Kerk en Staat 1305“Atilla and the Witchdoctor” is het bekende verhaal van Ayn Rand waarin ze aangeeft en verklaart hoe KERK EN STAAT elkaar haten, maar elkaar nodig hebben om hun macht over het volk te vergroten. De kerk die de mensen onderdanig maakt door allerlei beloftes en bedreigingen in het hiernamaals. De staat speelt hierop in en maakt ze verder onderdanig met dreiging met de knuppel.

 

De Paus en Angela Merkel kwamen samen om o.a. de crisis te bespreken.
De NOS meldt daarover dat  ze spraken over de crisis en de globalisering. Ook de rol van Europa in de wereld en geloofsvraagstukken kwamen aan de orde.

De paus veroordeelde “… de tirannie van de markten. . . .” en Merkel beloofde:  “. . dat de striktere regulering van de financiële markten hoog op de agenda staat van de G20 . . . . ”

“De tirannie van de markten”!! De tirannie van de Vrijheid! En die moet vervangen worden door de tirannie van de roverheden! Die daar overigens al een heel eind in gevorderd zijn.

5 REACTIES

 1. De kommunist en de kleuterneuqer. Het zou het thema van een morbide soap-serie kunnen zijn. Of (inderdaad) een boek.

  Volgens recent nieuws had Kameraad Angela hogere posities in de DDR dan zij wil toegeven.

 2. Ik val, als Libertarier, bijna van mij geloof af.

  Ik dacht dat het de grote bedrijven waren die bij de overheden in bed lagen? Wat moet ik hier nu van denken?

 3. @J.Klein [2]:

  Klopt ja . Inmiddels is duidelijk dat Nazi’s wereldwijd belangrijke positie’s bezetten zowel in de politiek als Banken en Grote Multinationals . Wij worden door Corporatie’s geregeerd . Triest dat velen dit nog niet willen inzien terwijl men dagelijks toch de nare gevolgen voelen .

  http://eclinik.wordpress.com/2012/10/21/merkel-is-no-angel-but-a-hitler/

  Otto Skorzeny , voormalig lijfwacht van Hitler beknde in zijn laatste dagen in 1999 de ware naam van George H W Bush . De CIA is niets anders dan een Nazi club .

  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_bush19.htm

Comments are closed.