avatar MMAPGeen toeslag meer op dubieus adres, toeslagfraude op de fles?

12 REACTIES

 1. Even geduld, ze gaan er pas in 2014 wat aan veranderen. Dus sla je slag nu het nog kan!!!!

 2. Weekers wordt verweten dat hij liegt met zijn bewering dat hij “het niet heeft geweten”.
  Maar zelfs als dat waar is, moet hem verweten worden dat hij niet geweten heeft wat zowat alle andere mensen wel wisten.

  De kern van de zaak ligt nog dieper. Het systeem is niet alleen fraudegevoelig; het systeem zelf is fout!

  Vilseledd [7] reageerde op deze reactie.

 3. Dit is al zo sinds invoering van de huurtoeslag ik heb er gewerkt dus ik weet hoe er onder politieke druk vrijgevig werd beschikt controle programma’s werden uitgezet zodat de doorloop van de aanvragen binnen de termijnen bleef , er werd bij geen inkomen beschikt als of er geen inkomen zou zijn enz enz de hele manier van het door de strot douwen van de regeling door de politiek en de stelsel matige tegen werking door het management van de belastingdienst om de regeling goed uit te voeren heeft geleid tot een zeer fraude onbestendige methodiek en wie betalen de blunders de belasting betalers .
  Wil je goedkoop paar duizend lenen en heb je een sociale huurwoning , vraag gewoon huurtoeslag aan en vergeet je inkomen in te vullen , zo kon dat jaren achter een en de rente bij de belasting dienst was lager dan bij de bank voor een pl en je kon ook over paar duizend beschikken .

  Vilseledd [7] reageerde op deze reactie.

 4. Dit is al heel lang bekend. Jaren geleden verhuisde ik. Adreswijziging doorgegeven bij de gemeente. Kreeg iedere maand huurtoeslag voor mijn oude woning.

 5. @Johannes [3]:

  Ik ken het. Ook het UWV geilt heel erg op het halen van de termijnen. Alvast een eerste betaling doen na twee weken en dat soort dingen. Wat me bevreemdde, was, dat er niet bij de ‘klant’ nagevraagd werd, of er wel behoefte bestond. Toen ik zelf een keer WW had, zei ik: “Mij hoef je niet met alle geweld al een voorschot te betalen; als ik over zes weken de eerste betaling heb, dan is dat prima.” Men wou er echter niks van weten.

  @Hub Jongen [2]:

  Hij gaat waarschijnlijk vrijuit, omdat alle politici het geweten hebben en de kop in het zand hebben gestoken.

  @ric ardo [4]:

  Nee, is niet zo. Programmaatje downloaden, gegevens invullen en wegsturen; vervolgens heb je na een aantal weken de eerste betaling. Ze vragen geen enkel bewijsstuk. Bij VROM met de huursubsidie moest dat tot 2006 wel.

 6. Uitkering fraude is hier van alle tijden. Buitenlanders weten gewoon beter hoe onze overheid werkt dan de gemiddelde Nederlander.En dan de strafmaat… Een taakstrafje misschien?

 7. @Igor [5]: Een one-liner is soms net zo goed als een artikel en kan zeker ook de discussie opwerpen. Vergeet niet dat het in de lucht houden en vullen van deze site puur vrijwilligerswerk is en de schrijvers hebben naast Vrijspreker ook nog een (druk) leven, waardoor gedegen onderzoek voor artikelen niet altijd mogelijk is.

  Maar als u liever lange artikelen hebt, kunt u deze ook zelf insturen naar info@vrijspreker.nl en bij geschiktheid worden ze geplaatst. Leef u uit, zou ik zeggen. Hoeveel artikelen mogen wij tegemoetzien? 1, 2, 5, 20?

 8. Nederland verloedert door Europa.

  Van binnen huilt het in mij. En de redenen is dat voor mijn gevoel het mooie land, waar onze generaties lang aan gewerkt hebben om het op te bouwen tot een van de mooiste en beste plekken ter wereld om daar gelukkig te leven en te wonen nu verloedert. Duizenden mensen hebben hun leven gegeven voor hun vaderland, wat nu mijn vaderland is. Wij hebben geleefd in alle vrijheid en waren tevreden, maar nu nadat men alles verbonden heeft aan een groot Europa, het land in feite weggegeven heeft, komt alle ellende uit andere landen over ons heen, en moeten wij bloeden voor andere landen waar onderlinge strijd en rassenhaat nog steeds aanwezig is, en er geen vrede en vrijheid is.

  Een mensen leven telt daar niet, criminelen uit deze landen bedriegen onze staat, plegen overvallen, waardoor onze veiligheid niet meer gewaarborgd is, en mensen in de avonduren niet meer buiten durven komen. Je bent zelfs in huis niet veilig meer, en je vraagt je af waar zijn ze aan begonnen en waar gaat het heen met ons eens zo mooi land. Als ik daar aan denk en aan ons nageslacht, dan krijg ik tranen van verdriet in mijn ogen en pijn van verdriet in mijn maag. En het verergert als ik naar politici luister die dit gewoon negeren en ons steeds meer belasten gaan. Er is hier nu stille armoede genoeg, en alle redenen inwoners te steunen, laten wij ons vaderland zo afglijden?

  ric ardo [11] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.