dhimmyBeu van alle linkse politieke correctheid in de media besloot een kleine groep een nieuw gratis weekblad het daglicht te laten zien dat de hiaten in de berichtgeving van de Nederlandse media zal gaan opvullen. Het realistische blad –nu nog onder de werknaam TegenwinD – zal daarmee nuancerende informatie brengen die door de linkse en door de (EU)- overheid gestipuleerde berichtgeving in de MSM grotendeels wordt weg gecensureerd. Kortom, een weekblad dat gratis verspreid zal worden, een nadrukkelijke realistische signatuur draagt en zich daarbij net zo nadrukkelijk afzet tegen elk (politiek) extreem gedachtegoed.

TegenwinD zal een krant zijn die de mensenrechten en de Westerse, christelijk-joods-humanistische cultuur een warm hart toedraagt en patriottisme uitstraalt. Tevens wil de krant nog vele duizenden stemmen werven voor de doelstelling van het Burgerforum EU en bekendheid genereren om 50.000 leden te werven voor een realistische publieke omroep, nu bekend als PopNed.

En een realistisch geluid is bijvoorbeeld hard nodig nu onze overheid de traditionele Nederlandse religies hun zendmachtigingen afneemt (“omdat religie achter de voordeur hoort”),  daarentegen aan de islam onder de naam SZM een uitzendvergunning voor radio en TV geeft om een Nederlandstalige versie van de Turkse en Marokkaanse staatsomroep te vormen.

De islam, die onlosmakelijk verbonden is met jihad, sharia en een groot deel van de oorlogen die momenteel op de aarde worden gevoerd, krijgt in deze tijd van bezuinigen miljoenen toegestopt om het woord van Mohammed te prediken op kosten van U, de belastingbetaler. Zomaar, zonder dat de SZM daarvoor leden hoeft te werven!  Heeft u hierover iets  vernomen in de traditionele kranten of op commerciële of staatsomroepen?

ikhoudvast

Naar aanleiding van de bomaanslagen in Boston meldde de NOS gisteravond vrolijk dat dit de tweede aanslag in de VS was na de 9/11 aanslag op de Twin Towers. Ik tel 32 aanslagen met 60 doden sinds 9/11, Boston niet meegerekend. Waarom liegt de NOS hierover? Wat is haar geheime agenda? Via TegenwinD komt u dit te weten.

Ongekende christenmoord in islamitische landen, despotisme en zelfverheerlijking bij de EU-regering, sluipende Jihad, het euroschandaal, het anti-Israël beleid, de Midden-Oostenproblematiek, het nieuwe racisme in Zuid-Afrika, de islamisering van de VN en de waanzin van ontwikkelings”samenwerking”.

Wilt u hierover objectieve berichtgeving ? Steun dan TegenwinD, want in de krant zal ook nadrukkelijk worden verwezen naar de vele websites waar meer onbevooroordeelde berichtgeving te vinden is.

Onder de link vindt u een demoversie van Tegenwind die snel in elkaar is geflanst, wij werken aan een verbetering. TegenwinD zal afhankelijk zijn van vrijwilligers die een paar uur per week wat willen schrijven of andere redactionele klussen willen doen. Wilt u meer weten of TegenwinD uw hulp aanbieden? Mail dan naar tw@deduno.com

Click hier voor de demoversie van “TegenwinD”

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Tot zover de berichtgeving over deze beweging zoals EJ Bron dit heeft verwoord op zijn site. De bovenstaande tekst is met goedkeuring overgenomen.

Als ik het de Vrijspreker toegestuurde project plan zie ik dat het doel is “realistische berichtgeving” te verschaffen middels eerst een adspirant omroep met 50 duizend leden en daarna pas een gratis weekblad.

 

Waar ik zelf op zal afknappen is de term patriottisme. Dat is een soort overtreffende trap van nationalisme. Een begrip wat ik moeilijk kan plaatsen. Moet ik trots zijn op mijn buurman en de buurman van mijn buurman? Omdat we in dezelfde belastingboerderij worden gemolken? Sterker nog, moet ik trots zijn op hetgeen de bet bet bet overgrootvader van moederszijde heeft gedaan of gelaten? Moet ik trots zijn op verre voorvaderen die te walvisvaart voeren en ben ik daarom, omdat ik die voorouders heb die toevallig in dezelfde belastingfarm zitten als ik nu, ben ik daarom speciaal? Moet ik me schamen voor eventuele misdaden die de NL staat of haar onderdanen in de gouden eeuw hebben begaan? En trots zijn omdat de Ruijter de nodige Algerijnse piraten over de kling heeft gejaagd en ook het nodige zilver heeft veroverd? Of gaat het toch in de eerste plaats om mijzelf. Wat ik thans doe en laat met mijn leven? Zijn er mensen die echt zo zielig zijn dat ze hun trots uit bet bet bet overgrootouders moeten halen? En de afgedwongen deelname aan een bepaalde territoriale belastingmonopolist?

Afijn, einde preek. Ze beginnen in ieder geval goed met het overnemen van een artikel van Vrijspreker, dat ik zelf heb geschreven. Helaas zonder juiste bron vermelding:

plagiaat

Dit is oorspronkelijk door mij met een memorabele kater gepubliceerd op 2 maart, daarna door uitkijk zonder bronvermelding overgenomen, met bronvermelding naar uitkijk overgenomen door antivenin, En nu met bronvermelding naar antivenin meer dan een maand later overgenomen door het nulnummer van TegenwinD. De moraal? Gewoon Vrijspreker lezen, zit je op de eerste rang!

Ik wens TegenwinD ondanks mijn twijfel (te nationalistisch) succes, kritische geluiden kunnen niet genoeg verkondigd worden. Laten we hopen dat TegenwinD geen verdere versnippering brengt maar de verschillende fora en sites weet te verbinden zodat we samen sterker staan.

*************************************************************

uitkijk te kijk:

uitkijk te kijkVrijspreker een weekje eerder:

euro geen welvaart

Sorry, kon dit niet nalaten, stelen is toegestaan maar het liefste wel met bronvermelding!

14 REACTIES

 1. Echte libertarieërs wijzen dit soort schaamteloze uitingen van moslimhaat af.

  Zionisme, nee bedankt!

 2. @Pteranodon [2]: Inderdaad! De Israël-lobby probeert te infiltreren in de libertarische beweging ook al moeten libertariërs niets hebben van Israëls medogenloze onderdrukking van de Palestijnen, zijn oorlogszuchtige beleid naar zijn buurlanden toe en zijn nauwe banden met de criminele bankiers van Wall Street.

  Wat ik zo waardeer aan Ron Paul is dat hij niet bang is voor de laster van AIPAC en de miljarden aan Amerikaanse overheidssteun voor Israël aan de kaak stelt.

  Harrie Custers [7] reageerde op deze reactie.

  • @Pasparal [8]: de omgekeerde wereld!

   Ik heb deze recensie van het boek van van Agt gelezen. Treurig.
   http://recensies.infonu.nl/kunst-en-cultuur/42298-boekrecensie-een-schreeuw-om-recht-dries-van-agt.html
   De trailer van Occupation 101 heb ik gezien. Ik ga hem bekijken. Echter, mijn eerste indruk is “propaganda”. Geen feiten, maar beelden van “leed”. Kinderen, gewond, tranen in die grote onschuldige zwarte ogen. Begrijp mij goed. Ik ben tegen elk geweld en ik steun ieders recht op zelfverdediging.

   Dennis Präger. The middle east problem (in a nutshell). Op basis van feiten èn internationaal recht. Israël en zijn bevolking, waaronder behalve Joden ook Arabieren (Moslims), staat in zijn recht. Er is geen sprake van een bezetting. Feitelijk is er geen sprake van een Palestijnse staat en natie. Die heeft Internationaal rechterlijk ook nooit bestaan.
   http://youtu.be/63hTOaRu7h4

   Hier de context, de geschiedenis van het Midden-Oosten conflict gedocumenteerd.
   http://martienpennings.wordpress.com/2013/02/19/werk-in-uitvoering-een-korte-geschiedenis-van-israel-2/

   Tot slot, dit filmpje van Pat Condell: The great Palestinian lie.
   Condell was aanvankelijk op de hand van de Palestijnse zaak. Totdat hij zich in de zaak ging verdiepen. Het probleem is niet de staat Israël. Het probleem is Joden en een Joodse staat.
   http://youtu.be/j1N1zhUm84w

   Vrede in het Midden-Oosten is onmogelijk zolang de “volgers van Islam” de Joden haten en willen verdrijven of zelfs uitroeien. Tenzij het Joodse volk onder beveiliging naar elders vertrekt. En zelfs dan?
   Triest is dat wij Westerlingen deze “strijd” van de “Palestijnen” of beter “de volgers van Islam” met geld en mediaberichten ondersteunen. Hoe is het mogelijk dat het beeld van een klein volk in een klein land dat leed onder (zelfmoord)aanslagen en omringd werd door vijanden, in zo’n korte tijd in het tegendeel is gekeerd?
   Qui bono? Wie heeft hier uiteindelijk belang bij?

   Pasparal [12] reageerde op deze reactie.

 3. een vraag voor tegenwinD,
  een gratis weekblad?? wie gaat dat betalen?? waar wordt het weekblad verspreidt??
  is het niet zo ;’dat degene die betaalt bepaalt??

  en laten we wel zijn Gratis bestaat niet. op de een of andere manier betaalt men een prijs voor dat gene wat ‘gratis’ verkregen!

  Maar dat het Hoogste Tijd is om de Dingen/onrechtmatigheden te Benoemen dat staat buiten kijf.
  en als de burger nu eens begint met de dingen benoemen bij hun juiste naam/ incluis de correcte semantiek dan schieten we al een heel eindje op.

 4. Het realistische blad –nu nog onder de werknaam TegenwinD

  Tot hier voelt Johhny zich nog goed, maar …

  cultuur een warm hart toedraagt en patriottisme uitstraalt.

  Hier is Johnny maar opgehouden met lezen 🙁

 5. @Harrie Custers [9]: Het probleem bij dit conflict is dat de partij die voor het leeuwendeel van de aggressie, het geweld en het onrecht verantwoordelijk is, de berichtgeving erover grotendeels domineert. Dit zorgt ervoor dat de meeste leken alleen één kant van het verhaal te horen krijgen.

  Om achter de waarheid achter het onderwerp te komen moet je de geschiedenis van Westers kolonialisme in het Midden-Oosten kennen. Je moet begrijpen dat in de eeuwen vóór 1900 Palestina 100% Arabisch was, en dat inheemse bevolking voor 10% uit christenen en maar een paar procent uit joden bestond. Dit begon te veranderen met de komst van een ideologie die zionisme heet: het geloof dat alle joden afstammen van de bijbelse joden, en terug moeten keren naar het “Beloofde Land”. De aanvankelijke influx van Europese joden was erg gering, maar na WO I kreeg Engeland het gebied in handen en liet tegen de wil van de inheemse Palestijnse bevolking massale joodse immigratie en onteigening toe.

  Onder bescherming van de Britten kon de joodse kolonie (Joesjev) steeds groter en sterker worden en uiteindelijk na WO II de macht overnemen. Met het vertrek van de Britten in 1948 begonnen de zionisten toen een campagne, Plan Dalet geheten, van geweldadige en systematische etnische zuivering van de inheemse Palestijnen bevolking. Zo’n 90% van de niet-joden werden daarbij van huis en haard gejaagd. Als antwoord hierop hebben de Arabische buurlanden een wanhopige maar halfslachtige poging ondernomen het zionistische geweld een halt to te roepen. Dit werd toen door de zionistische propaganda uitgelegd als een ongeprovoceerde Arabische aanval op de joden in “hun” vaderland.

  Het Palestijn-Israëlische conflict is in de kern een aaneenschakeling van zionistische aggressie tegen een vrijwel weerloze inheemse bevolking.

  Harrie Custers [13] reageerde op deze reactie.

  • @Pasparal [12]: dank voor deze uitvoerige toelichting. Natuurlijk ligt de oorzaak van de problemen in de geschiedenis. Maar waar begint die geschiedenis?

   Voor 1900 was er het Ottomaanse rijk. In de ogen van “sommigen” een dertienhonderdjarige bezetting. Daarvoor behoorde het tot het Romeinse Rijk. Beide Rijken hebben een uittocht van een (groot) deel van de bevolking gekend.
   Wat was er voor het Romeinse Rijk? Wie woonden er toen?

   De vraag is ook wat is wettelijk? Wat is legitiem? Als de veroveraar/overwinnaar iets op papier zet en dat tot “wet” maakt?
   Wanneer heb je het recht om ergens te wonen? Wie bepaalt dat? En hoezo heeft die daar het recht toe?

   Tja, het is een mooi zooitje.

   Pasparal [14] reageerde op deze reactie.

 6. @Harrie Custers [13]: Men moet in de eerste plaats inzien dat het “Joodse Volk” een 19e eeuwse uitvinding is. Het Jodendom is net als de Islam en het Christendom niet een ras maar een godsdienst. De leden vormen een religieuze gemeenschap maar hebben geen fysieke voorouders in gemeen.

  Een ander punt is dat de inheemse bevolking van het bijbelse Israël nooit is verdreven. De “exodus” na de opstand van 70 AD is een fabeltje. Jeruzalem was verwoest en een aantal jaren no-go-area verklaard voor besneden mannen.

  In de Byzantijnse periode bekeerde een groot deel van de joden zich tot het christendom, terwijl in de eeuwen na de verovering door kalief Omar I in 638 AD het leeuwendeel van de bevolking zijn joodse of christelijke belijdenis de rug toekeerde om zich aan te sluiten bij de islam.

  Iemand had ooit treffend gezegd dat de huidige Palestijnen waarschijnlijk meer Hebreeuws bloed in hun pink hebben dan de meeste joden in hun hele lijf.

Comments are closed.