666Ik neem aan dat u weet wat 666 is? Neen, dan zal ik het uitleggen: 666 is het bedrag in euro’s waarmee de Nederlandse staatsschuld elke seconde toeneemt.

Dit bedrag is uitgerekend en gepubliceerd in Z 24 door Mathijs Bouman.in een zeer duidelijk en lezenswaardig artikel.

 

Zie: http://www.z24.nl/economie/artikel_418046.z24/Staatsschuld__elke_seconde_666_euro_hoger.html

Dit betekent dat we aan het eind van het jaar in Nederland een staatsschuld hebben die 58 miljard groter is dan aan het begin. En dat terwijl de politici op rare manieren zich in bochten kronkelen om die schulden te trachten te verminderen!

Maar wat wil je, als je militairen stuurt naar het andere einde van de wereld, miljarden uitgeeft aan twijfelachtige ontwikkelingshulp, miljarden aan failliete EU-banken, miljarden aan een EU die alleen maar meer dictatuur over het volk wil uitoefenen,  om maar een paar lekken te noemen.
En omdat ze nog niet echt opschieten, willen de politici ook opnieuw onderzoeken of ze nog kunnen grijpen in de pensioenen.

De oplossing is op zo kort mogelijke termijn UIT DE EU.

11 REACTIES

 1. @frank [1]:
  Ja Frank, en wie zorgt er dan voor de wegen en het drinkwater? En ik ben het met je eens: ons belastinggeld wordt hardstikke goed besteed aan het doodschieten van kinderen in Afghanistan en op de priverekening van politici in Zwitserland. En niet te vergeten bankiers in Nederland.

  Stel je voor dat je al dat geld zelf mocht houden, wat zou je er dan mee moeten doen?

  Overigens adviseer ik je om een paar flessen lucht mee te nemen als je gaat duiken. Anders heb je nog een probleem om op te lossen…

 2. Meneer Rutte maar zeggen; Jullie moeten meer uitgeven om de NL economie te redden. Maw, als jullie het niet doen doe ik het wel met jullie geld. Het leuke hieraan is dat hijzelf toegeeft met zijn woorden dat de regering incompetent is en decennia lang gered word met privegelden van lieve brave burgers die nog werken ook.

  Besparen? Ja dat kan, gooi eerst 3/4 van de regering eruit, halveer ambtenaren en andere stoelenwarmhouders. Verkoop de staatsbanken maar gelijk aan het ECB en verdeel het geld onder de nederlanders. BTW verlaging naar 12%, koopkracht stijgt. Uitstappen uit JSF programma, oorlog willen we ja niet! Als ik word aangehouden met een vismes met een langer lemmet wordt ik aangezien als een killer… draai het even om, als JSF doorgaat is het om oorlog te maken. Machtsgeile elite met een chronische honger naar geld en status regeren met ijzeren hand over ons. En wij.. wij laten het maar gaan, niemand die opstaat.. De enige garantie die wij krijgen van de gekozen partijen is: GEEN GARANTIE!

  Mijpakkenzeniet [5] reageerde op deze reactie.

 3. @ric ardo [4]:

  de enige garantie die we krijgen is dat alles slechter wordt. Je hoort het elke keer weer. We moeten bezuinigen, we moeten mensen meer belasten en nog meer van dat onzin.

  En ik wil niet vervelend doen, maar helemaal onderaan het pagina staat dat de staatsschuld met 810 euro toeneemt elke seconde. 810 klinkt niet zo mooi als 666 natuurlijk.

  en per jaar is het 21 miljard erbij en niet 58. Ik weet niet hoeveel dagen bij jouw een jaar telt, maar 666 euro x3600 sec x24 uur x365 dagen = toch wel 21.002.976.000 eurotjes. nog steeds veel, maar geen 58 miljard.

  En hier een tip:

  weet je wanneer een politici liegt?

  Als ie zijn mond open doet

  Marnix [8] reageerde op deze reactie.

 4. Als ze het belastingregime van voor 1990 herstellen dat is de staatsschuld zo terugbetaald. Een alternatief zou zijn de vermogensbelasting de 10% top-vermogenden een beetje te verhogen, zeg 2%.

 5. En waar zit de nederlandse ambassade in New York, weet de straatnaam niet meer maar het nummer des te beter, 666.

 6. @Mijpakkenzeniet [5]: Het artikel in z24 is correct, alleen staat er “Dat is een toename van 21 miljard euro (per jaar). Per dag loopt de staatsschuld dit jaar met een kleine 58 miljoen euro op. Iedere uur komt er bijna 2,4 miljoen euro bij, iedere seconde zo’n 666 euro. “

Comments are closed.