Dit interview met Tom Woods is weer zeer de moeite waard en we haasten ons het aan u door te sturen. Met het gevaar dat we te veel over Bitcoins publiceren. Mogelijk komt dit ook doordat ik grote mogelijkheden zie in  Bitcoins. Het ligt aan iedereen zelf of hij/zij die er uit kan halen. Het “SPAARCENTEN-seminar op 13 april kan daarbij zeer behulpzaam

8 REACTIES

 1. @John [1]:
  Terecht sceptisch.
  Maar toch zou ik wel met een klein bedrag mee willen doen. Ik hoop op het seminaar 13 april meer te leren om dat aan te durven!!
  Als dan er in, dan kun je beter de vinger aan de pols houden.
  Het is niet onwaarschijnlijk dat Bitcoins gebruikt zijn bij het geld wegsmokkelen uit Cyprus.

 2. De kracht van bitcoin zit ook vooral in z’n vrije transactie; ik denk niet dat het al slim is om erin te gaan sparen o.i.d. Waarschijnlijk blijft de prijs nog wel eventjes stijgen dus als investering heeft het nog mogelijkheden, maar je moet wel oppassen. Uiteraard had je beter een jaar geleden kunnen investeren.

 3. Die meneer is een goede zakenman die geld verdient aan bitcoins maar de waarde van bitcoins wordt bepaald door ouderwetse pump and dump. Er zijn maar 2.5 miljoen van de 11 miljoen bitcoins in de handel, het is dus wachten op de dump.

 4. @OBL-Rien [2]:

  Ik heb de prijs niet echt bijgehouden.
  40 % in 48 uur kan wel kloppen.
  Maar hoe harder het stijgt, hoe sceptischer ik wordt.
  En dat minen…
  Op YouTube staan mooie, speciaal gebouwde computers, met enorme rekenkracht, en grote koelers.
  Met maakt dus bitcoins van elektriciteit.

 5. @John [1]: NIET ZO SNEL… Is het echt zo verstandig om een geld systeem gebaseerd op lucht te wisselen voor een andere geld systeem gebaseerd op lucht? Lees maar het andere kant van het BITCOIN verhaal http://www.naturalnews.com/039848_bitcoins_speculative_bubble_market_crash.html

  NEE, Het enige realistisch is TASTBAAR ruilmiddel zoals goud of zilver. GEEN virtueel geld soep getoverd vanuit het niets. Trouwens zou het niet zo zijn dat deze Bitcoin door dezelfde crimi organisatie is in het leven geroepen? Ze zijn toch op een wereld munteenheid uit. En wat is de Bitcoin? Juist! De wereld is tenslotte een grote desillusie op dit moment.

Comments are closed.