pvdsBij het zogenaamd teruggeven van eerder gestolen vrijheden en rechten aan hun slachtoffers gaan mensen die dit geweld gebruiken veinzen dat ze zich bekommeren om hun slachtoffers. Daarom wordt een onderdeel van de organisatie van deze geweldsplegers versterkt. Dat besloot een ander onderdeel van deze organisatie vrijdag op voorstel van een oppergeweldpleger van diezelfde organisatie.

Het is een reactie op een onderzoek van een zaal vol meer ervaren geweldplegers van dezelfde organisatie en een rapport van een onderdeel van (wederom) dezelfde organisatie die adviseert in ruil voor geld dat met geweld wordt afgenomen van dezelfde slachtoffers die nu op een betere manier zogenaamd de rechten die hen eerder werden afgenomen terugkrijgen.

 

Een onderzoek van deze geriatrische geweldplegers naar 30 jaar zogenaamd rechten teruggeven (maar ondertussen het leven van de slachoffers verzieken door nog meer geweld te gebruiken en dan de vrije markt de schuld geven) wees vorig jaar uit dat binnen hun organisatie van geweldgebruikers er weinig consistentie was bij het voor de gek houden van de slachtoffers waardoor deze meer kans liepen om zich spontaan te ontdoen van hun Stockholm syndroom omdat de ware aard en incompetentie van de groep van geweldsplegers te evident werd.

Dit is vertaald middels deze vertaler

Vanuit dit originele artikel

Ingezonden door een anonieme inzender

 

11 REACTIES

 1. zouden ze maar zo leren schrijven op het HBO journalistiek. maar ja, staatsschool. nuff said.

 2. Hahaha, geniaal. Graag meer van dit soort artikelen.

  Zijn er trouwens ook plannen om een web versie van de nieuwsvertaler te maken? Niet iedereen heeft Chrome namelijk als browser. Met een web versie kan je dan bijvoorbeeld ook gemakkelijk op je werk even gebruik maken van de vertaler.

  Ik ben bereid om de maker te sponsoren met financiële middelen en/of hosting.

  pcrs [8] reageerde op deze reactie.

 3. Haha hulde. Had eigenlijk even niet zo goed door waar het over ging vanwege de schrijfstijl, totdat ik bij de link van het originele artikel kwam.

  Hieronder nog even de originele tekst, voor de luie mens:

  Meer oog voor publiek belang bij privatisering

  DEN HAAG – Bij de privatisering en verzelfstandiging van overheidsdiensten moet meer oog komen voor de belangen van de burgers. Daarom wordt de rol van het parlement hierin versterkt. Dat besloot de ministerraad vrijdag op voorstel van minister Stef Blok voor Wonen en Rijksdiensten.

  Het is een reactie op een onderzoek van de Eerste Kamer en een rapport van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR).

  Een onderzoek van de Eerste Kamer naar 30 jaar privatisering en verzelfstandiging van overheidsdiensten wees vorig jaar uit dat de besluitvorming soms „grillig” was en dat de uitvoering van publieke taken buiten zicht is geraakt. Daarbij werd de burger vooral als consument en belastingbetaler gezien, terwijl hij het meest geraakt wordt door de privatisering of verzelfstandiging.

 4. http://www.telegraaf.nl/dft/21416421/__Trojka_eens_met_heffingsplan__.html

  Oorspronkelijk bericht: za 23 mrt 2013, 19:28 Trojka eens met heffingsplan Cyprus NICOSIA – De zogenoemde trojka is het met Cyprus eens geworden over een heffing van 20 procent op spaartegoeden boven 100.000 euro bij de Bank van Cyprus. Bij andere geldinstellingen zou dat 4 procent moeten worden. Dat hebben Cypriotische functionarissen zaterdag laten weten.

  Vertegenwoordigers van de trojka, die bestaat uit de Europese Unie (EU), de Europese Centrale Bank (ECB) en het Internationaal Monetair Fonds (IMF), overleggen zaterdag met Cyprus over een reddingsplan voor het eiland dat afstevent op een faillissement. Genationaliseerde pensioenfondsen hebben in het plan vooralsnog geen rol.

  Cyprus ging de gesprekken in met het idee om 25 procent te heffen op de tegoeden boven een ton bij de Bank van Cyprus. De heffing op spaartegoeden is een van de belangrijkste punten in het overleg en tevens het meest omstreden onderwerp. Het Cypriotische plan om pensioengelden te gebruiken, zou zijn tegengehouden door Duitsland.

  Cyprus moet voor maandag aantonen dat het zelf 5,8 miljard euro kan bijdragen aan de reddingsoperatie. Als dat niet lukt, draait de ECB de geldkraan voor de wankelende banken dicht en dreigt een bankroet.

  Zondagavond vergaderen de EU-ministers van Financiën in de eurozone, de eurogroep, in Brussel over Cyprus. Daarna komt het Cypriotische parlement bijeen om over de voorstellen te debatteren.

  Aangepast bericht en tevens een suggestie voor de vertaler:
  za 23 mrt 2013, 19:28 Trojka eens met heffingsplan Cyprus NICOSIA – De zogenoemde trojka is het met de roversbende die Cyprus bestiert eens geworden over een diefstal van 20 procent van spaartegoeden boven 100.000 euro bij de Bank van Cyprus. Bij andere geldinstellingen zou dat 4 procent moeten worden. Dat hebben Cypriotische criminelen zaterdag laten weten.

  Vertegenwoordigers van de trojka, die bestaat uit de Europese Unie (EU), de Europese Centrale Bank (ECB) en het Internationaal Monetair Fonds (IMF), overleggen zaterdag met de Cyprus bestierende roversbende over een reddingsplan voor de overheid van het eiland dat afstevent op een faillissement. Door de agressiemonopolist ingepikte pensioenfondsen hebben in het plan vooralsnog geen rol.

  De criminelenbende die zich een monopolie op Cyprus aanmatigt ging de gesprekken in met het idee om 25 procent te stelen van tegoeden boven een ton bij de Bank van Cyprus. De diefstal van spaartegoeden is een van de belangrijkste punten in het overleg en tevens het meest omstreden onderwerp. Het plan van de Cypriotische bevolkingsonderdrukkers om pensioengelden te gebruiken, zou zijn tegengehouden door de roversbende die in Duitsland de lakens uit deelt.

  De boevenbende op Cyprus moet voor maandag aantonen dat het zelf – uiteraard op kosten van de bevolking van Cyprus – 5,8 miljard euro kan bijdragen aan de operatie om de overheid van Cyprus te redden. Als dat niet lukt, draait de ECB de geldkraan voor de wankelende banken dicht en dreigt een bankroet.

  Zondagavond vergaderen de compulsieteamleiders van Financiën van het continentale kartel van roversbenden in de eurozone, de eurogroep, in Brussel over Cyprus. Daarna komt het Cypriotische groepsverkrachtingshuis bijeen om over de voorstellen te debatteren.

  damoN [7] reageerde op deze reactie.

 5. @Oscar [6]:

  geweldig, ik hoop dat dit een trend wordt. maakt het allemaal veel duidelijker wat er werkelijk aan de hand is.

 6. @Maverick [4]: Ik ben bang dat hier toch niet helemaal van de automatische nieuwsvertaler plugin gebruik is gemaakt, die een stuk simpeler werkt. Ik droom nog altijd van iets beters, maar dat staat nog heel erg in de steigers (neuraal netwerk). Taalkundig is dit heel moeilijk, maar het zou gaaf zijn als je gewoon een hele nieuwssite kon leegplukken, vertalen en weer hosten. Ze kunnen niet eens klagen dat het copyright is, want dan zouden ze toegeven dat er in feite hetzelfde staat. Ik denk dat het heel verhelderend zou werken als je een tijdje alleen maar helder taal las.
  Maar dat computers en taal moeilijk is…
  Als voorbeeld: een tekst vertaald naar het russich en weer terug naar het engels leverde bij automatische vertalingen van het volgende zinnetje het volgende op:
  The spirit is strong, but the flseh is weak.
  The vodka is good, but the meat is rotten.

  Maverick [9] reageerde op deze reactie.

 7. @pcrs [8]:

  Eens, taaltechnisch zal zo’n site niet perfecte zinnen opleveren. Maar in mijn ogen hoeft dat ook niet. Zolang je maar de boodschap overbrengt. En ik denk dat je dat op een vermakelijke manier kunt doen met zo’n vertaler. Zie het als een methode waarmee je tegenwicht kunt bieden tegen al die Orwelliaanse nonsense die je overal tegenkomt.

  Aanvankelijk kan je het systeem vrij eenvoudig opzetten. Bijvoorbeeld:
  inflatie = geld ontwaarding
  overheid = roverheid
  belastingbetaler = slaaf
  bestemmingsplan = belemmeringsplan
  de tweede kamer = de ivoren toren
  etc

  Dit zijn vrij eenvoudige aanpassingen, waarmee je toch de ware aard van het beestje bloot legt. Op termijn zou je dit kunnen uitbouwen tot een geavanceerd systeem wat rekening houd met spelling en grammatica. Maar ik zou eerst simpel beginnen en het dan verder uitbouwen.

  pcrs [10] reageerde op deze reactie.

 8. @Maverick [9]: De huidige chrome extention werkt inderdaad eenvoudig door substituties van 1 term door een andere. Dit levert idd wel eens kromme zinnen op.

Comments are closed.