rofl1In dit seminar over de kunst van het debatteren wordt de theorie uitgelegd van actief en passief debatteren. En verder wordt er een introductie gegeven op geïnspireerd debatteren. Deze training wordt verzorgd door Marc Frans en Sabrina Besuijen. Beide ervaren trainers die er hun eigen stijl en methoden op na houden.

Wat kunt u verwachten?

•             Basisstructuren voor een goed(e) argument, debat, speech

•             Lichaamstaal en intonatie

•             LSD like a boss (luisteren, samenvatten en doorvragen)

•             Introductie op geïnspireerd spreken

•             En natuurlijk…. de nodige tips, trucs, do’s and don’ts.

inspired

Wat krijgt u van ons?

•             Een geweldig seminar

•             Een gezellige avond

•             Handige hand-outs met alle informatie nog een keer op een rij.

active

Over de sprekers

Marc Frans & Sabrina Besuijen, trainers van blauw.

Jong, maar ervaren zijn Marc Frans en Sabrina Besuijen als trainers in openbaar spreken, debat en communicatie. In samenwerking met, onder andere, de Rotterdamse stichting Lokaal, European Youth Ambassadors en het internationale platform Youth in Action hebben zij projecten opgezet en begeleid in binnen en buitenland. Een van de laatste grote evenementen was het Groot Jongeren Debat 2012 dat is gehouden in Rotterdam.

passive

Het GJD is een jaarlijks evenement voor scholieren uit het middelbaar en beroeps onderwijs om jongeren in contact te brengen met politiek en debat. Het leer programma en format zijn ontwikkeld door Marc en Sabrina die tegelijkertijd ook de hoofd trainers waren.

rofl1

Deze twee trainers worden gekenmerkt door hun specialistische kennis en beheersing van actief en passief debatteren. Verder hebben zij ook ‘geïnspireerd debatteren’ als eigen methode ontwikkeld. Geïnspireerd debatteren leert je hoe ideeën kunnen worden overgebracht op zo veel mogelijk mensen zonder te diep in te gaan op de technische details.

3 katten

Seminar Belastingontwijking

Op dezelfde locatie wordt ‘s middags van 13.00-17.30 een gratis seminar over belastingontwijking gehouden

Tijd

Dinsdag 2 april om 20 uur.

Locatie

Libertarische Partij

p/a Haags Juristen College

Landgoed Marlot

Leidsestraatweg 77A

2594 BB ‘s-Gravenhage

T 070-4262600

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Routebeschrijving

Let op! Wie een Navigator gebruikt moet niet de Leidsestraatweg maar de Hofzichtlaan 1 invoeren!

De gemeente heeft namelijk de toegang vanaf de drukke Leidsestraatweg naar de oprijlaan van Landgoed Marlot afgesloten.

Vanuit de richtingen Amsterdam (A4), Utrecht (A12), Rotterdam (A13) en Delft (A4):

U neemt afrit 8 van de A4 (Den Haag Leidschenveen), waarna u rechtsaf de N14 richting Wassenaar kiest. Na drie tunnels gaat u links richting Den Haag Mariahoeve en bij de eerstvolgende stoplichten (schuin tegenover een Texaco pompstation) rechts de Hofzichtlaan in. Na een bocht om het water ziet u verscholen in een park ons kantoor liggen.

Bij file op de A4 voor Den Haag kunt u ook de volgende route via de A44 kiezen:

Vanaf de A44 uit de richting van Wassenaar bereikt u ons door voorbij Wassenaar Kerkehout, ter hoogte van Van der Valk Hotel Bijhorst rechts te houden om daarna vlak voor een groot viaduct linksaf te slaan richting Den Haag Mariahoeve. Bij de stoplichtengaat u rechtdoor de Bezuidenhoutseweg op en bij de eerstvolgende stoplichten (schuin tegenover een Texaco pompstation) rechtsaf de Hofzichtlaan in. Na een bocht om hetwater ziet u verscholen in een park ons kantoor.

Vanuit het Centrum van Den Haag:

U rijdt de Bezuidenhoutseweg enkele kilometers af, Paleis Huis Ten Bosch voorbij, totdat u rechts een Texaco pompstation ziet. Hier slaat u linksaf de Hofzichtlaan in. Na een bocht om het water ziet u verscholen in een park ons kantoor.

Parkeren

Parkeren kunt u voor het bruggetje (bij het bord ‘Landgoed Marlot’) op de Hofzichtlaan, of achterlangs op eigen terrein, wanneer u nog drie keer linksaf slaat. Het Haags Juristen College vindt u niet in het hoofdgebouw, maar in het belendende koetshuis.

Met het openbaar vervoer:

Na aankomst op Den Haag CS op het perron met de roltrap naar boven naar het busstation

Bus 24: (elk kwartier) vertrekt om 19.40 u. van perron A en komt om 19.55 u. aan bij halte Saffierhorst. U stapt daar uit en slaat linksaf de Hofzichtlaan in die u helemaal afloopt tot u bij een voetgangersbruggetje aankomt dat u oversteekt naar het Landgoed.

Bus 90: (elk uur) vertrekt om 19.34 u. en komt om 19.41 u. aan bij halte Viaduct. Daarna slaat u rechtsaf de Zijdelaan in en de tweede straat rechts, de Hoogwerflaan, die u afloopt tot aan de Hofzichtlaan op welk punt u rechtsaf gaat en hetvoetgangersbruggetje oversteekt de ingang van het Landgoed in.

Bus 43: (elk half uur) vertrekt om 19.24 u. en komt om 19.34 u. aan bij halte Hofzichtlaan – Texaco pompstation. U stapt daar uit, loopt naar de kruising en slaat linksaf de Hofzichtlaan in die u helemaal afloopt tot u bij een voetgangersbruggetje aankomt dat u oversteekt naar het Landgoed.