Gevaar_OverheidWe hebben op de Vrijspreker al jarenlang gewaarschuwd en voorspeld dat de EU op weg is naar de Europese Communistische Heilstaat, de EUSSR. Voor ons gevoel met langzame resultaten omdat zovelen denken dat dit hier niet kan gebeuren. MAAR HET GEBEURT NU.

 

De EU werkt aan het einde van de Vrije Meningsuiting!

We kregen een Nujij-bericht dat bewijzen daarvoor aandroeg: De EU commissie plant om boetes te gaan uitdelen aan partijen die “niet de waarden van de EU respecteren”. Hieruit blijkt onder andere hun angst voor de groeiende anti-EU stemming die hun snode plannen zou kunnen verhinderen.

Ook de redactie van Nujij schijnt de ernst van dit EU-gevaar te zien, en signaleert dat dit een verdere vernietiging is van de democratie en vrije meningsuiting die in de EU al jaren aan de gang is en waarvoor de Vrijspreker regelmatig waarschuwt.

Zal deze nieuwe stap eindelijk zo duidelijk zijn dat iedereen (met uitzondering van communisten/fascisten) zich afkeren van die huidige ontwikkelingen en mee gaan werken om uit die EU te treden?

Vanwege de haast en het belang willen we niet wachten op een vertaling, maar geven we een aantal originele citaten uit het originele artikel :

 

EU plant Strafen für Parteien, die nicht „die Werte der EU“ vertreten

Die EU-Kommission hat einen Vorschlag der Sozialisten im Europa-Parlament aufgegriffen. Demnach sollen künftig Parteien, die die „Werte der EU nicht respektieren“, mit Strafzahlungen belegt werden. Die Gruppe des Österreichers Hannes Swoboda will damit verhindern, dass „rechtsradikale oder fremdenfeindliche“ Parteien im EU-Parlament vertreten sind.

 

Im Europäischen Parlament sind derzeit 13 Parteien vertreten. Sie erhalten insgesamt 31 Millionen Euro an Parteienfinanzierung. Künftig soll es dem Parlament möglich sein, Gruppen, die nicht den EU-Werten folgen, von dieser Finanzierung auszuschließen.

 

Es ist sehr besorgniserregend, dass das Europäische Parlament Parteien für ihre Überzeugungen bestrafen will.

 

Das Recht auf freie Meinungsäußerung kann mit einer solchen Regelung unterdrückt werden.

Ein mit Strafe belegtes Verbot von bestimmten Meinungen wird vor allem dazu führen, dass auch das Denken eingeschränkt wird. Einer der Vorzüge der Demokratie ist es, dass jeder seine Meinung sagen kann und sich auch politische Gruppen frei formieren können, solange sie auf dem Boden der Gesetze agieren

 

Der Zwang, an „Werte“ zu glauben, ist undemokratisch. Er ist die Vorstufe zu einem totalitären System.

 

Heel gevaarlijk als politici gaan zwammen over “waarden” en niet eens een definitie ervan hebben.

 

Is deze poging, of luchtballon het begin van het einde? Of krijgen we nog tijd?

 

Het moet toch nu voor iedereen heel duidelijk zijn wat er aan het gebeuren is.

 

Maar hoe komen vrijheidslievende mensen nu tot actie om de Vrijheid te herwinnen en er mee te overwinnen?

Geplakt uit <http://www.bloomberg.com/news/2013-05-22/iceland-freezes-eu-plans-as-new-government-shuns-euro-crisis.html> ============================================

 

21 REACTIES

 1. Tja, ik begrijp dat wel. Zo’n UKIP en bij tijd en wijle ook de PVV,
  dat zijn maar partijen waar je alleen maar last van hebt. Durven
  zo maar tegen de mening van de oppergoden in te gaan en dat
  moeten we natuurlijk nier willen,
  Overigens is men in Brussel ook bezig een soortgelijk iets voor
  journalisten op te tuigen; een systeem van straffen (voor de
  foute) en belonen (voor de goede) journalist. Met als uiterste
  consequentie een beroepsverbod. Te monitoren vanuit de landen, uiteraard met een nog op te richten overkoepelend EU-
  orgaan. Want verkeerde berichtgeving, dat moeten we met z’n allen ook niet willen.
  Voorbode hiervan is, dat er eigenlijk al geen onafhankelijke
  persfotografen in “Brussel” zijn. De EU strooit zelf wel enorme
  hoeveelheden “persfoto’s” uit over de media. Het gevolg hiervan is dat men alleen nog maar foto’s ziet van lachende tronies.

 2. Dat is het eerste wat ze doen, anderen de mond dicht snoeren. Je zou denken dat al deze handelingen mensen boos zullen maken, maar neen. De sheeple gaan gewoon weer verder en weten niet eens dat er iets aan de hand is. Zo gaat het dan.

  Ik maak me zeker zorgen, maar aan de andere kant denk ik ook dat al deze kleine vrijheid afpakkende maatregelen de downfall van de elite zal worden. Uiteindelijk zal de emmer na alle kleine regen druppels overlopen. De vraag is of het dan een bloedige of een vredige revolutie wordt.

  Hub Jongen [4] reageerde op deze reactie.

 3. Via de politiek, de banken en de multinationals is het Hitlertijdperk (kijk naar wie de oprichters van de EU waren) nog maar een kwestie van tijd. De EU-elite probeert steeds meer macht te grijpen om de totale controle over iedere burger te krijgen. De meest stompzinnige dingen (olieflesjes) worden er bedacht en maar kijken of de burgers het weer pikken. De “volksvertegenwoordigers” zijn de vijanden van het volk geworden. De EU wordt steeds meer een fascistische dictatuur. En dit volk slaapt door en wordt gemindcontrolled met stompzinnige programma’s. MC is uitvinding van de nazi Mengele.

 4. @Blij en Vrij [2]:
  “De vraag is of het dan een bloedige of een vredige revolutie wordt.
  Inderdaad. Maar ook wat krijgen we daarna?
  Hitler vervangen door Stalin?
  Hoe dit voorkomen? Veel en veel meer mensen moeten het NAP gaan begrijpen. Daarna komt het willen ook wel.

 5. Geachte collega’s, ik als minister president heb deze bijzondere ministerraad bijeen geroepen omdat ik het nodig vind om over ons lidmaatschap van de EU te overleggen.
  Wij zijn indertijd lid geworden met het oog op hechtere economische samen- werking met de Europese landen. Intussen is het doel van de EU club zodanig gewijzigd dat ik het niet langer verantwoord acht lid te blijven.
  Wat de Europese commissie en het Europese parlement willen is een volledige vorming van de Verenigde Staten van Europa.
  Dit houdt in dat Nederland als zelfstandig land ophoudt te bestaan.
  Ik moet eerlijk tegen jullie zijn en zeggen; dat kan ik niet voor mijn verantwoording nemen; ons land op heffen.
  Dat was niet de bedoeling toen wij lid werden van deze club.
  Er komt nog bij dat het lidmaatschap ook onbetaalbaar wordt. Onze welvaart wordt opgeofferd aan de Zuidelijke landen, inclusief Frankrijk en dat zal tot in lengte van jaren zo blijven.
  Graag hoor ik van jullie van jullie ervan vinden als we de verdragen met de EU opzeggen en verder het roer van ons land weer in eigen hand nemen.

  Ik heb gezegd, Mark Rutte.

  Als we dit nou toch eens in de krant mochten lezen wat zou er een golf van opluchting door ons land gaan!!!!!!!!!!!

 6. Geachte collega’s, wat ik net heb gezegt is natuurlijk een domme grap.. “klopt” ik ben niet zo’n grappenmaker. Eigenlijk ook helemaal niet leuk. Ik, als jullie leider, heb het goed met jullie voor en voor Ne (uche uche) land. Maar toch is de beste weg dat we gaan naar één souvereine staat. Dit zal ons helpen er economisch en sociaal weer bovenop komen. Ik ben er 100% van overtuigt dat het de beste keuze is wat we kunnen doen. We moeten met zijn allen de schouders onder Europa zetten en het maken tot een historisch succes.

  M.P. M.Rutte

  Dit is eerder meneer rutte…

 7. Oh la la…
  Maar aan de andere kant, het is iets om trots op te zijn als je bij de ineenstorting van de EU straks kunt zeggen: de EU heeft ons niet gesponsord. Abraham nam zelfs nog geen schoenveter aan van de koningen van Kanaän, zodat zij nooit zouden kunnen zeggen dat ze Abraham groot hadden gemaakt.

 8. @arvr [10]:

  Subsidie betekent dat je (een beetje) van je afgepakte geld terugkrijgt. En je bent er nog blij mee ook?

  Nee, u verwart subsidie met een aftrekpost. Zo is HRA geen subsidie. Wie geen belasting betaalt krijgt ook niks terug.

  Wie subsidie krijgt is sowieso een netto-ontvanger. Hoeveel subsidie men krijgt is afhankelijk van een ambtenaar die een arbitraire beslissing neemt, op basis van arbitraire regeltjes. Er is niets inkomensafhankelijks aan.

  arvr [13] reageerde op deze reactie.

 9. “Das Recht auf freie Meinungsäußerung kann mit einer solchen Regelung unterdrückt werden.”
  Omfloerst taalgebruik, kots.

  “Das Recht auf freie Meinungsäußerung wird mit einer solchen Regelung unterdrückt werden.”
  Het is tenslotte de enige reden om dit soort regels in te voeren, dus het zou wel opmerkelijk zijn als het bij ‘kunnen’ zou blijven.

  Andre NI [18] reageerde op deze reactie.

 10. @R. Hartman [11]:
  Quote:
  “Wie subsidie krijgt is sowieso een netto-ontvanger.”

  “Nee, u verwart subsidie met een aftrekpost.”

  Euh, sorry. U denkt teveel in hun termen. Laten we even stellen dat elk bedrijf of individu belasting betaald over elke handeling. Heffingen over loon, BTW, bijzondere verbruiksbelasting (of de kosten om aan het geheel aan regels te voldoen) noem het maar op.

  Probeer de berekening maar te maken, wat er allemaal aan heffingen naar de staat gaat. En probeer dan ook maar aan te tonen dat u meer vangt van de staat dan u betaalt.

 11. Quote ; “Ook de redactie van Nujij schijnt de ernst van dit EU-gevaar te zien, en signaleert dat dit een verdere vernietiging is van de democratie en vrije meningsuiting die in de EU al jaren aan de gang is en waarvoor de Vrijspreker regelmatig waarschuwt”.

  Nujij heeft zelf niets met vrijheid van meningsuiting . Zeker tav het zogenoemde Antisemitisme . Als je over het Joodse Lobby heb dan krijg je al snel een tijdelijke ban . Voor de rest ben ik het wel met bovenstaand artikel eens .
  Voor de wakkeren onder ons wisten wij al dat dit er aan zat te komen . Toch !?

 12. Als dit doorgaat, met die boetes, wat is dan de volgende stap? Bij herhaling hogere boetes? Totdat er mensen/partijen zijn die die boetes niet meer willen of kunnenbetalen? En dan? Gevangenisstraf?

  Het lijkt vergezocht, maar stel je toch eens voor dat je voor een andere mening inderdaad de bak in draait?

  Fascistische censuur in eenzelfde systeem.

 13. @J.Klein [15]:
  Nazies kunnen binnenkort niet meer trots zijn op hun moorden.. USA- NAVO haalt ze wel in. De ene Hitler is dood de ander staat op.

Comments are closed.