Person_Waard_robert-deZijn Bitcoins beter, veiliger om de spaarcenten voor uw toekomst te stallen?
Bitcoins zijn nu in ieder geval beter beveiligd tegen de roverheid dan op een bank.

Robert de Waard weet er alles van en zal u vertellen wat de mogelijkheden en de haken en ogen zijn:
Kom naar het “Spaarcenten-seminar in Nieuwegein op 13 april.

 

 

2 REACTIES

  1. als deze spreker voor 20 minuten uitleg geeft, trek de eerste 10 minuten zijn stekker van de 220 er eens uit en dan de resterende 10 minuten de internetstekker eruit. deze afhankelijkheid van de overheid t.a.v. betrouwbare stroomvoorziening en internet verbinden laat het dan ook afweten. Of zie ik het verkeerd. Vandaar dat goud en zilver beter is, je bent niet afhankelijk van derden. echter alleen als je vele goud- en zilverstukken bezit van rond de 1 gram per stuk? Vermoeiend om steeds te vragen hebt u terug van 1000 gram goud/zilver

  2. Met de bitcoin crash van gisteren en vandaag zijn er weer heel wat zieltjes genezen…

Comments are closed.