WinPoker uit Curaçao gaat Bitcoin accepteren als waarborg en uitbetaalmethode. win-poker-bitcoinHiermee is een wereldwijd grote goksite overstag. WinPoker maakt deel uit van iPoker, het grootste internationale online pokernetwerk. De voordelen voor de online gokgemeenschap zijn duidelijk: razendsnelle verrekening, transacties zijn onomkeerbaar en de kosten zijn een fractie van andere betaalmogelijkheden.

James Lewis, hoofd Poker Games voor WinPoker zegt: ‘We kunnen zeer kleine of heel grote stortingen snel innemen, zonder frauderisico. Daardoor kunnen spelers uit gebieden met een slechte financiële infrastructuur ook meedoen. Ook kan er sneller gespeeld worden met hogere inzetten zonder op bankoverboekingen te hoeven wachten.’

WinPoker heeft het proces zodanig gestructureerd dat spelers die met Bitcoinbetaling werken geen rekening hoeven te houden met valutaverschilrisico’s. Alle Bitcoinstortingen kunnen worden omgezet naar de speler zijn of haar gekozen valuta (euro’s, dollars etc.) zonder wisselkosten en vice versa.

Er is al een pokersite die alleen met Bitcoins werkt: SealsWithClubs.  ‘Het accepteren en werken met Bitcoins in de online pokerwereld gaat exploderen in 2013’, zegt Bryan Micon van SealsWithClubs. ‘Het is iets wat wij in het online gokken totaal verwachten.’

Een ander voordeel om Bitcoins direct in de gokmarkt te gebruiken is het volgende: voordat een spel wettelijk gezien gokken genoemd kan worden, moet er echt geld gebruikt worden. In het geval van Bitcoin kan aangevoerd worden dat hier wettelijke elementen rond eigendom en materiële waarde ontbreken. Bryan Micon is zeker dat er snel andere Bitcoin pokersites zullen volgen, ook die zich specifiek richten op de VS.

Wil je weten hoe Bitcoin werkt ? Zie dan dit overzicht. Als je specifieke vragen hebt of meer wilt weten, bezoek dan ons seminar Spaarcenten waar een spreker uit de Bitcoinwereld komt. Wees er snel bij want er zijn nog maar een beperkt aantal kaarten !

3 REACTIES

 1. Hm nieuwe manier om euro’s in bitcoins om te zetten?

  verder kan ik zo’n beetje zelfde posten als in het draadje over bitcoins hieronder (weet niet of mensen die nog lezen).

  Duidelijke infographic. Zeer leerzaam. Mijn grootste probleem is inmiddels niet zo zeer het begrijpen van de werking van de bitcoins.

  Mijn grootste probleem is dat het nogal technisch gecompliceerd kan zijn om DAADWERKELIJK anonimiteit & een hoge mate van veiligheid te bereiken. Vanwege het karakter van de bitcoin wordt verwacht dat jij ook helemaal verantwoordelijk bent voor de veiligheid van je wallet (private keys).

  anonimiteit is niet gegarandeerd met bitcoin als je niet de juiste stappen onderneemt. Werkt volgens mij nog niet goed met Tor, I2P o.i.d. Een VPN snap ik zelf nog niet helemaal hoe dit werkt.

  veiligheid idem dito.Vind het nog moeilijk hierin keuzes te maken. Google maar eens op paper wallet en brainwallet. Dan heb je nog offline wallet clients, en online wallets. Regelmatig back-uppen op externe hard-disk / flash geheugen – USB. Volgens mij houd dit toch nog potentiële gebruikers tegen.

  Weet ik zeker dat er geen malware / keysloggers aanwezig zijn? Nee, dus een clean OS install doen. (dat wordt dan waarschijnlijk linux, heb geen windows BootCD).

  Ook weet ik nog niet hoe ik ze wil kopen. Exchange? Lokale verkoper? (via Ideal? vergeet anonimiteit dan maar gewoon). Nu misschien via Winpoker?

  Seneca [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Seneca [2]:
  Ja helaas kan ik dan niet. Hopelijk komt er wel een mooi verslag op vrijspreker?

  Ik ga in ieder geval gewoon nog wat op internet rondneuzen om antwoorden te krijgen op m’n vragen.

Comments are closed.