avatar MMAPAl  eerder aangekondigd onder de werktitel “Goud, Geld” is het naderende seminar van het Libertarisch Centrum nu omgedoopt bovenstaande titel. En dit dekt geheel de lading: uw spaarcenten en pensioen beschermen tegen koopkrachtverlies door middel van euro’s aanhouden, een deel in edelmetaal steken of in alternatieve methoden? 

Door tijdgebrek is de organisatie nog niet volledig, maar toch alvast hetgeen bekend is, zodat u de datum alvast vrij kunt houden in uw agenda.

Locatie: MeetingDistrict te Nieuwegein
(volg http://www.meetingdistrict.nl/index.php/contact/routebeschrijving voor routeinformatie)

Datum: 13 april 2013

Tijd: het seminar start om 13.00 uur en zal tot circa 17.00 uur duren met een pauze in het midden, waarbij wij u een kop koffie/thee aanbieden.

Prijs: € 15,- bij voorinschrijving (details inschrijving volgen aanstaande maandag), € 20,- aan de zaal. Voor studenten geldt een korting van € 5,- op de prijs van het seminar.

Inwendige mens: Voor deelname aan het lunchbuffet (tussen 12.00 en 13.00 uur, € 16,25) en/of het dinerbuffet (vanaf circa 17.30 uur, Oud-Hollandsch Buffet € 21,95) dient u zich ook vooraf op te geven.

Op de sprekerslijst hebben we voorlopig Toine Manders, Frank Karsten, Robert de Waard (Bitonic) en Willem Middelkoop staan. Mogelijk nog een vijfde spreker.

Tevens hebben enkele bedrijven (o.a. The Silver Mountain) interesse om hun specialisatie aan u te presenteren.

Maandag 4 maart wordt hier bekend gemaakt hoe u in kunt schrijven en bij voorinschrijving kunt betalen. Wees er snel bij, want we hebben maar 120 plaatsen beschikbaar. We zullen u hier de komende weken herhaaldelijk attent maken op dit seminar.