zondag, 14 april 2013
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Ingezonden: Overheidsbemoeienis

Dit is een ingezonden bijdrage bedoeld ter discussie. Vrijspreker.nl
staat niet per se achter de meningen die erin verkondigd worden.

BemoeienDaar kun je kort in zijn,die is niet meer van deze tijd!! Als je alle wetten en regels voorbij ziet gaan dan schrik je er van, en iedere dag komen er wel weer nieuwe plannen bij. De democratie pakt voor een klein percentage, vaak welgestelden nog wel goed uit, maar ontneemt de meerderheid van de inwoners hun vrijheid, die ze dierbaar is. Daarnaast zie je dat de overheid nog niet eens in staat is haar eigen budget te beperken, en nog steeds meer uitgeeft dan ze ontvangt. Een slecht voorbeeld van een goed beleid.

 

Daarnaast zie je hoe ze het collectief ingebracht geld onjuist gebruiken door andere landen van Europa en Banken te ondersteunen met gigantische kapitalen, met bedragen waar de burger nog niet van durft te dromen, maar ze wel moet opbrengen. De vraag is, moeten wij nog vertrouwen hebben in het overheidsbeleid, en is democratie wel de juist oplossing, als je weet dat alleen politieke partijen daar hun machtspositie mee opgebouwd hebben.

 

Als je ziet wat oude ex-politici zelf mede opgebouwd hebben, en ze daar nu al vraagtekens bij stellen, wordt alles nog ongeloofwaardig gemaakt. De huidige overheid bemoeienissen zijn doorgeschoten en het is duidelijk dat ze geen solide basis zijn voor een land.

De overheid moet orde op zaken stellen en meer aandacht geven aan de inwoners en niet aan politieke partijen met ieder zijn eigen belangen, dat functioneert niet goed!!

Ingezonden door Reiny
——————————————————–
Redactie:  Met hetzelfde doel, zouden we dit ook anders kunnen stellen denk ik:
Als de overheid moet: “. . . . meer aandacht geven aan de inwoners. . . “, dan  gaat er nog meer mis en is de burger helemaal de dupe.
De enige oplossing is dat de overheid zich met steeds minder gaat (MAG!) bemoeien.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen, Belastingen, Economie, Ingezonden, Overheid, Politiek, Rechten, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Hub Jongen schreef op : 2
  Hub Jongen

  @John [1]:
  Omdat daardoor de libertarische opvattingen duidelijker worden.
  Dit in overleg met Reiny!

 2. timber schreef op : 3

  Tja , dat krijg met een stel debielen die denken het te weten , en daardoor maar wat aan rommelen.
  Het is hetzelfde als je , door gebrek aan werk , de loodgieters aan het electra laat werken.

  .

  Primitieveling [4] reageerde op deze reactie.

 3. Primitieveling schreef op : 4

  @timber [3]:

  Dat is inherent aan de overheid. De tweede kamer zit vol met geïnformeerde leken die besluiten nemen die totaal niet met de praktijk in overeenstemming zijn.

 4. reiny schreef op : 5

  Het is in iedergeval goed dat ik soms terecht gezet wordt, want ik ben geen heilige en maar een gewoon mens die de pest heeft aan mensen die mijn vrijheid verkwanselen. Vergeef mij mijn fouten en blijf vriendelijk tegen mij, dan geeft u mij meer vrijheid om te schrijven wat impulsief bij me opkomt, want zonder beperkingen leven is een geschenk! ( En de overheid verpest al teveel voor mij)