wvoEen van de onderwerpen waar we op Vrijspreker eigenlijk onvoldoende aandacht aan besteden zijn de schone kunsten. We hebben dus iets goed te maken. Ik wil u de volgende satirische culturele uiting (zang / muziek) niet onthouden. Allereerst de credits: Zang: Jacoba de Graeff-Bicker | Luit: Wendela de Witt-Bicker | Tekst: G.J. Heering/Wendela de Witt-Bicker

 

Er is ook een karaoke versie, zingen op eigen risico, u kunt worden afgevoerd.

Ik wou u deze satire niet onthouden. Met dank aan de onvolprezen planet EUSSR die het weer hebben overgenomen van in de gelogeerde aap. Alwaar het geplaatst is door de luitspeelster Wendela de Wit.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

*^NB: Ik wil niet worden aangeklaagd voor majesteitsschennis en deel geheel overbodig mee dat ik een fervente fan ben van ons koninklijke huis en tijdens de kroningsdag voorzien van oranje parafinalia te vinden ben tussen de vlaggetjeszwaaiers. De ruggegraat der Nederlandse natie. Euro munten met de beeltenis van Beatrix worden door mij altijd liefdevol opgepoetst voordat ik ze weer uitgeef. Ik ben zeer blij met de zelfklevende postzegels die KPN thans uitbrengt omdat ik het likken aan de achterkant van de zegels altijd al als een – milde – vorm van majesteitsschennis ervoer. Ik wil Beatrix bedanken voor al het goede dat ze voor het land heeft gedaan. Een mooie gelegenheid om samen met mij uw affectie voor de koningin te delen vindt u hier.

Gelieve in uw eventuele reacties niets dan lof te vermelden over onze geliefde Koningin, de grootste moeder des vaderlands. We zijn geen, ik herhaal, we zijn geen bananenmonarchie. Bij voorbaat dank.