HOWARD_guns used

7 REACTIES

 1. Duidelijk en waar. Zo zie je hoe mensen makkelijk te beĆÆnvloeden zijn door de MSM. Propaganda werkt. Als ze vaak dezelfde onzin herhalen gaan mensen geloven dat het waar is.

 2. Sandy Hook Elementary School – HOAX?

  Batman shooting denver – HOAX?

  Boston bombers – HOAX?

  Gespeeld om wapens de wereld uit te helpen en mensen daarmee het recht te ontnemen zichzelf tegenover, ja zelfs tegenover de overheid te verdedigen?

  Of wil de wapenindustrie al deze aanslagen niet voor waar hebben? Welke partij is nog geloofwaardig?

  Heeft een burger niet (langer) het recht zijn huis en haard te verdedigen?

  John [6] reageerde op deze reactie.

 3. @Bubbelrpikker [4]:
  Valt wel mee. In het “debat” dat wordt gevoerd in de US over vuurwapenbezit bleek ook uit verschillende FBI rapporten dat de afgelopen 20 jaar het vuurwapengeweld in de USA juist is gedaald. Just the facts – geeft een heel ander beeld dan het door de ‘anti-gunners’ opgevoerde beeld van mass shootings everywhere en save the childern.

 4. @Crisis [3]:

  Er zijn vele bewijzen dat vele schietpartijen in de VS een hoax zijn. Er zijn bewijzen op film dat bijvoorbeeld nabestaanden een televisieoptreden aan het repeteren waren, of een vader van een slachtoffertje nog volop lachte toen hij geen camera op zich gericht waande, en het volgende moment zijn treurige en betraande gezicht opzette.
  Ontelbare bewijzen zijn er.

 5. Opvallend is, hoe fel en verontwaardigd er gereageerd wordt op NL fora, zodra het over VS wapenwetten gaat. Tientallen, soms honderden reakties als “Amerikanen, stom volk”,”achterlijk volk”,”denken dat ze cowboys zijn”, “ze zijn helemaal gestoord”, “allemaal trigger-happy rednecks”, “verbieden en afpakken, die wapens !” enz.

  het lijkt er dus op dat de Nederlander buitengewoon goed geindoctrineerd is en doordrongen van een gebroken geweertjes mentaliteit. Men vindt het niet alleen vanzelfsprekend dat men zelf geheel is ontwapend en zich niet mag verdedigen, maar is ook van mening dat het andere landen net zo geregeld zou moeten zijn als in NL.

  In geval van de VS mag je dat wel vergeten, want the 2nd amandment is een onveranderbaar grondrecht.

Comments are closed.