van vrijheid te ontsteken in landen waar de boodschap nog niet is verspreid. Ik denk dat er geen bezwaar is als je als niet Pool deelneemt aan dit initiatief.