Jonathan_CoverDe titel van het beroemde boek van Ken Schoolland over de wondere zaken die in onze maatschappij gebeuren. Het boek is al in 48 talen vertaald en wordt zeer enthousiast ontvangen.

Het is bruikbaar en leerzaam voor jongeren om over de huidige “economie” te leren, maar ook voor professoren om hun theorie op eenvoudige wijze te verklaren.
PRESENTATIE NIEUWE NL VERTALING  OP 17 AUG.

 

Jonathan kwam voor het eerst in beeld na het grasduinen door Gulliver’s Travels en Le Petit Prince.
De voorletters J en G. zijn, bij toeval of onbewust, ook de initialen van John Galt, een figuur in Atlas Shrugged van Ayn Rand − een boek dat ook beroemd is vanwege het zetten van vraagtekens bij de vele aannamen in de maatschappij over ethiek, macht, economie en de juiste rol van de overheid.

Le Petit Prince van Antoine de Saint-Exupéry is een raadselachtig sprookje over een prins die alleen op een planeet leeft en die zijn onafhankelijk denken, voorstellingsvermogen en gevoeligheid ten toon spreidt.
De film Saint Ex gaat over het leven van Antoine de Saint-Exupéry als een nogal avontuurlijke piloot in de Tweede Wereldoorlog..

Gulliver’s Travels van Jonathan Swift wordt vaak als kinderboek beschouwd. Maar diens verhaal was net als Jonathan Gullibe geschreven om de wereld te choqueren en de onplezierige aspecten van de politiek aan de kaak te stellen.

De condor is de grootste vogel van Noord-Amerika.

Gullible betekent goedgelovig, makkelijk voor de gek te houden, naïef, gelooft de stomste dingen.

De nieuwe Nederlandse vertaling wordt door schrijver Professor Ken Schoolland op zaterdag 17 augustus  gepresenteerd in Hotel de witte Bergen in Eemnes.
Aanvang 13.00 u. tot 18.00 u met pauze.  Entree € 15,=
Na 18.00 is er een buffet georganiseerd voor diegenen die met prof. Ken Schoolland willen eten en verder willen praten a € 27,50 ex drankjes.

Zaterdag 17 augustus 13.00 u. bij Van der Valk de Witte Bergen te Eemnes (langs A1).

De kosten Je kan bij deze bijzondere happening zijn voor slechts € 15,= per persoon.
voor het buffet zijn slechts € 27,50 p.p.
Klik hier om een Toegangskaart te bestellen.
Klik hier om een Buffetkaart te bestellen.

ROUTE: http://maps.google.com/maps?daddr=Rijksweg+2,+3755+MV,+Eemnes+(Laren),+Utrecht,+Nederland&ie=UTF8 

Jonathan_Cover