Zo waarlijk helpe mij God almachtig!” was de belofte van Beatrix 33 jaar geleden. De belofte om de soevereiniteit van Nederland met al haar vermogen te verdedigen.  Jammer dat die God allemachtig haar niet geholpen heeft toen het kritisch werd. Op het cruciale punt de Nederlandse soevereiniteit aan de EU te verkwanselen , heeft zij niet merkbaar geprotesteerd. Geheel anders dan bvb Vaclac Klaus in Tsjechië.
De EU grondwet was door het NL-volk in een referendum overtuigend afgekeurd, Maar de politici ritselden de verkwanseling toch de soevereiniteit mbv het verraad van Lissabon.

En Beatrix kreeg geen hulp van god allemachtig en ratificeerde gewoon dit verraad.

En nu gaat Willem Alexander precies dezelfde belofte doen.
Hoeveel waarde moeten we daar nog aan hechten?
Nederland is helemaal geen soeverein land meer. Waarom dan nog deze waardeloze formulering  waarbij miljoenen Nederlanders  apegapend voor de televisie liggen?
En terwijl de politici ondertussen bezig zijn de laatse restjes soevereiniteit ook nog  op te ruimen. Zoals ESM, Bankenuinie e.d.

45 REACTIES

 1. “Hoeveel waarde moeten we daar nog aan hechten?”

  Ik hecht er geen enkele waarde aan. Ik zie alleen maar een geldverslindend instituut dat aanbeden wordt door belastingslaven die zich gedragen als kijkend naar schimmen in de grot van Plato en denken dat dat de realiteit is.

  Het gekke is, dat dat waar is. En als ze zich daarmee gelukkig voelen, is mij dat best. Het probleem is echter dat mij mijn natuurlijke recht ontzegd wordt om me aan die onzin te ontrekken. Ik wordt gedwongen om er financiëel aan mee te doen.

  Naam * [7] reageerde op deze reactie.

 2. Naar mijn idee heeft deze god vaker niet geholpen.

  Met de moord op Pim, heb ik geen enkel woord gehoord van deze linkse mevrouw – daar had ze die linkse wim kok voor.

  En nu het niet zo goed gaat met nederland, vertrekt deze linkse mevrouw. Terwijl leiders die succesvol zijn, die vertrekken wanneer ze iets goeds gebouwd hebben. Maar niet deze linkse mevrouw.

  Maar het kan ook zo wezen dat deze god het allemaal zo gepland heeft. Linkse mevrouw eruit en een ander (wel toevallig de zoon) mag het proberen. 😀

  sjakie bonestakie [5] reageerde op deze reactie.

 3. Misschien wilde god haar niet helpen?
  Misschien moet zij dan maar van religie veranderen?
  Het zou overigens best wel PC zijn om nu ineens Moslima te worden.
  Vooral als weduwe is dit tamelijk risicoloos immers haar man kan haar nu niet zomaar een pak slaag geven.
  En niet mogen autorijden is ook helemaal niet zo problematisch voor wie over een chauffeur beschikt.
  Het zou bovendien de relaties met een aantal olielanden kunnen bevorderen. Dit zou wel eens nuttig kunnen blijken om aan een boycot te ontsnappen. Vooral strategisch als dadelijk “ons” aardgas op is.
  Bovendien zouden we dan naast koningsdag ook een sjeikadag kunnen invoeren. Dan zijn de vakbonden ook weer blij. Elke dag minder werken vinden ze immers goed.

 4. @Andre NI [1]:

  Het gaat nog lachen worden met Prins Pils. Qua sterk taalgebruik dan. Wij hebben al, zo ver ik het volg:
  – A la chingada (‘fuck’ is al z’n varianten)
  – Protocol fetisjisme
  – … (binnenkort)

  Al zal hij in de praktijk een soort prins-garnaal blijven. Het lijkt mij dat het vrouwtje de monarch zal zijn. Bierrrrrtjuuuuuh er bij?

  Wat mij verder erg opviel zijn al die ranzige, slijmerige, kruiperige rotstukkies in alle kranten. Met NSB krant Tokkiegraaf (ook wel Pedograaf geheten) voorop. Zijn ze zo bang om hun subsidies uit het stimuleringsfonds kwijt te raken, dat men alle kritiek maar inslikt?

  En hoe zat het ook al weer met al die “volks-vertegenwoordigers” vandaag? Koning Pils heeft in elk geval geen tekort aan deurmatten vandaag.

  Vilseledd [20] reageerde op deze reactie.

 5. Het is allemaal al gezegd. De EU is een totalitaire club, die maling heeft aan privacy, mensen stapje voor stapje hun rechten afneemt en ze financieel uitkleedt. Onze volksvertegenwoordigers doen niks in de hoop waarschijnlijk zelf uit de rijk gevulde Brusselse trog te mogen drinken. En de von Amsbergers (helemaal geen Oranjes, want die zijn al lang uitgestorven) in navolging van von Lippe met zijn Bilderberg werken maar al te graag mee aan onze onderwerping tot slaaf.
  Maar ja als dan vele mensen vandaag de straat op gaan om feest te vieren, dan vraag je er in feite zelf om.

 6. Best als ze het koningshuis financieren met vrijwillige abonnementsgelden. Als men het nou echt zo’n kostenpost moet vinden.
  Een staatsbezoek van het Koningshuis kan echter ook heel wat orders voor de Nederlandse economie binnenslepen! Bij winst valt dus bij bepaalde producten van bepaalde bedrijven te denken aan een kleine korting voor abonnementhouders, waar niet-abonnees die niet krijgen.
  Om te voorkomen dat abonnees betalen voor de profijten van niet-abonnees, zou een redelijke heffing ten laste van niet-abonnees zeer zeker een optie kunnen zijn, met als tegemoetkoming dat die gelden niet aan het koningshuis worden besteed maar aan andere nuttige zaken die het groepsbelang dienen.

  Andre NI [10] reageerde op deze reactie.

 7. @Pteranodon [9]:

  Wat is “groepsbelang” en wie bepaalt dat ?

  Wat is precies “de nederlandse economie” ?

  Als zo’n staatsbezoek al tot omzetvergroting van niet-leden zou leiden, is het dan niet zo dat dat zo is omdat leden het voordeliger vinden om om wat voor reden dan ook bepaalde werkzaamheden uit te besteden ? Als dat het voordeel is, waarom dan niet-abonnees opzadelen met een heffing ?

 8. Wat een onzin zeg dit allemaal. Hebben jullie gezien hoeveel sheeple vandaag met vlaggen stonden te zwaaien? En hoeveel aan het janken waren? Belachelijk

  Ik moest denken aan gister, ik was game of thrones aan het kijken en daar zeiden ze: je moet het volk wat afleiding geven (zoals een trouwerij) anders gaan ze in opstand en dergelijke. Ik denk dat hier in Nederland dat totaal niet nodig is. Nederlanders zullen nooit in opstand komen. NOOIT!!!

  Als ik kijk hoeveel mensen vandaag waren om pins pils zien zwaaien, dan verlies ik hoop. Het word nooit iets met NL. Nederlanders zijn makkelijk te beïnvloeden.

  Ik vrees dat wij nog heel veel moeten doen en heeeeeeel veeeeel mensen moeten overtuigen voordat een klein minuscule deel wakker wordt. Maar nooit opgeven en kei hard werken, want zelfs die mensen verdienen om vrij en gelukkig te zijn.

  Hoewel niet iedereen:

  http://delangemars.nl/?page_id=337

  Wedden dat de werkende voor dit moeten betalen

  Vrijdag [13] reageerde op deze reactie.

 9. Tot maar liefst 23:05 is de hele dag de inhuldiging te zien, die dan reeds 12 uur geleden afgelopen is. Gelukkig komt daarna Pauw & Witteman, dat hopelijk over iets heel anders gaat.

 10. @Naam * [7]:

  En de afsluiting tussen de programma’s met muziek en trage beelden deed me denken aan de pauzeprogramma’s von den guten alten Deutschen Fernsehenfunk.

 11. @Vilseledd [21]: ach jeetje, libertarierdom als het Nieuwe Verzet, hoe dol wil je het hebben.

  En jij, als aanhanger van de grote Stalin-Roosevelt coalitie, wil graag het historische gelijk aan je zijde weten? De NSB-spreuk was ‘Mussert of Moskou’ en Vilseledd weet zeker dat Moskou, die het uiteindelijk won, de moreel terechte winnaar was.

  Making the world safe for communism en Vilseledd zag dat het goed was. Mag ik even overgeven?

  Vilseledd [23] reageerde op deze reactie.
  Andre NI [24] reageerde op deze reactie.

 12. Koddig, al die niet ter zake doende videootjes, die moeten verhullen dat we geen argumenten hebben. Samen met Andre en Nigel Farage, hand in hand op weg naar de NWO van Washington, als het maar geen Europa is. Terwijl de ECHTE libertariers weten dat Washington het nieuwe Moskou is:

  http://lewrockwell.com/rockwell/commissars-want-to-destroy-lrc.html

  Maar dat willen de anglofiele nederlandse libertariers-van-de-kouwe-grond niet inzien, met hun John Wayne, Marlboroman valse Hollywoodbeeld van Amerika.

 13. @Naam * [27]: ik hoop dat communisten, krakers en libertariers toch nog een fijne dag hebben, ondanks alles. Sterkte ermee.

 14. Een grote schijnvertoning met hordes onwetende debielen en hun oranje vlaggetjes, onbekende buitenlandse gasten, waarvan enkele discutabel. Een feestje van ons geld, een hielenlikkende NOS, en alle andere media doet gewoon vrolijk mee. Niet mijn koning, die willem.

  Vrijdag [31] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.