we are changeDe Bilderberg conferentie, hoe moet je dat nu plaatsen? Als de elite dezer wereld samen komt en vervolgens stelt dat het hun samenzijn niet veel meer is dan een koffiekransje, een vrijblijvende uitwisseling van meningen, is dit dan geloofwaardig? Waarom die geheimhouding?

Vast staat dat men alleen al door de agendering van zaken invloed kan uitoefenen. Als geregeld over de noodzaak tot internationale of regionale integratie wordt gesproken door de belangrijkste mensen van de conferentie dan heeft dat gevolgen. Er zijn een paar mantra’s in onze wereld die door politici continue – als waren de politici de gebedsmolens – herhaald worden. Een daarvan is dat verdere integratie nodig is. Deze integratie is juist niet altijd wenselijk. Maar wordt wel door zeer veel politici nagestreefd. In ieder geval in de euro zone. Zouden deze mantra’s gezaaid worden tijdens de Bilderberg conferentie?

In opmaak voor de conferentie van dit jaar onderstaande compilatie.

met dank aan we are change Rotterdam

NB: de film is iets langer dan de meeste filmpjes die we plaatsen en gaat op deze zaken in:

** Men gaat er niet heen op persoonlijke titel.
** Deelnemers betalen de rekening voor deelname en additionele onkosten niet zelf deze wordt betaald door de belastingbetalers of verenigingsleden.
** Politici zijn niet transparant over wat op deze conferenties besproken wordt.
** Deelnemers marginaliseren de macht en kracht van de dit netwerk.
** Men ontkent stelselmatig dat de basisreden waarom men samenkomt alles te maken heeft met het vormen van een geïntegreerde globale politieke en economische structuur, doorgaans noemt men zoiets ‘New World Order’.

12 REACTIES

 1. Het enige wat de idioten doen is de wereld meer naar hun hand zetten ten koste van alles en iedereen. Vraag me vaak af wat er in koppen van dergelijke individuen omgaat en waar men denkt heen te gaan?

  Uiteindelijk zullen ze allen weer tot stof vergaan en wat zijn of waren ze dan? Maar vooral; wat hebben ze achtergelaten en wat hebben ze aangericht?

  Als ik terugkijk op mijn leven dan is het bijna niet te vatten. Wat was een dag, wat was een jaar, wat was een leven? Zoals het geleefde leven ongrijpbaar is, zo is ook dit leven ongrijpbaar en zal ook het toekomstige leven altijd ongrijpbaar blijven. Wat de idioten ook bespreken en wat voor agenda of road map ze ook hebben klaarliggen, zelfs voor toekomstige generaties, het zal uiteindelijk allemaal ongrijpbaar blijken en niet meer dan een hersenspinsel.

  Wat als er toch een ziel bestaat en deze zal voortleven, en wat als de ziel moet leren, hier op aarde, wat denkt de ziel dan te kunnen bereiken met leugens, list, bedrog, moord, oorlog, zeg maar; vernietiging. Staat en stond niet de hele geschiedenis alleen maar in teken van vernietiging? Wat als de mens zo wijs zo zijn en alles in het teken te stellen van fusie? Samenwerking, opbouwen van oprechte duurzaamheid zonder slaafse wetten, regels.

  Maar goed, we leven in deze wereld en niet in de wereld van Ooit. Duidelijk is dat het type _bilderberg- mens geestelijk ongeneeslijk ziek is, van zionist tot politicus. En mocht de ziel bestaan, dan is het iedere ziel voor zich -uiteindelijk zal dan iedere ziel worden getrakteerd op een eigen oordeel- en het lot en de aardse dood blijft voor ons allen. Dat geldt gelukkig voor iedere ziel, ook de ‘heel belangrijke bilderbergers’

  Men zou eens een programma kunnen beginnen op tv met daarin overleden mensen die dachten ooit heel belangrijk te zijn. Ben dan heel nieuwsgierig wat ze zoal na hun dood nog hebben te vertellen/liegen.

 2. De bezoekerli​jst van de Bilderberg​conferenti​e 2013.

  http://www.corruptekamer.nl/de-bezoekerlijst-van-de-bilderbergconferentie-2013/

  De Nederlandse bezoekers zijn:
  ◾NLD Boxmeer, Jean François van Chairman of the Executive Board and CEO, Heineken N.V.
  ◾NLD Dijkgraaf, Robbert H. Director and Leon Levy Professor, Institute for Advanced Study
  ◾NLD Halberstadt, Victor Professor of Economics, Leiden University; Former Honorary Secretary General of Bilderberg Meetings
  ◾NLD Knot, Klaas H.W. President, De Nederlandsche Bank
  ◾NLD Netherlands, H.R.H. Princess Beatrix of The
  ◾NLD Rutte, Mark Prime Minister

 3. Wat ik zelf altijd zo grappig vindt is dat het altijd wordt gecommuniceerd als zijnde iets onschuldigs.

  Men hoeft alleen maar te kijken naar de politici die hierbij aanwezig zijn en er de respectievelijke wetten tegen belangenverstrengeling naast te leggen om te zien wat een onzin het woord “onschuldig” is.

 4. Ik maak me niet zo druk om de bilderbergers die blijkbaar een rol spelen in de vele samenzweringstheorieën.

  Ow zijn het vandaag de bilderbergers? En wat dan over de Rothschilds? Of whatever?

  Mijn hoofd duizelt met al die samenzweringstheorieën. Straks ga ik nog geloven dat Adolf Hitler in een Hanebu (vliegende schotel) naar de zuidpool gevlucht is en aldaar wacht tot hij met medewerking van zijn bondgenoten (waaronder Bilderberg, de Rotshilds en de multinationals) de wereld weer kan overnemen. Ofzo….?

  Veel succes met jullie theorieën. Helaas is de werkelijk een stuk stompzinniger. Onze vijand is een systeem van collectivisme, wat mensen indoctrineert en daarmee gevangen houdt in het systeem. Niet een ontwerp van een paar kwade mensen, maar een systeem waarin de kwade en misleide individuen het systeem in stand houden.

  En een systeem wat evolutionair is gegroeid. Gelijk zoals bacteriën en virussen zichzelf hebben aangepast om te overleven in een menselijke gast, ondanks dat de mens zichzelf met behulp van de wetenschap hier tegen wapent.

  Het beste wapen wat wij hebben is gezond verstand, en de betere argumenten. Maar ook de betere ideeën over hoe wij als moderne maatschappij de 21ste eeuw moeten ingaan.

  Geloven in allerlei samenzweringstheorieën is volstrekt contraproductief. Los van het feit of er enige bal klopt van deze onzin. Maar het dient het collectivisme wel. Zolang wij verdwalen in al die “Crazy Shit” zullen wij lekker in ons eigen rondje blijven rondlopen en op die manier geen bedreiging zijn voor het collectivisme.

  Fluminis [8] reageerde op deze reactie.

 5. Opmerking; waarom geen artikelen over de protesten in Turkije bij de Vrijspreker? Daar knokken ogenschijnlijk seculieren tegen de oprukkende onderdrukking van vrijheidsstrijders en vrijdenkers door fundamentalistische islam die klaar staat om aan te schuiven bij de EU en er voor zal zorgen dat wij ons moeten aanpassen aan de grieven van fundamentalisten en dictatoriale regiems.

  Over complotten gesproken.

  Atatürk vermoord?

  Nu het weer bijna 10 november is en de herdenking van de sterfdag van Kemal Atatürk weer nadert, verschijnen er op internet en in de pers weer nieuwe berichten over het feit dat Atatürk mogelijk vermoord zou zijn.
  Veel Turken zijn volgens mij gebiologeerd door samenzweringsverhalen en complottheorieën. En over het eind van het leven van Atatürk bestaan er daarvan ook een aantal.
  Daarvan neem ik de verhalen op internet niet zo serieus. Ze zijn veelal absoluut niet gefundeerd of niet te beoordelen omdat iedereen een Youtube stukje kan plaatsen of een bericht op een of ander forum hetgeen dan weer door anderen gebruikt kan worden om hun eigen theorie te staven.

  Volgens de officiële bronnen is Mustafa Kemal Atatürk op 10 november 1938 ’s ochtends om 5 voor 9 ten gevolge van levercirrose overleden.
  Sinds 1935 ging het steeds slechter met zijn gezondheid. De diagnose was toen al levercirrose ten gevolge van overmatig alcoholgebruik. Atatürk was terecht een groot liefhebber van de nationale Turkse drank rakı.
  Zijn ziekte werd zo goed mogelijk voor de buitenwereld verborgen gehouden maar in 1937 verschenen er toch berichten over zijn ziekte in de pers. In 1938 werd zijn ziekte in een perscommuniqué nog griep genoemd. Het ging slechter en Atatürk nam voor de laatste periode van zijn leven intrek in het Dolmabahce paleis. Daar raakte hij voor de eerste keer in coma, waaruit hij weer bijkwam. Aanvankelijk had men het idee dat het beter met hem ging maar op 8 november raakte hij opnieuw in coma waaruit hij niet meer ontwaakte.

  Maar niet iedereen neemt genoegen met deze lezing. Er bestaat een speciale, bijzondere theorie die ervan uit gaat dat Atatürk de leider der vrijmetselaars in Turkije was. Hij zou in een complot door andere vrijmetselaars, die vonden dat hij te veel macht kreeg en niet voldoende meer naar zijn meerderen in de organisatie (de illuminati, de leiders van een nieuwe wereldorde) luisterde, vermoord zijn.
  Misschien niet onmogelijk maar niet zo plausibel en zeker ongeloofwaardig als we bedenken dat Atatürk zelf in 1922 meen ik de vrijmetselaarsloges verbood.

  Deze week verscheen er in de krant Radikal een artikel waarin de arts van wijlen minister-president Bülent Ecevit de heer Mücahit Pehlivan aan het woord komt die zegt te denken dat Atatürk vermoord werd.
  Op de vraag wie daar dan belang bij zouden hebben gehad noemt hij twee mogelijkheden. Ten eerste zouden de mogelijke betrokkenen vertegenwoordigers van buitenlandse mogendheden, die toen in Turkije actief waren, geweest kunnen zijn. Mensen van geheime diensten die in opdracht van hun regering handelden.
  Als tweede mogelijkheid verwijst hij naar binnenlandse krachten die een soort staatsgreep hadden willen plegen net zoals later bv. in de plannen van Ergenekon.
  Pehlivan vermoedt dat Atatürk vermoord is middels het toedienen van arsenicum zoals meerdere wereldleiders als Napoleon, Lenin of Arafat aan hun einde zijn gekomen. Het was niet alleen maar de levercirrose beweert hij.
  Een andere vergiftigingsmogelijkheid zou het gebruik van fluor kunnen zijn. Een desinfecterend middel dat in vloeibare vorm en bepaalde concentratie uiterst gevaarlijk is en daardoor ook heel omzichtig en met veel voorzorgsmaatregelen en grote kennis van zaken gebruikt zou moeten zijn. Waarom hij speciaal daaraan denkt maakt hij niet duidelijk.
  Om voor altijd een eind aan de speculaties te maken zou Pehlivan het graf van Atatürk willen laten openen en DNA monsters willen laten nemen.
  En dan? Is Turkije bij een eventueel minder gewenst en imagoschadend resultaat gebaat? En welke verdachtmakingen volgen er dan? Bron; http://klootvis.blogspot.com/2011/11/ataturk-vermoord.html

  Ratio [6] reageerde op deze reactie.

 6. @Crisis [5]: mbt je vraag van artikelen over de opstand in Turkije. Er is niet echt coordinatie of overleg van waar we over schrijven, de individuele auteurs bepalen dat zelf. Het risico is dat er dan soms een onderwerp genegeerd wordt. Zelf ben ik met enkele andere zaken bezig.

  Dank voor je opmerking, als je iets mist, iets waar we meer over moeten schrijven, laat het weten. Stuur ons eventueel een mailtje naar info@vrijspreker.nl Geen garantie dat we er iets mee doen maar dan weten we in ieder geval waar we ons kunnen verbeteren.

  Ratio [7] reageerde op deze reactie.

 7. @Ratio [6]: Heb er in ieder geval een libje aan gewijd voor morgen maar als iemand een artikel wenst te schrijven over Turkije, graag. Het lijkt me lastig want aan de ene kant is er veel economische groei, en lijkt de situatie met de Koerden minder erg te worden. Daarnaast is het niet prettig dat het leger een grote invloed heeft op een land dus is het positief dat dit aan banden wordt gelegd. Helaas wordt godsdienst wel steeds meer een staatsaangelegenheid. Drie plussen dus en een grote min. Ik vind het niet echt gemakkelijk een oordeel te vellen, laat staan een afgewogen artikel te schrijven. Alleen maar schrijven dat Erdogan kut is en dat we de strijd moeten steunen is mij te eendimensionaal.

  Andre NI [9] reageerde op deze reactie.

 8. Voor NL dit jaar aanwezig Rutte, Klaas Knot, uiteraard V.Halberstadt (al 30 keer) en nieuw is Robbert Dijkgraaf.
  Queen B. neemt nog even de honneurs waar voor haar pappie de oprichter. Geen Alex&Mxmina nog. Kissinger weer wel. Bron: Alex Jones PrisonPlanet.

Comments are closed.