PERSON_Middelkoop_WillemSinds de EU-politici in Cyprus duidelijk hebben bewezen dat ze loeren op uw spaarcenten en die van de banken afpakken zodra ze denken er mee weg te komen, is het verstandig om na te denken over alternatieven om uw spaarcenten te bewaren. Anders staat u later met lege handen!  Op het libertarisch seminaar a.s. zaterdag in Nieuwegein zal Willem Middelkoop u daar zeker betere mogelijkheden voor aantonen.
Kom naar het “Spaarcenten-seminar in Nieuwegein op 13 april.

7 REACTIES

  1. @Angelique [1]: Goede vraag. Maar als zo iets zou gebeuren, wijst u dan gewoon de plek waar u uw edelmetaal hebt verborgen? Nee toch, zeker?

    Eén ding is zeker: uw spaargeld op de bank, uw pensioenverzekering, uw spaarpolissen en uw spaarpot in uw eigen huis zijn genoeglijk bekend bij die rovers. Dát bent u dus in “no-time” kwijt. Rest nog uw deel van uw vermogen dat u buiten de grijpgrage roverheidslklauwen kunt houden. 🙂

Comments are closed.