frg_obv_bu_2Hedenavond is het dodenherdenking. We herdenken de gevallenen voor onze vrijheid. Politici gaan ons vertellen hoe kostbaar deze vrijheid is, en hoe belangrijk het offer is geweest dat de gevallenen gebracht hebben.

Dezelfde politici richten een ongehoorde politie staat in

Er is wederom een ID plicht

Er geldt omkering van de bewijslast bij strafzaken

Er zijn administratieve beschikkingen (boetes) waar je eigenlijk niet tegen in kan gaan

Er hangen overal camera’s

Internet surfgedrag wordt opgeslagen

Nederland is kampioen telefoontaps

Nederland hangt vol met flitscamera’s en traject controles

Ambtelijke diensten voeren een totale controle uit op het bedrijfsleven en dringen ook steeds vaker de woningen binnen

Als je met een groot bedrag contant geld over straat gaat pakt de politie dat van je af tenzij je een goede verklaring hebt

Op Schiphol worden we door drugs en geldhonden besnuffeld

De burger wordt geacht de wet te kennen maar er is niemand die in staat is de wet te leren omdat die veel te omvangrijk is. Als het gezien de omvang en complexiteit van de wetteksten onmogelijk is de wet te kennen dan is de aanname dat de burger de wet kent niet houdbaar. Zo werkt het helaas niet. Van veel activiteiten is de strafbaarheid pas na maandenlange gerechtelijke procedures vast te stellen, hoe kan je dan van een burger verwachten dat hij zich aan de wet houdt? Hoe kan je dan nog claimen in een rechtstaat te leven als het recht zo onduidelijk is? Waar is de rechtszekerheid?

Staatspsychiaters en onderzoekers bepalen of iemand TBS waardig is veroordelen daarmee in de praktijk iemand na een korte observatie periode tot een verblijf van onbepaalde tijd in een resocialisatie inrichting (de rechter gaat meestal mee met de adviezen)

Er lijkt een zeker verschil te zijn in het enthousiasme waarin verschillende personen worden vervolgd door het OM. De waxine licht houder werper mag zich in de warme belangstelling heugen van het OM. Demmink, die van heel wat zwaardere feiten wordt verdacht, lijkt toch een wat andere behandeling ten deel te vallen.

Daarnaast zijn mijn persoonlijke en economische vrijheden uitgehold

De helft of meer van mijn inkomen gaat naar de staat, wanneer gaat de vrije burger over in een gebonden slaaf?

Ik mag alleen door de staat goedgekeurde drugs gebruiken, de handel in natuurproducten als paddo’s is onlangs verboden, andere harddrugs waren al veel langer verboden

Ik mag straks alleen gecertificeerd zaaigoed gebruiken in mijn moestuintje

Ik heb geen financiele privacy, zwart geld is een doodzonde. Financiele privacy hoort een grondrecht te zijn.

Ik mag niet eten wat ik wil, veel voedsel mag alleen na door de staat uitgevoerde controles worden verschaft, al dan niet met tal van chemische additieven. Medicatie mag alleen plaatsvinden door gecertificeerde medici en dan alleen van door de staat goedgekeurde medicijnen. Ik mag niet dat slikken wat ik zou willen. Die codex alimentarus komt er nog wel. Het is een absoluut grondrecht dat je zelf dat eet wat je wenst te eten, drinkt wat je wenst te drinken en spuit wat je wenst te spuiten. Niemand heeft enig recht invloed uit te oefenen op wat iemand in zijn lichaam stopt.

Ik heb geen volwaardig eigendom, als ik rente of huur moet betalen ben ik geen eigenaar. Mijn zogenaamde eigendommen moet ik opgeven aan de belastingdienst die dan bepaalt hoeveel rente (belasting) ik daarover moet betalen.

Ik mag niet eens geld weggeven zonder dat de fiscus daar geld over wenst te ontvangen (als het boven bepaalde bedragen uitkomt). Als ik doodga moeten mijn erfgenamen de doodstax betalen.

Ik mag veel beroepen niet uitvoeren, dat mag alleen na bepaalde staatsopleidingen of bepaalde andere hoepels waar ik door moet springen.

Als er wat met mijn lichaam aan de hand is dan bepalen behandelprotocollen mijn toekomst. Medische handelingen die niet worden erkend zullen niet worden uitgevoerd, ook al smeek ik om uitvoering daarvan en wil ik betalen.

Het is eigenlijk niet mogelijk je kinderen die opvoeding te geven die je wenst. Praktisch gezien is het eigenlijk onvermijdelijk de kinderen 12 tot 14 jaar lang aan staatsonderwijs bloot te stellen. De kinderen in dit land krijgen dus voor een groot gedeelte een staatsopvoeding. Het gelijkheids ideaal wordt erin geramd, iedereen hetzelfde tafeltje bijvoorbeeld. Geestelijke nivellering tot je twaalfde.

Ik ben een onderdaan, als de elite, koninklijk huis of belangrijke politici, per auto vervoerd worden wordt ik bruut met zwaailichten opzij gedrongen of met hoge snelheid via de vluchtstrook ingehaald, er is dus verschil tussen mensen, sommige zijn bovenmensen, anderen onderdanen.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Ik kan zo nog even doorgaan, er zijn zoveel vrijheden die worden beperkt………

update. Zou ik zomaar de overdracht van de bevoegdheden aan de ambtenaren en bureaus der EU vergeten te vermelden met alle repressie die daaruit gaat voortvloeien.

 

9 REACTIES

 1. Waarschijnlijk zijn dit allemaal irritaties die tot een revolutie leiden, misschien ook wel bewust veroorzaakt omdat er geen uitzicht/oplossing meer is. Als overheden hiertoe overgingen heette het oorlog als burgers het doen revolutie. Het komt op het zelfde neer; geen wet.

 2. Uit mijn hart gegrepen dit artikel, want zo is het helaas en we zijn er nog lang niet. Alleen zo intriest dat mensen niet willen zien wat er gaande is. Zaai angst en beperk dan de vrijheden, zo werkt onze overheid.
  Hoe lang pikken we dit nog? O ja, eerst moet Ajax kampioen worden, want dat is veel belangrijker. Of een nep oranje gaat zich koning noemen en het volk juicht. Hoe dom kunnen en willen mensen zijn.

 3. Dank je Ratio voor het weekoverzicht. Volgende week weer?

  Ja, Hayek had gelijk. Zo gaan we met zijn allen richting slaaf.

 4. LS…

  En dan te bedenken dat de echte en onwetende soldaten nog op de Grebbeberg en op de Maasbruggen sneuvelden toen Wilhelmina met haar dikke kont en zakken vol goud al hoog en droog in Londen zat. Het ergste is dat iedereen sneuvelt in veldslagen of zeeslagen waarvan de uitkomst al lang van te voren bepaald zijn. Zo is het altijd gegaan en het zal nooit veranderen. Met dank aan de satanisten en monsters als de Rothschilds / Ashkenazi/Khazaren en al het ander tuig aan beide zijden van het kunstmatig veroorzaakte conflict

 5. Die hele 4 & 5 mei hebben voor mij al sinds 2002 erg weinig betekenis … en wel vanwege de moord op Pim.

  4 mei – eerst doden herdenken.
  5 mei – schijnheilig feesten voor vrijheid.
  6 mei – de moord omdat bepaalde idee-en door diverse groeperingen niet geaccepteerd worden.

  Dan vraag ik mij heel sterk af wat er dan nog te herdenken valt op 4 mei.

  MMAP [7] reageerde op deze reactie.

 6. @Henri [6]: Dan vraag ik mij heel sterk af wat er dan nog te herdenken valt op 4 mei.

  Oh, maar dat staat al vast, wat wij MOGEN herdenken en vooral wat wij NIET MOGEN herdenken. Namelijk alleen de oorlogsslachtoffers aan niet-Duitse zijde uit de tweede wereldoorlog. http://www.nrc.nl/nieuws/2013/05/02/comite-4-en-5-mei-duitse-soldaten-worden-niet-herdacht/

  Vandaag dus weer een NIET MOGEN, morgen doen we net of we een vrij land zijn. Hypocriete zooi met dat “we moeten leren uit het verleden” als ze voortdurend via de Navo actief meedoen met oorlogsgeweld in andere delen van de wereld.

  Herdenken, rouwen, vrijheid vieren, maar ondertussen belasting betalen om huidige oorlogen te financieren. Is er überhaupt nog iemand die nadenkt?

 7. Ceasar Lion Cachet 4
  Het is zoals je het zegt,
  En dan te bedenken dat Bernhard een dealtje had willen sluiten met Hitler om onderkoning te worden in Nederland.
  Smeerkezen waren het allemaal en nog

Comments are closed.