Person_Wilders-VoorVolkEnVaderlandGeert Wilders lijkt alle politiek te reduceren tot vraagstukken van grensbewaking, volkstelling, volksverplaatsing en het islamitisch geloof bestrijden. Dit vormt steeds een terugkerend motief van zijn betogingen. Hij maakt gebruik van de weerstand, bij bepaalde groepen in de samenleving, tegen Europa en de islamitische rel schoppende jongeren in de grote steden. Als je ook zijn “verborgen” familie geschiedenis bekijkt, wordt het duidelijk waarom hij zich op deze wijze manifesteert.

Er zijn veel mensen die stemmen op de PVV uit onvrede, en helaas zijn daar er ook veel onrustzaaiers bij. Onbegrijpelijk en wat te betreuren valt, is dat CDA stemmers hun partij de rug toekeerden uit onvrede en op PVV zijn gaan stemmen, terwijl CDA juist een goede solide basis was voor het beleid. Dat wil niet zeggen dat dit het juiste beleid was, dit even voor de duidelijkheid.

De vraag is echter wat zal de PVV uiteindelijk kunnen bereiken, want slechts het eindresultaat geldt. Van belang is dat je met “alle” mensen, ongeacht hun geloof, oplossingen moet vinden om extreme uitwassing in de maatschappij, in een geloof of idealisme, te voorkomen en met elkaar kunt bestrijden, dan is het pas echt zinvol.

Mooie woorden en mensen tegen elkaar opzetten werkt averechts.

39 REACTIES

 1. @ric ardo [16]:
  Quote:
  “Dat is hem nou.. Wilders doet niet aan haatpreek. Hij wil gewoon niet teveel moslims in NL.”

  Als je bewust op het randje balanceert van wat net kan (kopoddentaks anybody?) beschouw ik dat net zo goed als over het randje.

  Quote:
  “Een imam had vroeger al gezegd; Wij nemen Europa over met de buiken van onze vrouwen. Met 53.7 miljoen zijn ze aardig op weg in Europa.

  Volgens mij was dat Erdogan. Anyhow, daar zit dus het probleem. Als je kijkt waar de huidige voorgangers van de Islam in Nederland vandaan komen kan je op je vingers natellen dat het erg moeilijk is om de nieuwe Nederlanders een klopje op de schouders te geven en in te leiden in de Nederlandse maatschappij.

  Quote:
  “Gezond verstand zegt me dat deze mensen beter op hun plaats zijn in eigen land.”

  Ervaring leert dat het daar ook fout gaat.

 2. arvr u heeft volkomen gelijk maar dit schrijven van u krijgt u negens geplaatst van een krant.

 3. @drnomad [1]:
  Hoe wet u dat de PVVer zo denkt?
  Kent u mij? bijvoorbeeld.
  Hoe durft u zo bekrompen te denken?
  Over één kam scheren gesproken!
  Maar als u zo graag meer allochtonen wilt, levert u toch een groter deel van uw salaris in?
  Zoniet? Dan niet oordelen over mensen die keihard werken en steeds meer moeten inleveren om klaplopers in leven te houden.

 4. Ten diepste haat ik alles dat bijdraagt aan het verminderen van mijn vrijheid. Het moet weer eens gezegd worden:”Er zijn neo-marxistische krachten in dit land die de multi-culturele samenleving als een vruchtbare ontwrichting zien.” – Ik weet niet meer van wie deze zin is maar hij drukt precies uit wat ons probleem is. Helemaal niets heb ik tegen het gros van ‘onze’ allochtonen, ze zouden hier alleen niet moeten zijn. Ik geloof in ‘de hele wereld is van iedereen en iedereen mag zelf weten waar ie maar woont’. Deze vorm van gelijkheidsdenken is ten diepste ‘Frankfurter Schule’ en bedoelt zoveel mogelijk frictie tussen bevolkingsgroepen te creeeren zodat een sterkere overheid genoodzaakt is. Helaas kom ik binnen ’t libertarisme deze ‘vrije vestigingsgedachte’ ook nog wel eens tegen, deze is echter zeer af te wijzen wanneer het om grote aantallen ‘Fremdkorper’ gaat. Immers, zoveel cultuurvijandigheid is een daad van agressie naar de kinderen van het land die daar sinds vele honderden jaren hun generationele erfenissen hebben.

  Economische pressie zullen slechts een milde correctie zijn op de door het politiek correcte welk deze mindersuccesvollen uit de 3e wereld heeft binnengehaald. Ze zijn gekomen voor minder repressie en meer materieel goed, ze zullen weer vertrekken wanneer ze merken dat deze minder worden. Er vertrekken toch ook zo’n vele tienduizenden Nederlanders per jaar vanwege het feit dat zij minder vrijheid en hogere levenslasten ervaren?

 5. Als wij nu alle leden van de tweede en eerste kamer gooien, zijn wij al een heel eind. Het zijn allemaal dreaaikonten van de koning en dat spelletje spelen zij al heel lang. Trouw aan de kiezer is er niet bij. De rechters en advocaten hebben ook hun ziel verkocht aan de multinationals en de koning. Wat lullen wij hier in Nederland over het niets! Op deze manier gaat elke koe lek!

Comments are closed.