Reacties
 1. p.van straten schreef op : 1

  Zij eerst een politie staat; wij zijn goed op weg hun als nieuwe kolonie te volgen. Einde burger vrijheden in Nederland akelig dichtbij.

 2. p.van straten schreef op : 2

  Zij eerst een politie staat; wij zijn goed op weg hun als nieuwe kolonie te volgen. Einde burger vrijheden in Nederland akelig dichtbij.

 3. Earlgrey schreef op : 3

  Dat er in de VS zulke berichten vandaan komen en men hier beweert dat het eens deze kant zullen komen is niet juist. Alles wat ze daar gaan doen is hier al in experimentele fase beproefd. Gezicht herkenning camera’s, aftappen van telefoongesprekken, facebook of andere sociale media “spionage” , je noemt maar en het is er al. Alleen omdat het experimenteel is worden de burgers met betrekkelijk veel rust gelaten.Je moet natuurlijk niet met idioterieën aankomen zo als aanslagen plegen e.d.

  arvr [4] reageerde op deze reactie.

 4. arvr schreef op : 4

  @Earlgrey [3]:
  Vaak worden terroristische aanslagen door de corrupten misbruikt om instemming te verkrijgen voor dit soort “Technieken”.

 5. Raymond schreef op : 5

  Alleen omdat het experimenteel is worden de burgers met betrekkelijk veel rust gelaten.Je moet natuurlijk niet met idioterieën aankomen zo als aanslagen plegen e.d.

  Heb je zeker zitten slapen toen op 30 april “operatie WA” van start is gegaan.

  Jij weet niet wat het is om onder ” totale observatie ” te staan , nou vrind…..ik wel.

  Have fun ( jouw tijd komt ook nog wel) .

  scrutinizer [6] reageerde op deze reactie.
  Earlgrey [7] reageerde op deze reactie.

 6. scrutinizer schreef op : 6

  @Raymond [5]: “Jij weet niet wat het is om onder ” totale observatie ” te staan , nou vrind…..ik wel.”

  Klinkt alsof je een meer dan doorsnee ervaring hebt.
  Zou je die met ons willen delen?
  Ben erg benieuwd.
  Dank bij voorbaat.

  Raymond [8] reageerde op deze reactie.

 7. Earlgrey schreef op : 7

  @Raymond [5]: Ja..kijk, als je bijvoorbeeld de pro republiek studente neemt, die werd later teruggebracht met zwaaiende lichten ook (zal het ludiek zijn of vonden de agenten dat ze echte ballen had? ) In de VS zat ze nu geïsoleerd en zonder proces aan de pillen gedwongen en tot zombie gedegradeerd. Dat is het verschil, de aanpak is veel milder.
  Ik denk dat bijvoorbeeld de waxinelicht gooier nu voor minstens 20 jaar daar zou zitten. En ja, ik ben niet eens voor dit soort “zachte”acties van de politie, laat ons gewoon met rust zolang we de boel niet slopen.

 8. Raymond schreef op : 8

  @scrutinizer [6]:

  Klinkt alsof je een meer dan doorsnee ervaring hebt.

  Zachkens gesproken…enigermate wel dus….en wil ik die delen ?

  Ben daar nog niet uit….momenteel dus.

 9. Liberty City schreef op : 9

  Ik begrijp de zorgen echter ook als voorstander van vrijheden, criminaliteit gedijt bij de tolerantie van de maatschappij. De jacht op de daders is terecht, de wijze waarop is discutabel.