heffer1De derde dinsdag van de maand komt er weer aan en dat betekent cafe Bastiat te Amsterdam. Let op, in plaats van de Bekeerde Suster wordt het cafe deze keer gehouden te cafe Heffer. Oudebrug steeg 7.

Het onderwerp is belastingontwijking. En wie beter dan Toine Manders kan daarover praten? De zaal (de Prinsenzaal) is open om 19:30 uur, de lezing begint om 20:00 uur. Zie ook Facebook.

Jongerenorganisatie LIJP heeft afgelopen zaterdag een geslaagd lente symposium georganiseerd. Ik telde een 20 tal aanwezigen. Er waren 4 sprekers. Onder meer de lezing van Dion Reijnders over het calculatie probleem viel in goede aarde.

Op 13 april vindt natuurlijk het geldsymposium plaats. Indien u vermogen heeft dat u wenst te behouden dan is dit symposium een aanrader.

U merkt, er gebeurt van alles in libertarisch Nederland. Gisteren was de maandelijkse meeting van de LP, ik heb begrepen dat meer dan 15 man zich al via Facebook als bezoeker hadden opgegeven, maar kon er zelf deze keer niet bij zijn. Kom gerust op deze meetings en evenementen af. Door uw komst werkt u mee aan een bloeiende libertarische gemeenschap. Er komen nog een aantal mooie evenementen aan waarover later meer. Er wordt hard gewerkt aan vertalingen van belangrijke libertarische boeken. Het zou prettig zijn als de opgaande trend gehandhaafd wordt.