Person_Grillo_Beppe De recente verkiezingen in Italië kunnen wel het begin van het einde van de euro ingeluid hebben. Veel politici maken wel schampere opmerkingen over twee clowns en dergelijke, maar het duidelijke aantonen dat de Italianen (en veel andere Europeanen) de euro zat zijn, gaat kennelijk boven het verstand van de MSM.
Want hoe dan ook, DE HUIDIGE euro IS NIET MEER TE REDDEN.
Op ZeroHedge stond een filmpje dat een bijzonder goed beeld geeft hoe (Clown??) Beppe het publiek bewerkt. Zie Niet alleen voor Italië.
Kun je je voorstellen dat Job Cohen zo bezig gaat?

Maar los van de show, gooit hij ook een aantal harde waarheden naar het publiek.
En dat ingepast in de huidige EU-situatie geeft dit aan dat het einde van deze euro nabij is.

Al bedacht wat dat betekent voor U?

19 REACTIES

 1. Nee, ik heb niet bedacht wat dit betekent voor mij, want de Euro en Italië zullen blijven en zelfs meer landen zullen zich de komende jaren aanmelden om ook toe te treden tot de unie.

  Ja, er zijn fiscale problemen. De Euro is echter prima en here to stay.

  Denk groot. Enorm politiek project. Noodzakelijke transitie in de (economische) evolutie van een beschaving. Gejammer om “regionale hobby’s” te behouden is niet meer dan geruis… evenals de meeste Eurobashing artikelen.

  Rinus De Nadenker [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Geert [1]: Typische reactie van een neoliberaal , Mark Rutte heeft hierin nog veel medestanders die denken dat zij een graantje mee kunnen pikken .
  Je bent bijna een illusionist die het toneelspel elke keer weer opnieuw probeert uit te vinden , maar helaas , wat failliet is en een schuldenberg heeft welke nooit meer te boven kan komen is gedoemd te sterven in zijn schoonheid van waanzin.

  Hugo [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Rinus De Nadenker [2]:

  Sorry Rinus, maar Geert ziet het heel scherp. De euro is een valuta, en valuta’s kunnen uit niets worden bijgeprint hetgeen ook massaal zal gebeuren om het systeem intact te houden.

  Zolang u met de euro goud kunt kopen en met goud weer olie zal de euro blijven bestaan.

  Totale waanzin om nu (terwijl de dollar door het putje gaat) over te stappen op een valuta genaamd gulden. Die gulden zal namelijk ook bijgeprint moeten worden om het systeem intact te houden.

  Gewoon realistisch blijven nadenken en goud kopen als je je surplus aan arbeid inflatieproof wilt beschermen.

  Rinus De Nadenker [4] reageerde op deze reactie.
  simon [7] reageerde op deze reactie.

 4. @Hugo [3]: Natuurlijk Hugo , liggende gelden om goud te kopen hebben wij zeker allemaal , ik heb goed nagedacht , maar vreemd is mij dit antwoord niet van u .
  Het surplus aan arbeid wil ik niet zo met u delen , daar deze aan de basis heeft gestaan aan de krediet crisis en in een later stadium aan de economische crisis .
  De overbekende hefboom constructies om geld te creëren uit het niets en vervolgens in verkapte piramide spelen als uitbater van banken om valse rijkdom te vergaren waar enorme rente schulden mee werd opgebouwd die nu door de belastingbetaler opgehoest moet worden , wil ik voor deze keer bedanken en ga hier niet in mee .
  Ik ben van mening dat vele elite aan deze hebzuchtige geld creatie debet zijn door hun graai en bonuscultuur , waardoor speculanten van banken en beurs als lijkenpikkers de laatste restjes spaargeld nog willen hebben van gepensioneerden en AOW’ers .
  Ik wil niet steeds in herhalingen vallen , maar de aanstichters van de firma list en bedrog zit in Den Haag en zij houden hun afbraak bezuiniging tot op de dag van vandaag zeer levend .
  Gelukkig worden er steeds meer mensen zich van bewust hoe het spel gespeeld word , en komt langzaam maar zeker in roering , in mijn termen bedoel ik het begint langzaam maar zeker i.p.v. een veenbrandje een echte brand te worden . Rutte gaat merken dat de eerste kamer niet met al zijn winden meedraait .
  Heb nog even wat geduld en de wagen loopt vast , zo vergaat het de euro straks ook .
  Wat ervoor in de plaats komt is koffiedik kijken maar hij verdwijnt volgens mij echt .

  Hugo [5] reageerde op deze reactie.

 5. @Rinus De Nadenker [4]:

  Sorry Rinus, de euro gaat niet verdwijnen zolang u met de euro goud of olie kunt kopen, dit is gewoon een keihard monetair economisch feit.

  In het huidige op schuld gebaseerde systeem moeten de schulden alsmaar groeien en dat is onmogelijk zoals u weet. Bent u daar kwaad over neem dan vooral contact op met de FED die in 1971 overgestapt is van een goudgedekt systeem naar dit schuldsysteem.

  Het is naief om te denken dat onze Haagse acteurs ook maar iets te vertellen hebben in dit verhaal.

  Je kunt als niet olieproducerend land pas uit de euro stappen als je je valuta dekt door goud. Het is waanzin om te denken dat met de huidige lage goudprijzen en een neergaande economie ook maar 1 land vrijwillig uit de euro stapt en z’n valuta dekt door goud. Dat land is namelijk per direct z’n goudvoorraad kwijt.

  Dat een op schuld gebaseerd systeem corruptie in de hand werkt ben ik volkomen met u eens, maar nogmaals dat is een andere kwestie.

  Het ene schuldpapiertje omruilen voor de ander is een oplossing van een hele domme populist met een dubbele agenda.

 6. We worden allemaal bij de neus genomen. die honderden miljarden Bailouts voor banken, waar is dat geld heengegaan??? Medewerkers banksector wereldwijd- politici, zij weten het niet.. en u?

 7. De euro mag best blijven, echter de creatie van de euro dient niet bij private banken te liggen. Dat is wat er namelijk fout is aan het huidige systeem, wat in het filmpje duidelijk wordt uitgelegd. De euro, als betaalmiddel, is prima. Maar het systeem erachter is rot.

  Emanuel [18] reageerde op deze reactie.

 8. Nee, uw paradigma moet wijzigen. De euro is slechts een valuta en het boeit niet welke instantie deze uitgeeft zolang u er maar echt geld (goud) mee kunt kopen.

  Leer het verschil kennen tussen valuta en geld, that’s all..

 9. Stop met jammeren en verdiep u in de waarheid van de realiteit en zie de top documentaire “Zeitgeist Addendum’.

  Pas hierna kunt u zich een expert noemen en pas dan zult u begrijpen WAAROM de euro gedoemd is ten onder te gaan.

  Als nog een paar miljoen mensen deze documentaire (de beste die ik in twintig jaar gezien heb) begrijpen, zullen ze de “Goldman Sachs/Fed/ECB kanker” gewoon niet meer accepteren……en dan is het revolutie.

  En dat is dan ook gelijk het enige juiste antwoord van het volk. Haal uw geld van de bank en ruk op naar Brussel met getrokken mes om deze broodnodige revolutie af te dwingen.

  Ik ben in 2006 al weggegaan en woon sindsdien in Azie, maar zit vol plezier naar deze slow motion trein crash te kijken, die door toppers als Nigel Farage en Beppe Grillo in gang is gezet.

  Als we over een paar jaar terug kijken dan zal 2013 de boeken ingaan als het jaar van het einde van die kudt euro en al het pleuro leed en welvaarts vernietiging die over ons heen is gekomen door het verraad van Lissabon en de Bruss(h)else bende….

  De beuk erin en afschieten dat gehate en opgedragen euro monster.

  Vanaf morgen alle schulden wegstrepen en enkel en alleen privebezit blijft bestaan (het geld op uw rekening). Dit laat de staat in eigen beheer drukken zonder tussenkomst van prive bankiers, zo als nu wel het geval is en aan wie we rente moeten betalen (de staatsschuld waar we allemaal belasting voor op moeten hoesten).

  Dus de clown Beppe, heeft waarschijnlijk het enige echte zinnige antwoord wat oolk mijns inziens het juiste is.

  Groeten van Adam vanuit Azie, waar de zon altijd schijnt en de btw 7% is, een pakje sigarettten 20 cent en een biertje een euro kwartje kost……

  Hugo [12] reageerde op deze reactie.

 10. Denk dat de dames/heren politici er alles aan zullen doen om die € maar te kunnen blijven gebruiken. Als die munt instort zullen zij de eersten zijn die hun beleid voor de rechtbank mogen verantwoorden, net als EU medewerkers die zichzelf zo graag zien staan. De gevangenissen zullen vol zitten met gevallen politici.

  Ik denk niet dat ze het zover laten komen, tenzij Europa in een dergelijke afgrond gestort is dat ze anders gelyncht worden.

 11. De Euro en de Dollar gaan hoe dan ook keihard vallen, net als al het fiat geld van andere landen alsmede al het fiat-geld in het verleden heeft gedaan. En de burocraten gaan door alsof men de Weimar-republiek en vele valutacrises ervoor en erna in diverse landen en werelddelen vergeten zijn. De geldcreatie verzacht even en stelt de klap uit. Maar dat ie komt is een feit.

 12. Ons Burgerinitiatief om een referendum aan te vragen zodat wij kunnen stemmen over de (sluipende) overdracht van bevoegdheden aan de EU is nog geen maand oud en nu al ondersteunen 40.000 Nederlanders het!

  Dat is geweldig nieuws en we zijn iedereen die ons heeft gesteund ontzettend dankbaar!

  De Tweede Kamer moet zich hier nu over buigen. Maar zij kunnen dit initiatief ook naast zich neerleggen. Daarom gaan wij door met deze campagne! Want hoe meer mensen ondertekenen, hoe sterker wij staan!

  Heeft U al getekend! Roep iedereen die u kent op om dat ook te doen! https://www.burgerforum-eu.nl/

 13. @R. Reuvekamp [9]:

  eerste stap; scheiding staat en economie. is het niet raar dat we op TV mensen horen praten over het creeren van werk maar je ziet NOOIT en te nimmer een daadwerkelijke werkgever? Enkel een gast die een monopolie op een valuta met geweld handhaafd? En dan vragen we ons af over bonussen en werkloosheid. Tja als je voor dit systeem bent moet je ook niet zeuren dat hoort er nou eenmaal bij. Je kan een vliegtuig zonder vleugels wel heel ideaal vinden en boos worden dat er maar eens wat minder zwaartekracht moest zijn omdat jouw vliegtuig niet vliegt. Op naar een staatloze samenleving.

Comments are closed.