zaterdag, 11 mei 2013
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Macht gaat boven Principes bij de PvdA, net als bij andere politici!

Macht-kleding-zwaardBij de principes die de PvdA beweert na te streven zit zeker solidariteit en eerlijkheid. En één van de groepen waarmee zij solidair beweert te zijn, zijn de asielzoekers. En Asielzoekers zijn mensen die het lukt met een dikke teen over de denkbeeldige lijn te komen die we “grens” noemen.

 

Al zouden daar wel van uitgesloten moeten worden die mensen die naar Nederland komen om te werken, geld te verdienen door te produceren en bij te dragen aan de economie. Want die zouden wel eens zo goed kunnen zijn dat een “Nederlander” zijn baan verliest.

Solidair zijn met werkers die komen om hun kinderen beter te voeden, moeten we hier helemaal niet hebben. Echt geen “economische vluchtelingen”

Zondag heeft de PvdA haar “Ledenraad”  over dit heikele punt.
De NOS kan nu echter al meedelen dat de politici kiezen voor de “MACHT” en liever willen blijven mee-regeren dan hun solidariteisprincipe waar maken!

Bij het maken van het regeerprogramma accepteerden ze het strafbaar maken van illegaliteit al, en dat doen ze nu (met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid) weer!

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen, Politiek, Rechten, Vrijheid
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Naam * schreef op : 1

  Over solidariteit gesproken. In Amerika is nu een rel over dat Barack O’Bomber de Solidaire (wellicht niet persoonlijk) de belastingdienst gebruikt om politieke tegenstanders te treiteren.
  hosted.ap.org

 2. reiny schreef op : 2

  Kijk naar Rotterdam hoe daar, in Feyenoort, de achterban van Turkse afkomst de hele PvdA partij chanteerd door het binnenhalen van stemmen bij de verkiezingen.

 3. Andre M schreef op : 3

  Nog meer illegalen en nog meer mensen naar de voedsel banken, hou eens op met doe onzin, illegaal is illegaal en dus moet die het land verlaten. In het VK schatten ze de toestroom op 30.000 er kwamen er 1.2 miljoen de laatste jaren en wie moet dat allemaal betalen, dat zijn alleen de burgers in loondienst bij de bedrijven de ambtenaren dragen hier totaal niets aan bij.