win-poker-bitcoin Dat zou theoretisch in Amerika kunnen omdat het daar verboden is een andere munt uit te geven dan de  US$. (zie Beurs)
Dat gebeurt zeker voorlopig niet omdat
1.De Bitcoin geen Nationale munt is.

2.) Op dit moment is de Bitcoin nog zo klein dat hij nog geen echt gevaar voor de dollar lijkt.

Om meer te leren hoe uw geld te beschermen, kom op 13 april naar het seminar in Nieuwegein en leer waar de gevaren en mogelijkheden voor u zitten:  Kom naar het “Spaarcenten-seminar in Nieuwegein op 13 april.

7 REACTIES

 1. een non probleem zodra je anderen gewoon helpt en deelt, omniet, zonder iets terug te verwachten, zoals het hoort.

 2. So what als bitcoin verboden wordt?

  1) Er zullen zat landen blijven die de bitcoin niet tegelijk verbieden. Er zal dus genoeg ontsnapping zijn. Kim Dotcom en de jongens van de The Pirate Bay lopen nog altijd vrij rond. Beter dan ooit. Check KDC’s twitter maar eens.

  2) Er zullen alternatieven komen (Die zijn er nu al: LTC, NMC, PPC,… Net als met mediadownload: Napster, Kazaa, Limewire, Piratebay, SLSK, torrents, nieuwsgroepen, YTdownloader,…) Die kun je niet allemaal tegelijk verbieden.

  3) Het feit dat bitcoins door drugscriminelen al jaren worden geaccepteerd zou juist autoriteiten aan het denken moeten zetten hoe lastig zoiets te stoppen is; er worden met bitcoins immers nu WETTELIJK VERBODEN spullen ge/verkocht. Dit was voordat bitcoins überhaupt populair waren. SilkRoad werkt al jaren op TOR, volledig geanonimiseed (Er zijn er al meerdere van zulke ‘webshops’ bijgekomen; Black Market Reloaded, Atlantis,…) Om te denken dat zoiets stopt door het te verbieden, dan verwijs ik graag naar de drugs die met bitcoin toch ver-/gekocht worden! Op internet iets verbieden werkt niet.

  4) Verder zal bitcoin meer en meer mensen overtuigen dat fractional reserve banking een perverse werking heeft op banken, overheden, centrale banken en spaarders bestraft voor vlijt. Hoe ga je mensen uitleggen dat ze terug moeten naar een minder eerlijk systeem voor hun eigen bestwil? Ik ben oud genoeg om me te herinneren dat CD’s 42,95 gulden kosten. (Ja, per stuk lieve kijkmuiskinderen.) Zoiets zouden jongeren gewoon nu niet meer over hebben voor een CD. Nu prijzen muzikanten zich gelukkig met een kleine bijdrage via itunes.

  Daar sta je dan als overheid: “Mag niet!” Kom op, zeg.

  Nee, bitcoins mogen misschien gaan, maar het idee van virtuele/digitale currencies heeft pootjes en loopt. Dat is niet meer te stoppen. Nu zeker niet meer -> BTC ~200$ (7-4-’13)

Comments are closed.