avatar MMAPMorgen houden we ons seminar “Spaarcenten & Pensioen: euro’s, goud, of…?” We hebben al aardig wat deelnemers, maar er is nog ruimte voor de last-minute beslisser, geef u dan nog snel op via seminar20130413@gmail.com. Het inschrijfgeld voor het seminar en eventueel de maaltijden nog voldoen per bank is erg kort dag, dus dat zal dan aan de zaal betaald moeten worden. Let wel: seminar is dan € 20,-.

Tegen 11.45 uur gaan de deuren open en kunt u aan de inschrijftafel uw vouchers ophalen voor het seminar en (indien van toepassing) lunchbuffet en/of dinerbuffet. Voor de deelnemers die bij voorinschrijving hebben opgegeven, en voor hen die bij reservering voor betalen aan de zaal hebben gekozen, liggen enveloppen gereed met de vouchers, eventueel met het nog verschuldigde bedrag daarop. Vermeld daar a.u.b. uw naam en u ontvangt uw vouchers.

Lunchbuffet is tussen 12.00 en 13.00 uur.

Aanvang seminar om 13.00 uur, waarbij Toine Manders (“Vermogensopbouw bij groeiende overheid”) het spits afbijt.

Gevolgd, om uiterlijk 13.45 uur, door Frank Karsten (“Het falen van de democratie”). Beide sprekers zullen ongeveer 20-25 minuten spreken en er is daarna ruimte voor vragen en reacties.

Rond 14.30 uur een half uurtje pauze, waarbij u koffie en thee wordt aangeboden. De rokers kunnen buiten even hun hart ophalen en natuurlijk kunt u oude bekenden spreken of met nieuwe contacten kennismaken.

Om 15.00 uur spreekt Robert de Waard over “Bitcoin: het digitale goud”.

Gevold door misschien een “mystery speaker”, die in maximaal 10 minuten mogelijk zijn visie geeft.

Om circa 15.45 uur is de vloer voor Willem Middelkoop (“Edelmetaal”) en zoals wij Willem kennen zal dit een vurig betoog worden van een man met gigantisch veel ervaring op dit gebied.

Rond 16.30 uur beëindigen wij het seminar met een bedankje aan de sprekers en is er tijd om in ongedwongen sfeer met de sprekers en deelnemers te praten en gedachten uit te wisselen. Mogelijk nog interessante discussies voort te zetten, wat u wilt. De lounge naast de seminarruimte RedRoom staat tot onze beschikking. Alwaar ook de gehele middag enkele standhouders aanwezig zijn.

Vanaf circa 17.30 uur start het dinerbuffet en wij vragen u, indien u dit heeft gereserveerd, daar rond die tijd aan deel te nemen, in ieder geval uiterlijk om 18.00 uur aan tafel plaats te nemen. Ook de sprekers en standhouders zitten mee aan het buffet.

We hopen op een gezellige, leerzame dag met goede gesprekken in een informele sfeer. “Jasje-dasje” absoluut niet nodig.

 

Voor alle duidelijkheid nogmaals de adresgegevens:

MeetingDistrict
Blokhoeve 2A
3438 LC Nieuwegein
Tel.: 030 – 60 59 050

Routebeschrijving en info openbaar vervoer.

 

Graag tot ziens morgen,

Namens het Libertarisch Centrum,

MMAP

1 REACTIE

Comments are closed.