lp amsterdamDe weg naar een libertarischer Nederland is een lange. Individu voor individu dient te worden overgehaald zijn collectivistische denkbeelden met betrekking tot de maatschappij te heroverwegen. De LP probeert dit door in diverse steden afdelingen op te richten. Een van de actiefste is de LP Amsterdam.

De LP Amsterdam heeft reeds diverse lezingen en borrels gegeven. Na een aantal avonden de Bekeerde Suster gebruikt te hebben probeert men thans een zaaltje bij cafe Heffer uit. Hier ontbreken de afwas en kook geluiden die de sessies bij de Bekeerde Suster minder geslaagd maakten.

U kunt de LP Amsterdam volgen op hun eigen website www.lpamsterdam.nl die onlangs online is gegaan. In een aantal gevallen zal de LP Amsterdam de videoopnames van lezingen bij cafe Bastiat op de site publiceren. Degenen die de lezing van Toine Manders van het afgelopen cafe Bastiat 16 april hebben gemist kunnen deze hier volgen of op de video hieronder klikken. (belichting is niet optimaal maar oefening baart kunst dus en volgende zal beter zijn)

 

 

3 REACTIES

 1. Is het ook mogelijk om een LP Eindhoven op te richten? Ik woon zelf in Noord-Brabant en baal dat alles zo ver weg is. Ik zou graag naar een lezing willen komen of een meeting, maar die zijn vaak in steden zoals Amsterdam of Enschede. Ik heb echt het gevoel dat Brabanders op dit vlak dik achterlopen. Mensen boven de revieren zijn naar mijn mening een stuk bewuster en free-minded.

  Ratio [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Mijpakkenzeniet [1]: Neem even contact op met de LP. info@libertarischepartij.nl
  Wellicht hebben ze nog andere Eindhovenaren die iets willen beginnen en kan je samen met deze mensen zorgen dat er bijvoorbeeld lezingen komen. Ik denk dat er wel genoeg sprekers zijn om de eerste sessies interessant te maken.

 3. Hey Ratio,

  Heeeeeeeeel erg bedankt voor het delen van het filmpje met ons. Ik kan zelf helaas vaak niet aanwezig zijn en ben daarom nog niet naar lezingen geweest, ben nog middelbare scholier dus moet dan met het openbaar vervoer en zie niet zitten om s’avonds laat in m’n eentje nog terug te moeten 😉
  Dit is een mooie oplossing!

Comments are closed.