Vorige week steeg het Twitteraccount van Vrijspreker over de 1.000 volgers heen. TwitterEen fraaie prestatie als je nagaat dat de Vrijspreker pas ruim een jaar actiever is op dit medium. En hoewel een bescheiden aantal – een BN’er komt er zijn bed niet voor uit – blijven we stug en eerlijk doorgroeien. Mocht je ons nog niet volgen, doe dat dan bij deze !

2 REACTIES

  1. Weer een stap verder!
    Gefeliciteerd en wees er trots op!

    En toch is het misschien mogelijk dat libertarische Twitteraars nog meer gebruik maken om Vrijbriefartikelen of reacties te twitteren. Hoe meer er naar de Vrijspreker wordt verwezen, hoe bekender die wordt en hoe eerder en hoe meer vrijheidsresultaten we zullen bereiken.

  2. Het libertarisme zou eigenlijk wel de steun van een paar BN’ers kunnen gebruiken. En die lijken helaas nogal in de hoek van Marx Rutte en Joker Samson te zitten.

    Over Samson gesproken. Hij zou goed passen als Joker in een Batman film. Schmink is nauwelijks nodig.

Comments are closed.