PUTIN BEATRIXDe banden tussen Rusland en Nederland, die van oudsher sterk en hartelijk zijn, moeten nog hechter worden en nog verder worden ontwikkeld.. Hij schrijft die brief ter gelegenheid van het bezoek dat hij maandag aan Nederland brengt. Een positief gebaar, en wat er daarna in de media gebeurt daar moet je afstand van nemen.

 

Dan komen de krantenkoppen weer met het verhaal van mensenrechten, en allerlei andere negatieve ontwikkelingen in Rusland, maar ze vergeten te melden dat dit niet alleen in Rusland het geval is maar een bijna alle landen ter wereld. En wat te denken van Europa. Vertelt men dat ook duidelijk aan de bezoeker. Vertellen ze ook dat de Nederlanders uitgekleed worden door het beleid van onze regering en het redden van Banken en andere landen?

Ehhh NEE, de Nederlanders leven in angst en oudere mensen komen om in hun vuil als ze ziek worden, en moeten straks hun eigen kapitaal inleveren, waardoor er nu al veel onrust is onder deze ouderen. Wij hebben geen dictatuur ?

De essentie van het probleem in Europa is niet alleen dat banken risico’s nemen. Nee het is dat bijvoorbeeld een kleine Europese commissie, onder aanvoering van een landbouw –econoom, tevens minister van financiën in Nederland Minister Dhr. Dijsselbloem plotseling op de stoel mag gaan zitten van verzekeraars i.v.m. met deposito- garantie.
Daarnaast op de stoel van de gerechtelijke macht om te bepalen wanneer en hoe banken genationaliseerd moeten worden.
Daarnaast nog even de curator uithangen en melden dat spaargeld van mensen met meer dan een ton aan spaargeld ingeleverd moet worden.
En straks nog even het garantie bedrag omlaag brengen om op deze wijze mensen van hun kapitaal te beroven, waar ze ook al belasting over betaald hadden.

Is dit dan wat anders dan Dhr Poetin doet, gelijke monniken maar geen gelijke kappen waarschijnlijk.
En zullen ze dat ook duidelijk maken, NEE want de politieke leiders zouden zich gaan schamen. ?

Ingezonden door Reiny

9 REACTIES

 1. Mooi en duidelijk betoog. Zeker, Rusland is geen vrijheidsparadijs op aarde, maar aan de andere kant, als je ziet waar ze vandaan komen is er wel degelijk een vooruitgang op dat gebied.

  Wat er de afgelopen jaren gebeurd is daar Gorbachev, Jeltsin, Putin is genoeg om een paar boeken te schrijven.

  Een paar dingen komen aan bod in de volgende documentaire:

  Commanding Heights

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 2. Wij vertrouwen sinds WO2 al op de NAVO voor onze verdediging, we zijn grootmacht af.

  Als ik kijk hoe de NAVO tekeer ging in Joegoslavië, Libië, en nu weer in Syrië
  dan heb ik meer vertrouwen in Putin als hoeder van de vrijheid dan in Obamadrama of rubberen Rutte.

 3. @arvr [1]:

  Die “commanding heights” lijkt me een geweldige serie. Wat ik tot nu toe heb kunnen bekijken, is klasse.
  Is het mogelijk een weg te vinden om deze als een vervolgverhaal op de Vrijspreker te publiceren?

 4. Nederland exportland – Joris Demmink

  Het Russische avondjournaal pakt uitgebreid uit als reactie op de demonstratie van homo’s in Amsterdam:

  ‘In Nederland wordt een pedofilie vereniging gedoogd’ Een reportage over ‘ Club Martijn’ volgt. Joris Demmink komt voorbij, een jongeman die zegt slachtoffer van Demmink te zijn verscheurt zijn foto.

  http://www.1tv.ru

  filmpje 7/17 en 8/17 (9 april, 21.00)

  arvr [5] reageerde op deze reactie.

 5. @Nico de Geit [4]:
  Ach ja, het Russisch staatsorkest gaat in de tegenaanval.

  Of we wel of niet een pedofilie vereniging moeten gedogen? Volgens mij is gedogen iets wat de overheid doet. Niet mijn overheid in ieder geval.

  Valt het eea onder vrijheid van meningsuiting? Jazeker. Ik geloof in een vrije wereld waarin eenieder mag zeggen wat hij/zij wil. Zonder dwang.

  Maar ik geloof ook dat volwassenen niet het recht hebben om kinderen seksueel te onderwerpen. En dat wij, als volwassenen onze kinderen moeten proberen te beschermen. Het mag bekend zijn dat kinderen in opvoeding graag het seksueel experiment aangaan, maar ik betwijfel of leden van deze “Martijn” club de keuze van onze kinderen is voor dat experiment.

  En dan kom je bij de kern van de zaak. Mogen deze mensen er over praten? Ja dat mogen ze. Maar mogen ze pleiten voor “legalisering” en “acceptatie”? Ja dat mogen ze.

  Is het acceptabel dat het gebeurd (met kinderen)? Ik vind van niet.

  Nico de Geit [6] reageerde op deze reactie.
  ric ardo [7] reageerde op deze reactie.

 6. @arvr [5]:

  Rusland is een belangrijk exportland. Poetin komt naar Nederland in het kader van het door de Russen uitgeroepen Rusland-Nederland-jaar, vervolgens gaat bij Job Cohen de vlag half stok. Amnesty International hangt kilometers lint op in Amsterdam en 3000 homo’s demonstreren waaraan de NOS extreem veel aandacht geeft.

  De Russen informeren vervolgens hun bevolking over Nederland: pedofielen en Joris Demmink.

  Is dat nou het Rusland-Nederland jaar?

  Nederland importeert voor één miljard euro meer gas uit Rusland dan dat er terug gaat die kant op. De landbouwproducten die Nederland exporteert kunnen over afzienbare tijd waarschijnlijk niet meer concurreren met Polen, Oekraïne en Rusland zelf.

  Duitsland heeft iets om te exporteren, maar Nederland? Ik kan me best voorstellen dat de Russische consument niets te maken wil hebben met een land waar pedofilie wordt gedoogd. Nederland is zo diep gezonken, maar dat hebben de meesten nog niet door.

  arvr [8] reageerde op deze reactie.

 7. @arvr [5]: Als pedofielenclub blijft bestaan is het een feit dat Nederland erg erg ziek is. Het heeft niets te maken met vrijheidsmening. Kinderen denken gewoon nog niet na op hetzelfde niveau van een volwassen iemand. Een pedofiel moet behandeld worden, bij misbruik het zaakje eraf snijden. Maar goed, hoeveel pedo’s zitten in de top van de regering???

  arvr [8] reageerde op deze reactie.

 8. @Nico de Geit [6]:
  Quote:
  ” Ik kan me best voorstellen dat de Russische consument niets te maken wil hebben met een land waar pedofilie wordt gedoogd. Nederland is zo diep gezonken, maar dat hebben de meesten nog niet door.”

  Pedofilie (het daadwerkelijk aanranden van jongeren) word in Nederland niet gedoogd. Als je het toch doet ga je ook gewoon de bak in!

  Maar een stichting valt wel onder de vrijheid, met andere woorden erover praten mag wel. Je kan een mening (hoe achterlijk ook!) niet verbieden. Moet je ook niet willen want dan is het eind zoek.

  @ric ardo [7]:
  Quote:
  “Als pedofielenclub blijft bestaan is het een feit dat Nederland erg erg ziek is.”

  Nou ja, in ieder geval de leden van deze club. Maar zolang er geen slachtoffers vallen moet je niet in de reflex vallen om alles te willen verbieden wat je niet aanstaat.

  Als dat namelijk wel acceptabel is/wordt zal de overheid in dat gat springen en bij u op de voordeur komen bonken. “Wij hebben gehoord dat u meedoet aan een libertarisch forum … “.

  Het blijft natuurlijk wel zo dat pedofilie meer iets is voor de psychiatrische hulpverlening dan voor een stichting. Dat is zeker -mijn- mening. En zeker, dit is feitelijk ook wel op het randje van de meningsvrijheid.

Comments are closed.