HulpverleningWanhoop en verdriet zit hier wel heel diep, maar ondanks dat wijs ik op een citaat uit TT: NRC Handelsblad schreef zaterdag dat TIEN instanties zich met het gezin hebben beziggehouden. De broers zouden onder toezicht komen en de vader zou zijn zoons minder vaak mogen zien.

TIEN instanties zijn hier vier jaar mee bezig geweest. Allemaal met expertise, rapporten, evaluaties en heel veel uren intake, vergaderen, etc etc. Ik ben de laatste die nav een ongeluk roept dat er meer geregeld moet worden, integendeel, we zien hier helaas een voorbeeld wat er (ook) gebeurt als er al zoveel en met tien instanties geregeld wordt. Maar als er tien instanties vier jaar lang bezig zijn, ga je je wel afvragen wat er allemaal dubbel is gedaan en hoe iedereen elkaar bezig hield. En vervolgens, was men blijkbaar bezig zichzelf in stand te houden door er veel uren in te steken onderwijl het eigen straatje schoon te houden?

http://tinyurl.com/ak2wm9x

 

 

 

20 REACTIES

 1. TIEN instanties! Allemaal ontstaan “goede bedoelingen”. tegengestelde adviezen (??) gefinancierd uit belastinggeld, maar wel een mooie mogelijkheid voor “banen scheppen”.

 2. Tien instanties zijn bezig zich zelf en nog veel meer instanties bezig te houden ten koste van de belastingbetaler. Dit is Nederland ten voete uit waardoor wij kapot gaan en Nederland gaat kapot, omdat de overheid ook op de zelfde manier werkt, om ons kapot te maken met de EUSSR! Down met de EUSSR het zijn allemaal NSBers!

 3. Vrijspreker Micha Kat gooit het weer op een rituele moord waarbij zelfs de moeder is betrokken. Die kerel is al jaren een smet op de alternative media.

 4. Als ik zie in welke misstanden gescheiden mannen komen is het nog een wonder dat deze verschrikkelijke zaken niet meer gebeuren. De witte raven, vrouwelijke rechters, vrouwelijke medewerkers bij politie, jeugdzorg, kinderbescherming, discrimineren doelbewust mannen, de witte raven is trouwens een (vrouwelijke) organisatie van vrouwen die in het geheim doelbewust dit uitvoeren. Ga eens met mannelijke rechters een gesprek aan over deze groep vrouwen ze kunnen je alles vertellen over de onnavolgbare uitspraken van deze heksen. En dit is al jaren de realiteit in Nederland, nietwaar Jorritsma.

 5. Tien instanties en daar zat ’toevallig’ bureau jeugdzorg ook bij?…….

  Vrede,
  Zé.

 6. Ik hoop van harte dat Iris en familie de kracht vinden om dit verlies, dit drama te verwerken.
  Ik hoop ook van harte dat Iris de kracht en de weg weet te vinden om het boek achter dit drama te openen voor alle andere ouders en alle andere kinderen die het moeilijk hebben om samen een nieuwe weg te vinden in dit leven.
  Dit ter nagedachtenis aan de zoontjes van Iris. En wie weet een beter begrip te krijgen voor de nu onbegrijpelijke motieven van haar ex. Niet om diens handelwijze goed te praten. Integendeel. Maar om toekomstige drama’s te kunnen voorkomen.

  Rust zacht jongens.

  arvr [15] reageerde op deze reactie.
  Fred [17] reageerde op deze reactie.

 7. Kennen jullie dit radio-programma al talk2myra.com, zeer interessante onderwerpen, prettige stem, goed luisteraar en stelt goede relevante vragen! Morgenavond 20.30 gast Marcel Vervloesem van werkgroep Morkhoven over pedofilie-netwerken.
  @nieuwsbreker ik denk dat wij nog wel eens versteld kunnen staan van de waarheid die Micha spreekt ook al is hij af en toe emotioneel. Onze top, regering, justitie, jeugdzorg en koningshuis is vergeven van de pedo’s, ze houden elkaar allemaal de hand boven het hoofd en chanteren elkaar. Hoe denk je dat het komt dat joris demmink met aangiftes tegen hem generaal secretaris op justitie kon zijn?

  • In maart van dit jaar praatte Myra met Frides Laméris. Hij is afgestudeerd theoloog, luis in de pels en roepende in de woestijn. Laméris’ strijd richtte zich eerder tegen de vaccinatie ten tijde van de Mexicaanse griep. In 2009 strooide hij met anderen zand in de machine van de vaccinatiecampagne tegen baarmoederhalskanker. Daarna ‘schakelde hij over’ op straling en was hij actief in de werkgroep Last van de Mast, gericht tegen de plaatsing van UMTS-masten voor mobiele telefonie. Het is immers niet zeker dat zulke straling ongevaarlijk is. En nu is ‘het grootste kwaad ooit’ op zijn pad gekomen: ‘ontvoering van kinderen en seksueel misbruik met rituele trekken in de jeugdzorg’.

   Meer op: http://www.boublog.nl/20/05/2013/frides-lameris-praat-met-myra/

   Vrede, voor kind en volwassene,
   Zé.

 8. @Zé [9]: \
  “( En waarom er onder het huidige regime het Libertarische gedachtegoed nooit of te nimmer voet aan de grond zal krijgen)”

  Ik heb ev3n naar je link gekeken maar die is te lang om je stelling over Libertarisch Gedachtegoed te vinden of te bewijzen.

  Kun je dit korter toelichten?
  Het Libertarisch Gedachtegoed , namelijk NAP, is toch niet zo moeilijk om te begrijpen?

  • Klopt Hub het is een lang verhaal. Ik bedoel meer dat de huidige macht , wat men democratie placht te noemen, dit nooit zal toestaan. Ik denk dat jij en menig lezer dit wel begrijpt.
   Maar dat staat niets in de weg het Libertarisch gedachtengoed te blijven verspreiden.
   Het maakt de mensen in ieder geval bewust in wat voor een dicdactuur ze leven.
   It’s a long and winding road…

   Vrede,
   Zé.

 9. Je moet als man tegenwoordig bijna wel knettergek zijn om nog in een huwelijk te stappen, omdat je tegen de 50% kans loopt om financieel gelynched te worden door een coalitie van vrouwlief en een D66 rechtertje. En je kinderen raak je meestal ook kwijt. Het is inderdaad een wonder dat dit soort drama’s niet vaker gebeuren. Wat er moet gebeuren is dat het aloude schuldprincipe weer terug moet komen: wie breekt, die betaald en verliest het zorgrecht over de kinderen. Het huwelijk is een contract dat niet (zomaar) ontbonden kan worden, aangezien kinderen, het resultaat van dat contract, niet ongedaan gemaakt kunnen worden. En in het algemeen is het zo dat linkse politiek op de vuilnisbelt van de geschiedenis thuishoort, naast de SED.

 10. Geachte lezers

  Graag had ik dat u allemaal onze discussie op face boek eens leest .
  Wij hebben allemaal te maken met het falen en bewust tegen elkaar opzetten van ouders door jeugdzorg hoelang kan het nog doorgaan dat u uw ogen sluit , hoelang moet nog het rapport Samson in de la blijven liggen . Er zullen nog meer vaders en moeders door het lint gaan door de onmacht waarmee ze geconfronteerd worden . De ongebreidelde macht en machtswellust van van medewerkers van buro jeugdzorg en WSJ en GJZ en Leger des Heils jeugdzorg , hoelang moeten deze despoten nog gezinnen en kinderen kapot maken wanneer komt er een waarheids commissie die de 40.000 ots dossiers en 20.000 uhp dossiers gaat herzien zonder oogkleppen en vooroordelen , wanneer worden ouders en kinderen gehoord door de rechters ??
  Je komt in de diverse dossiers onwaarheden en leugens tegen , maar waar kun je verhaal halen , ik werd persoonlijk door de rechtbank gegijzeld op bevel van voogdij medewerkster klacht bij rechtbank word ik niet gehoord wel de rechter die deze wandaad beging en ik zit te liegen !!
  Ik zoek contact met ouderen netwerk omdat ik gegevens nodig had , kreeg te horen dat ze ook van uit ouderen netwerk een buddy konden inzetten als communicatie met voogdij medewerkster een ramp was dus ik regel dat om proces opgang te houden in 2013 , het liep fout maar nu zegt voogdij medewerkster dat buddy moet aanblijven want het werkte zo goed in 2012 ?? En ik werk alles tegen , Nee ik probeer telkens weer proces op gang te houden WSJ dammetjes werken alle hulp verlening tegen .
  Dit zie ik in vele dossiers . Iets dat leek op een goede regeling bij de vader in bijlage gedeeld ouderschap word beëindigt . Omdat ….. gevolgen van deze jeugdzorg manipulatie drie doden .. jeugdzorg dient veroordeeld te worden even als de rechter voor dood door schuld .. er zullen er nog velen volgen bij ongewijzigd beleid en niet de moordende of zelf dodende ouders is schuldig maar de politiek , de rechters , en de falende hulp verlening , die wel weer zal gaan roepen om meer geld , ipv beter management , ipv de fout van hun eigen falen bij zich zelf te zoeken .

  Zeer verontrust stiefouder namens alle gedupeerden jeugdzorg WSJ leger des heils en GJZ

  ( dit bericht heb ik verzonden aan vele kamerleden en aandere media )

 11. @Harrie Custers [6]:
  Ik sluit mij hier volledig bij aan. Dit lijkt mij zeker de juiste en waardige manier om te reageren.

  Er wordt hier soms de suggestie gewekt dat de dood van deze twee kinderen de schuld van de overheid is, maar feitelijk geef je dan toe aan het collectivistische idee dat de overheid alles maar moet oplossen, en als dat niet zo is, de overheid de schuld heeft.

  Nee, het is geen ambtenaar die de kinderen vermoord heeft, maar de vader. Punt uit.

  Wat wel opvalt is het grote aantal instanties wat om zo’n gezin heenloopt. Hier zie je duidelijk wat er bij de overheid fout gaat. Oude regelgeving wordt niet aangepast of geschrapt, maar er wordt gewoon regelgeving overheen geplempt vaak ook nog naar aanleiding van een specifiek geval of een of andere politieke waan.

  Dat een dergelijke kermis geen adequate hulp aan een gezin kan geven kan elke gezond denkende libertarier op zijn vingers natellen. Hier heb je geen generalisaties als d66 rechters of pedofielenclubs voor nodig. Helaas voor de gemiddelde Nederlander die nog geloof heeft in de overheid, de ogen zullen ook hier amper overgaan want “De overheid moet er toch wat aan doen?”.

  joshua [16] reageerde op deze reactie.

 12. @arvr [15]:

  Hoezo ben jij zo zeker dat de vader de moordenaar is . Ook in deze zaak zijn de lijken door een ” wandelaar ” gevonden . Na Vaatsra Annass de derde alweer . Wandelaars waarvan de namen nooit bekend worden gemaakt . Google maps , PD , normale weg waar denk meerdere wandelaars en of fietsers langs komen . Lijken lagen daar bijna 2 weken . Kortom , ik geloof het hele verhaal wat naar buiten is gebracht niet .

 13. @ramon [12]:

  Ben voor nuchter betrachten en als je veel zaken nuchter betracht dan lijkt er veel meer aan de hand dan de mainstream ons wil doen laten geloven.

  Mocht bijv. Micha Kat totaal naast hebben geschoten en al wat de media bericht waar zijn, dan zou de maffia zich ernstig zorgen moeten maken met zoveel idioten in deze wereld die zelfs hun zieke geest totaal overstijgt.

  Mocht er echter inderdaad meer aan de hand zijn, wat ik zeker wil geloven gezien die meest onplausibele berichten vanuit de mainstream, dan zijn de machthebbers, elite, bureaucraten en al wat eromheen hangt te kontlikken, viezer en dieper in satanische poppenkast verwikkeld dan een nuchter mens kan bevatten. Kijk even op 36.50 minuten naar een stukje satanische poppenkast. Vreemd beeld, ja toch? http://www.youtube.com/watch?v=lq6lJsBz9UY

  Linksom of rechtsom, deze wereld is één grote smerige drekstoep geworden.

 14. Belligerence is infectious. The Turks are set to war with Syria, the Chinese are in a feud with Japan, the Jews want to bomb Iran, the Arabs want to rub out Israel, Russia has sent 90,000 troops to Syria, India fights with Pakistan, Greece is tearing itself apart, Spain is in turmoil, Catalonia wants to leave and become independent, and the world is smothered in a tsunami of debt.

  The New World Order is the dream of silly old men, impotent men, with little perception or real value. It’s all their illusion. I’ve said before, the first time a bullet goes through the window of the Federal Reserve, the illusion of their feigned grandeur will pop like a soap bubble. It is very possible that the population will not allow themselves to be crushed by lies, and the corruptions of old men.

  The desire to control and dominate is a demonic force, deep down it is sexual perversion, like pedophilia (see below), the macho male thrusting himself upon the feminine spirit, attempting to own her and dominate.

  by Stuart Wilde

 15. als het scheiden nu eens net zo eenvoudig gemaakt werd als het trouwen, ik weet zeker dat heel veel problemen al opgelost waren.
  Nu is er een rechter die zich er mee bemoeid en voor advocaten is het helemaal een mooie bron van inkomsten want is de scheiding eenmaal een feit heeft de advocaat ook geen inkomen meer. en het is meestal ook nog zo dat een rechter parij trekt voor de vrouw.

Comments are closed.