dinsdag, 9 april 2013
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

U MOET de TANGO leren dansen

TangoEn u moet meezingen met het “Koningslied”. Het is nog niet zeker of u ook met een klein vlaggetje moet zwaaien. En het wordt aanbevolen dat u uw schoolgaande kinderen die moeten meedoen aan de koningsspelen, traint om een goede beurt te maken. En volgens de media “moet” dat allemaal.

 

Alles in de hoop dat u niet ziek wordt van al dat oranje-gehype. Mijn zorg om te zingen is dat ik problemen heb met de toon houden. Gelukkig las ik vanmiddag dat Paul de Leeuw gaat voorzingen, en die schreeuwt wel zo hard dat mijn stem niet zal opvallen!

Nu nog het probleem welke kleding te dragen? Rok, smoking of donker pak? Pak in ieder geval wel met stropdas, maar welke kleur?

Ik moet nu eerst naar dansles!

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen, Overheid, Politiek
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Primitieveling schreef op : 1

  Het is wel mogelijk om een regel in te sturen voor het koningslied.

  “Kan de koning ons bevrijden van de de socialistische democratie.”

 2. henri schreef op : 2

  U MOET de TANGO leren dansen – En u moet meezingen met het “Koningslied”.

  Ik moet niets … hahahahaha

  Victor [3] reageerde op deze reactie.

 3. Victor schreef op : 3

  @henri [2]: Victor

  Het enige wat ik moet is dat soms naar het kleine kamertje moet.

 4. Aristoteles schreef op : 4

  Wat betekent “moeten” eigenlijk?

  Wanneer moet men iets, als uw vrouw zegt dat het nodig is? Als het volgens “de wet” nodig is? Als een heerscher zegt dat het moet?

  Wat is de wet? Een stukje papier dat door een heerscher wordt geschreven?

  Wat is een heerscher? Iemand die zichzelf zo noemt, iemand die de zoon of dochter is van de vorige despoot, iemand waarvan een meerderheid in een land wil dat hij heerst? Als ik beweer dat ik heerscher ben, een lijst regels maak en die laat handhaven door een stel huurlingen die ik betaal met gestolen geld, ben ik dan staatshoofd, zijn mijn regels dan de wet?

  Wat is een land? Een arbitrair stuk grond, gedefinieert door lijnen op de kaart, ooit getrokken door heerschers, door mensen die één taal spreken of één geloof hebben? Als ik van Nederland naar Duitsland de grens oversteek merk ik niet dat er iets verandert, ware het niet dat er een bordje naast de weg staat, ooit geplaatst door een ambenaar.

  Het woordt moeten betekent een persoon – of groep – u opdraagt om een actie uit te voeren, dan wel te laten, waarbij u gesanctioneerd wordt als u zich hier niet aan conformeert.

  arvr [5] reageerde op deze reactie.

 5. arvr schreef op : 5

  @Aristoteles [4]:
  Mooie vrijheidsgedachte.

  Overigens, ik dans alleen de tango als ik de spijker mis.

 6. Jhon schreef op : 6

  MOETEN zitten in hout !!

 7. CB Interactive schreef op : 7

  Ik dans pas de tango als dit wel heel erg zielige koningshuis is opgeheven…

  Gegroet, een anarchist.

 8. Romee schreef op : 8

  Ik voel me wel een beetje een Noord Koreaan, die hebben ook geen gekozen staatshoofd.

 9. Naam * schreef op : 9

  Ik vind het wel amusant. Zo’n boeren-tango die op klompen wordt gehorlepiept omdat een of ander simpel mannetje tot staatshoofd wordt benoemd. En al die simpele hielenlikkers die o zo slijmen in de ijdele hoop op een eremedaille later.

  Nederland is echt een land waar de besten en slimsten naar de top stijgen… Inderdaad, net Noord Korea hier.

 10. ric ardo schreef op : 10

  Nederland wil en zal een middeleeuws land blijven. Het is wachten op de zonsopkomst belastingen om zo het koningshuis te bekostigen.

 11. jAAP schreef op : 11

  De MSM sleept het Nederlandse volk van de ene schijnvertoning naar de andere. Van Mauro naar de Voice tot de kroning van de koning. Allemaal om het volk verder in slaap te sussen en de aandacht af te leiden van waar het werkelijk om gaat.

 12. Saartje schreef op : 12

  ‘Welke kleur stropdas’? Wat een vraag! Oranje natuurlijk!! Verder heb ik de Argentijnse tango altijd wel erg leuk gevonden. Ik hoop dan ook dat we een cursus hierin op de TV krijgen. Graag iedere avond vóór het nieuws een aflevering! 😉

  Rentestanden hypotheek [12] reageerde op deze reactie.

 13. Pendragon schreef op : 13

  Ik doe een wit shirt aan…

 14. j.t schreef op : 14

  De bekende Nederlanders struikelen over elkaar heen in hun strijd voor de grootste kontkusser van de monarchie. De mens zit ook blijkbaar zo in elkaar dat de meerderheid de legitimiteit van een feodaal systeem niet eens ter sprake stelt bij zichzelf. Een ieder die 30 april boycot is pas een echte democraat.