.Een ontwikkeling naar verdergaande dictatuur.

.HOWARD_Paul_Boston_bezetting

.Ontwikkelingen die gewoon doorgaan en daarna bijna onmogelijk terug te draaien. Net als in de EU! “Let op uw Saeck!”

 

9 REACTIES

 1. Zij eerst een politie staat; wij zijn goed op weg hun als nieuwe kolonie te volgen. Einde burger vrijheden in Nederland akelig dichtbij.

 2. Zij eerst een politie staat; wij zijn goed op weg hun als nieuwe kolonie te volgen. Einde burger vrijheden in Nederland akelig dichtbij.

 3. Dat er in de VS zulke berichten vandaan komen en men hier beweert dat het eens deze kant zullen komen is niet juist. Alles wat ze daar gaan doen is hier al in experimentele fase beproefd. Gezicht herkenning camera’s, aftappen van telefoongesprekken, facebook of andere sociale media “spionage” , je noemt maar en het is er al. Alleen omdat het experimenteel is worden de burgers met betrekkelijk veel rust gelaten.Je moet natuurlijk niet met idioterieën aankomen zo als aanslagen plegen e.d.

  arvr [4] reageerde op deze reactie.

 4. @Raymond [5]: Ja..kijk, als je bijvoorbeeld de pro republiek studente neemt, die werd later teruggebracht met zwaaiende lichten ook (zal het ludiek zijn of vonden de agenten dat ze echte ballen had? ) In de VS zat ze nu geïsoleerd en zonder proces aan de pillen gedwongen en tot zombie gedegradeerd. Dat is het verschil, de aanpak is veel milder.
  Ik denk dat bijvoorbeeld de waxinelicht gooier nu voor minstens 20 jaar daar zou zitten. En ja, ik ben niet eens voor dit soort “zachte”acties van de politie, laat ons gewoon met rust zolang we de boel niet slopen.

 5. @scrutinizer [6]:

  Klinkt alsof je een meer dan doorsnee ervaring hebt.

  Zachkens gesproken…enigermate wel dus….en wil ik die delen ?

  Ben daar nog niet uit….momenteel dus.

 6. Ik begrijp de zorgen echter ook als voorstander van vrijheden, criminaliteit gedijt bij de tolerantie van de maatschappij. De jacht op de daders is terecht, de wijze waarop is discutabel.

Comments are closed.