De Clowning 

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

9 REACTIES

 1. Ach, het heeft op zijn minst een vrije dag opgeleverd.

  Een voordeel wat eenieder graag wil hebben. Overigens, ik niet. Ik had liever gewerkt dan een vrije dag te hebben dankzij de aanbidding van het huidige staatsgeloof. Het is niet mijn geloof.

  Ik heb liever een vrije dag omdat het mijn keuze is om een vrije dag te hebben.

 2. Toch wel een komische situatie: De gloednieuwe koning staat trouw te zweren aan de grondwet, terwijl zijn eigen kroning in strijd is met de artikelen 1 en 3 van diezelfde grondwet.

 3. @arvr [2]: leuk goed geredigeerd feestje met mooie costuums en muziek.
  Maar is dat een grond om ‘er (gedwongen) achter te staan’ ?
  De Stones e.d. kunnen ook zo iets uitvoeren, maar daar betalen alleen de ge-interesseerde fans voor.

 4. @MMAP [6]: Je kunt zo naief zijn als een loopse hond, maar dat europa uiteenvalt gaat niet gebeuren. De munteenheid zal aangepast worden en wat regelingen teruggedraaid, maar daar zal het wel bij blijven.De HEREN politici willen hun baan niet kwijt, want nadien krijgen ze in het gewone leven nooit zo’n goed betaald baantje weer.

 5. Zo erg was het toch niet? De grond waarop ie liep hoefde niet te worden gekust. Althans, niet gedurende die paar minuten dat ik getuige was. De rest heb ik van horen zeggen.

 6. Ik doe even een bump, zodat dit topic weer zichtbaar wordt (hopelijk). Het eerste wat mij opviel was dat WA oplas op een opvallend meer houterige manier dan dat zijn moeder de gemiddelde prinsjesdag statements voorlas.

  Het tweede wat mij opviel was de statement dat hij het zag als zijn taak om de burger het vertrouwen in de overheid terug te geven.

  Hoera! Leve de collectivistische Koning!

Comments are closed.