avatar MMAPNog een weekje en we houden het seminar over vermogensbescherming. U kunt zich nog opgeven, maar aanstaande woensdag is de uiterste datum dat u in kunt schrijven en de lunch of het dinerbuffet kunt reserveren. Bent u geïnteresseerd in (een of meer van de) de volgende sprekers, schrijf u dan snel in. Details om in te schrijven kunt u hier en hier vinden.

De sprekers zijn:

WILLEM MIDDELKOOP

Willem-Middelkoop_0

 

 

 

 

 

 

“Edelmetaal”

Willem Middelkoop is publicist, fotograaf, ondernemer en beurscommentator op RTL Z tussen 2008 en 2011. In de jaren negentig speculeerde hij met Amsterdams vastgoed. Maar hij kreeg hoogtevrees erg verruilde vastgoed, kort na de eeuwwisseling, voor goud. Begin september 2007 verscheen zijn eerste boek, Als de dollar valt. Middelkoop waarschuwde hierin voor een komende crash van het wereldwijde financiële systeem. Inmiddels is de zeventiende druk van het boek verschenen en zijn er ruim 50.000 exemplaren van verkocht. Om zijn exposure op edelmetaal groter te maken startte hij in 2008 AmsterdamGold.com. In 2011 verkocht hij deze edelmetaalwebshop aan Value8. In 2008 startte hij ook het Commodity Discovery Fund.  Het fonds investeert succesvol in goud- en zilvergerelateerde bedrijven.

 

ROBERT DE WAARD

robert-de-waard

 

 

“Bitcoin: het digitale goud.”

Jouke, Niels en Robert van Bitonic voorzagen het enorme potentieel van Bitcoin en bieden nu al bijna een jaar laagdrempelig bitcoins aan via iDeal. Vandaag zijn zij hier om ons wat meer te vertellen over wat bitcoin is, hoe het werkt en waarom we er nog veel meer van kunnen verwachten.

 

FRANK KARSTEN

frank-karsten

 

 

 

“Het falen van de democratie”

Frank Karsten richtte tien jaar geleden Stichting MeerVrijheid op. Hij is tevens mede-oprichter van het Mises Instituut Nederland. Samen met Karel Beckman schreef hij De Democratie Voorbij, een boek dat inmiddels in negen talen beschikbaar is. Zijn voordracht zal gaan over: waarom democratie leidt tot onvrijheid, onvrede, stijgende belastingen en uit de hand lopende staatsschulden.

TOINE MANDERS

Toine_Manders

 

 

 

 

“Vermogensopbouw bij een groeiende overheid”

Belasting ontwijken is een morele plicht: de overheid doet nare dingen met het geld. Dat zegt Toine Manders, en hij voegt de daad bij het woord. Hij helpt ondernemers op legale wijze hun belastingaanslag te verminderen. Toine Manders is al jaren op kruistocht tegen de fiscus. Tevens is Toine lijsttrekker van de Libertarische Partij. Toine zal het spits afbijten op ons seminar.

 

Naast de informatie die u tijdens de presentaties van de sprekers krijgt, kunt u ook inhoudelijk met hen in gesprek, zowel tijdens de presentatie als in een ongedwongen sfeer na het seminar of tijdens het dinerbuffet.

Voor vragen of inschrijvingen: seminar20130413@gmail.com

3 REACTIES

 1. Ik zou graag willen komen, maar ik kan deze zaterdag helaas niet. Wordt het eigenlijk gefilmd of er verslag van gelegd?
  Het zijn alle vier erg interessante sprekers met interessante en (voor mij) erg actuele onderwerpen.

  MMAP [2] reageerde op deze reactie.

 2. @BTtje [1]: Sorry voor het late antwoord, maar “nee”: er wordt niets gefilmd of opgenomen. Dit is een uitgelezen kans om met deze specialisten op hun gebied te spreken en vragente stellen.

  In de organisatie hebben we dit punt niet uitgebreid behandel, maar mijn eigen interpretatie is, dat mensen zich anders gedragen als ze weten dat het gefilmd wordt. Of ze weten zich niet te gedragen, of ze stellen vragen voor de “lip-service” om goed over te komen…, in ieder geval is het zonder camera’s ongedwongener.

  De lezingen zijn eigendom van de sprekers en sommigen vragen daarvoor ook geld bij andere gelegenheden. Ik vind het dan niet netjes om hun “product” gratis ter beschikking te stellen via YouTube of zo.

  Voor de reclame hebben de sprekers dit niet nodig: zij zijn allen veelgevraagde sprekers, hebben hun merites al behaald in hun vakgebied of zijn op andere wijze al voldoende in de media met hun specialiteit.

Comments are closed.