we are changeEerst wordt een opkomende beweging genegeerd, daarna geridiculiseerd. Daarna gedemoniseerd en tenslotte wordt je geaccepteerd. De Bilderberg critici vallen volgens de BBC thans in de tweede dan wel de derde categorie.


Met dank aan we are change Rotterdam: Op 9 juni, de vierde dag van het Bilderberg Fringe Festival, provoceerde de BBC de demonstranten onder het mom van ‘satire’. In plaats van verslag te doen van de demonstratie kwamen ze met eigen acteurs in satanische kostuums. Toen ze werden ontmaskerd door de demonstranten, verlieten ze het festival.

8 REACTIES

 1. Met types als David Icke en in mindere mate Alex Jones in je gelederen heb je geen (andere) acteurs en carnavalspakken nodig.

  Overigens wel een interessante propaganda-actie van de BBC. Gaan wij dat meer zien? Bij een bijeenkomst van bijvoorbeeld monarchie-critici komt de NOS langs met een buslading kwijlende debielen, schizofrenen en acteurs die een ingestudeerd onzinverhaal opdeunen dat ze tegen de koning zijn omdat die ze geen gratis patat met appelmoes gegeven heeft…
  TV kijken gaat nog leuk worden 🙂

 2. Als ik niet beter wist, zou ik denken dat dit Jeroen Boschgezelschap
  is ingehuurd door Bilderberg. Jim Tucker draait zich om in zijn
  graf. Stel dat ik iets heb gedaan wat een demonstratie tegen mij
  in andermans ogen zou rechtvaardigen, dan mag deze groep wat
  mij betreft tegen mij demonstreren, hoeft niet op de Dam, mag
  ook bij mijn huis.
  Vraag me bij dit soort mensen altijd af, of ze nu wel echt begrijpen
  waar het om gaat. Neen, dit gaat het niet worden. Jammer.

 3. We weten niets en proberen uit te zoeken hoe de wereld wordt gestuurd en gemanipuleerd. Maar reken maar dat een aantal burgers steeds alerter worden en ontwaken.

  Als ik de video’s op YouTube mag geloven over bijv. Sandy Hook shooting, Batman shooting, Boston bombing, London moslim killer, dan zijn er meer acteurs aan het werk dan terroristen. Het is bijna niet te verwerken voor de doorsnee slappe hersenpan, maar we worden werkelijk verneukt waar wij bijstaan en nemen niet de moeite om ook maar voor een milliseconde na te denken waarom we worden verneukt en door wie we worden verneukt.

  Sandy Hook Hoax?

  http://www.youtube.com/watch?v=3id88P6xlUk

  http://www.youtube.com/watch?v=_9XAr2BhMm4

 4. De bovenstaande video is natuurlijk wel hilarisch en een aardige blunder van de mainstream idioten.

 5. ja is toch niet raar als alex jones en david icke daar komen met hun aanhang. belachelijk stel.

 6. Welke apen er ook staan te dansen, het doet er niet toe.
  Maar niets is belachelijker dan een politicus die in alle stiekumheid zaken zit te overleggen en vervolgens mogen wij daar niets over weten en deze dient dan wel de rekening in voor kosten van deelname!!!!

Comments are closed.