Howard_Mises

.Ja? Volg dan het advies van Ludwig von Mises.

1 REACTIE

 1. Vrede is de grootste schrik van machthebbers en al helemaal van militairen.

  Het beneomen van oorlog jaagt de burgers namelijk schrik aan en een angstig mens zal zich snel overgeven aan een dominante overheid.

  Je ziet het altijd terug komen of je het nu over Hitler hebt of Geert Wilders.

  Eerst moet je de mensen met je woorden angst aanjagen en als dat is gelukt hebben zij zichzelf aan je onderworpen en kun je alles roepen en doen wat je eigen zieke geest ingeeft.

  Geert sloeg een beetje te vroeg door en heeft nu flink wat gas terug moeten nemen.De mensen waren immers nog niet angstig genoeg om hem in al zijn waanvoorstellingen te volgen.

  Het lijkt me heel verassend om door de ogen van Geert Wilders als Moslim naar de westerse wereld te kijken.

  Als we het hebben over uitbuiting,landroof,of een wereldhandel waarvan de koek toch vooral over het westen is verdeeld en buitenstaanders eingelijk geen toegang tot de markt hebben.

  Hulpgelden zijn niet meer of minder dan een stuk gereedschap om de landen waar het naartoe gaat te beletten dat er een structurele oplossing komt.Deze achtergebleven gebieden vormen namelijk een prima stukje niemandsland tussen de gebieden waar het wel goed gaat.

  Stel nu dat alle arme gebieden op aarde die nu gesaboteerd worden door zogenaamd hulp geld zelf ineens voldoende gewassen gaan verbouwen en produceren om niet alleen de eigen bevolking van voedsel etc te voorzien maar ook een belangrijk deel overhouden om op de wereldmarkt af te zetten.

  Dat hebben de rijke landen een probleem want die dulden geen concurrentie.
  Maar kijk ook eens naar landen ware delfstoffen als goud en zilver worden geroofd.De landen zelf zien er vrij weinig van terug en de bevolking nog minder.Woorden als democratie zijn leugens van de bovenste plank.

  Kortom oorlog is een middel om de bevolking eronder te houden door angst te verspreiden.De ene keer verspreid men angst door het noemen van het woord oorlog de andere dag gebruikt met een woord als vogelgriep.Beide zorgen voor onderwerping aan de staat en de machthebbers

Comments are closed.