Land_CyprusKom naar Spaarcenten-seminar op 13 april en bespreek de mogelijkheden. Op dit seminar krijgt u een kans uzelf te oriënteren en te praten met deskundigen over mogelijkheden voor uw eigen toekomst.. Schrijf u snel in voordat alle plaatsen bezet zijn: http://www.vrijspreker.nl/wp/2013/03/inschrijven-seminar-spaarcenten-pensioen-euros-goud-of/

6 REACTIES

 1. De beste oplossing is weinig banksparn en gewoon dicht bij huis belegen in mensen en bedrijven die u kent en ik producten waar u zelf ook in geloofd.

  Er zijn altijd zaken die tot een trend worden gemaakt.
  Simpel voorbeeld we kennen allemaal de verlopen trend van de steigerhouten meubelen.

  Je weet van tevoren dat een trend nooit lang duurt dus voor een kleine ondernemer is het een grote gok en een ruib uit zijn lijf om een snelle grote investering te doen en die binnen het eind van de trend terug verdiend te hebben omdat anderen deze mooie zakelijke kans voorbij zien rijden en er ook op in gaan springen.

  Dus heeft u geld over en voorziet u een trend spring er met een bestaande ondernemer in en zet voor het einde van die trend zoveel mogelijk producten af.

  Je moet beide natuurlijk begrijpen dat aan iedere trend een eind komt en dat je flexibel moet zijn om op een nieuwe trend met misschien heel andere materialen en handelswijze moet inspringen om blijvend succes te hebben.

  KEEP IT SIMPLE dus ziet u die student met een product waar u zelf persoonlijk in geloofd zoek de samenwerking en investeer en probeer voordat de kapers op de kust zijn je rendement te halen.Alles waar daar nog bovenop komt is meegenomen maar dalen de cijfers dan wordt het tijd voor wat anders anders verdampt je winst omdat een dalende trend meestal niet snel een nieuwe opleving kent.

 2. Wordt toch eens tijd dat ik de spelfouten er weer uit ga halen eer ik op verzenden druk..ach komt door de kou zullen we maar zeggen….

 3. @Meneer Storm [3]:

  Helaas zal de PVV met dit soort grootspraak de politiek nog verder dan nu het geval is tegen zich in het harnas jagen en het uiteindelijk steeds moeilijker krijgen om ooit nog in een kabinet te komen.

  De PVV zou er beter aan doen om zijn ware aard te laten zien en toe te geven dat zij nét zoals, of nee nog erger dan de VVD uit is op een verdergaande privatisering van onze sociale verworvenheden en dat zij méér nog dan de VVD slechts een rechtse ruifvreter is die de sociale potten van de burgers leegvreet.

  Ik ben niet tegen de PVV maar ze moesten die Wilders nu eens op zijn bek timmeren, hij maakt meer kapot dan hij zelf beseft.

  En nu even over naar het topic:

  Is het niet van de zotte dat dit forum zich kennelijk nu ook al door de finaciële marktgulzigheid laat leiden ?

  Met welke instellingen gaan er op dit seminar zaken gedaan worden ? het zullen toch niet die beleggingsfondsen zijn die de burger al decennia lang bestolen hebben ? of diezelfde banken/verzekeraars die de woekerpolissen en piramide constructies hebben bedacht waar we nu door in de armoede geraken ?

  U spaargeld omzetten in goud is al net zo dom als het te gaan verbranden, een massale toevlucht in goud zal inderdaad op korte termijn de goudprijs omhoog stuwen en voor de snelle Jelle een win-win situatie zijn, maar op de ietwat langere termijn zult u uw spaargeld zien verdampen omdat óók de goudprijs niet altijd maar omhoog kan, er komt een tijd dat óók daarvoor de prijs moet worden betaald.

  Pas vooral op dat u niet de dupe wordt van de vraatzuchtigheid van het kapitale systeem en denk na voordat u een beslissing neemt die verkeerd zal uitpakken.

  Voor iedereen die slim wil omgaan met beleggen in goud raadt ik u aan om goed dhr Middelkoop (voormalig RTL-Z reporter en nu goudhandelaar) op de voet te volgen, blijkbaar weet deze man wanneer het genoeg is en wanneer je moet stoppen en moet uitstappen uit de sneltrein naar de hel.

  Jan Snijder [5] reageerde op deze reactie.
  Zonnedauw [6] reageerde op deze reactie.

 4. @Jan Snijder [4]: @Jan Snijder [4]: Ik snap jou niet Jan Snijder.
  Hoe kom je erbij om Wilders zo af te kraken.
  Dank zij hem is er nog een partij die tegen de EU is. Een EU die bezig is om ALLE landen economisch in het verderf te storten om zodoende via het verdeel en heers principe het communistische systeem weer in te voeren.
  Als je Wilders uit wil schakelen zal zijn partij eender worden als de andere fascistische partijen die soms met mooie praatjes soms met dreigementen en soms met fysiek geweld de burgers dwingt om een richting op te gaan waar men normaliter niet voor kiest.
  Ik ben bij genoeg fractievergaderingen van prov.staten aanwezig geweest om te weten dat er vele zijn- de goeden daargelaten- die gaan voor de vergadercultuur en niets liever willen dan “er bij horen”
  Dat zijn de mensen die bij de PVV zijn gegaan omdat ze daar- sneller dan in de gesettelde partijen- in aanmerking kwamen voor een riante positie als Statenlid oid maar in feite met de wolven meehuilen.

  Ik weet niet wat jij op Geert Wilders tegen hebt maar bedenk dat wij op de eerste plaats uit die vreselijke EU moeten of in elk geval zorgen dat er heel wat regels teruggedraaid dienen te worden.
  In het andere geval….zeg maar dag tegen je land en het vrije ondernemerschap…nodig om de burger te (be)dienen.

  Wilders IS de PVV en momenteel de enige die bij voldoende stemmen het tij richting de verderfelijke EU had kunnen keren.
  Jammer genoeg hebben de strategische stemmers- mensen zoals jij wellicht- dit niet gezien en gekozen voor fascistisch Nederland.

Comments are closed.