Paniek niet organiseerDe Vrijspreker schrijft er  redelijk (te??) veel over. Het is dan ook (nog?) de enige manier om geld uit te geven of te ontvangen zonder dat banken/overheden daarvan op de hoogte zijn. Hoe meer kennis,hoe beter de beslissingen kunnen zijn. Vandaar ook de  aandacht er aan op het SPAARCENTEN SEMINAR op 13 april in Nieuwegein. Een goed commentaar vandaag in de nieuwsbrief van Maarten Verheijen.

Maarten Verheyen:
De Bitcoin is duidelijk de hype van het moment. Hoe kan het ook anders?
De virtuele munt steeg met een ongelooflijke 42,7% in de voorbije 7 dagen. In vergelijking met één maand geleden, noteren we nu 114,0% hoger.
Als belegger wil je natuurlijk niet kopen tijdens een hype. Dat doe je idealiter vooraleer het een hype wordt.

Makkelijker gezegd dan gedaan, maar Tuur Demeester deed precies dat. Hij kocht aan koersen rond de $8, dat is een winst van 1.612%!
Lezers van Macrotrends profiteerden mee.
Een aandachtige abonnee uit Haacht volgde Tuur zijn advies en kocht voor $2557,39 Bitcoins aan koersen tussen de $12 en $13.
Deze investering heeft vandaag een waarde van $27.141,10

Een andere lezer, die eveneens anoniem wil blijven, stopte er 25.000 euro in en kijkt nu aan tegen winsten van meer dan $200.000.-

Bitcoin130403

 

 

 

 

 

 

 

Tuur maakte het zijn lezers dan ook bijzonder makkelijk om Bitcoins te kopen met extra rapporten en instructievideo’s die vandaag nog steeds in het ledengedeelte van de site te vinden zijn.

Moet je vandaag nog kopen?
Ik doe het in ieder geval niet. Ik koop niet graag zaken die zo hard stijgen. Maar als je erin zit, zoveel te beter!
Als ik zo slim was geweest om Tuur zijn advies te volgen, zou ik vandaag geleidelijk aan wat winst nemen en met de rest van de positie meesurfen op deze golf!

Dergelijke winnaars zijn zeldzaam en als je erin zit, mag je nooit zomaar uitstappen omdat je een grote winst hebt. Die grote winst kan nog veel groter worden.
Een hype zoals deze kan veel verder gaan dan beleggers soms denken. En als je regelmatig wat verkoopt bij stijgende koersen, haal je constant geld van de tafel.
Met het Bitcoin-advies bewijst Tuur echter nog maar eens waarom Macrotrends één van mijn favoriete publicaties is. En ik zeg dat niet alleen maar omdat het uitgegeven wordt door mijn bedrijf.

Tuur biedt beleggers die unieke combinatie tussen strategieën om je vermogen maximaal te beschermen en interessante speculaties om je vermogen zelfs in deze moeilijke tijden te vergroten!
Je hebt in ieder geval de mogelijkheid om Macrotrends 2 maanden lang uit te proberen vooraleer je bestelling definitief is. Tot die tijd kan je éénder wanneer opzeggen en krijg je je abonnement tot de laatste cent terugbetaald.
Waarom niet even kijken of het wat voor je is? Meteen na je bestelling krijg je toegang tot de Macrotrends-website en kan je alle bonusrapporten die Tuur voor je beschikbaar heeft, inkijken.
En nogmaals: mocht het toch niet voldoen aan je verwachtingen, zeg je op en kost het je niets.

Maarten Verheyen [maarten.verheyen@aandelen.com]

7 REACTIES

 1. Het is nog steeds een goede tijd om in te stappen. Natuurlijk zijn er de komende tijd extreme schommelingen te verwachten, maar als je kijkt wat de potentie is met een beetje fundamentele analyse dan zijn dit nog steeds bijzonder lage koersen. (in mijn ogen alles onder de 1000 dollar)

 2. “Dergelijke winnaars zijn zeldzaam en als je erin zit, mag je nooit zomaar uitstappen omdat je een grote winst hebt. Die grote winst kan nog veel groter worden.”

  Maar je moet natuurlijk wel eens verkopen om die winst ook echt te pakken.
  Daar zijn verschillende methode voor: bijvoorbeeld verkoop bij iedere verdubbeling zo veel dat de cash en de bitcoin waarde weer gelijk zijn.
  Dan zal je dus ook nooit “de hoofdprijs” pakken. Daarvoor wordt dan te veel verkocht. Maar een leuke 4de plaats is ook mooi meegenomen. Zeker beter dan de poedelprijs die de “lange termijn investeerders” krijgen….

 3. @Frank Koster [2]:

  [blockquote]Imume to sovrein cencoship shutdown or confiscation.
  Imume to inflation and bank defaults[/blockquote]

  Ik zeur niet vaak over spelfouten, want ik maak ze zelf ook, maar als je een statement wilt maken dan behoor je even de spelling te checken. Wat je hier schrijft is wel erg slordig.
  Het moet zijn:
  “Immune to sovereign censorship shutdown or confiscation
  Immune to inflation and bank defaults”

 4. What better way to destroy an up and coming currency competitor than to blow a bubble in it and explode it?

 5. Het is dan ook (nog?) de enige manier om geld uit te geven of te ontvangen zonder dat banken/overheden daarvan op de hoogte zijn.

  Ik ben het hier niet mee eens. Als je contant betaald (euro’s dan wel edelmetalen) heeft de overheid daar geen direct zicht op. Ze kunnen je geld (euro) wel devalueren door bij te drukken, maar niemand heeft zicht op je contante uitgaven.
  De zegen van BitCoin is dat het peer to peer is, er is geen hiërarchische structuur, geen centrale bank die gegevens kan manipuleren. Dit is tegelijk de vloek. Alle data is beschikbaar voor iedereen. Hoewel het moeilijk is om hier conclusies uit te trekken is het wel zeker mogelijk om individuele gebruikers te traceren, volgens deze link. De Geheime Staatspolitie en de veiligheidsdiensten (Sicherheits-) zullen dat zeker misbruiken.

  Kijk ook even naar ZeroCoin, een add-on voor BitCoin voor je privacy.

  Als je geeft om anonimiteit, gebruik in ieder geval het Tor Network!

  deZotVanZwammerTotKletsMajoor [7] reageerde op deze reactie.

 6. @Aristoteles [6]:
  maar hopen dat je de stroomrekening kunt betalen om je peer tot peer in de lucht te houden. En maar hopen dat er dan nog stroom uit het stopkontakt komt. En wat heb je er aan als je stroom hebt en op dat moment de stekker van het internet er naast ligt.
  M.a.w. stroom van 07:00 tot 19:00 en van 07:00 tot 19:00 de internetstekker eruit. En internetstekker er weer in van 19:00 tot 07:00 maar dan geen stroom uit het stopkontakt, laatste is niet erg je slaapt dan toch. Nee wij gaan er teveel vanuit dat slechts het geldsysteem onderuitgaat, en de rest blijft functioneren zoals het nu ook functioneert. De auto blijft het doen, er is stroom er is internet er is gsm etc.

Comments are closed.