dinsdag, 25 juni 2013
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Ingezonden brief aan De Telegraaf

Onlangs zond ik een brief aan De Telegraaf die ze, tot mijn verbazing moet ik zeggen, plaatsten. Tot mijn verbazing omdat de strekking lijnrecht tegen de nogal bekrompen visie op drugs van De Telegraaf ingaat. Bij deze…

Volgens het OM tonen diverse onderzoeken aan dat er een relatie is tussen hennepteelt en georganiseerde criminaliteit. Het lijkt het OM te ontgaan dat dit nogal voor de hand ligt, de hennepteelt is in Nederland immers bij wet verboden. Geen enkel ander mens dan een crimineel kan zich er dus mee bezighouden.

Om de hennepteelt uit het criminele circuit te halen zou de politie moeten ophouden met het oppakken van de kwekers, zoals dat ook het geval is bij gebruikers. De hennepteelt wordt dan niet fundamenteel anders dan de doperwtjesteelt en de criminaliteit zal als sneeuw voor de zon verdwijnen.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Hub Jongen schreef op : 1
  Hub Jongen

  Dit is gewoon logica.
  Maar kennelijk zijn politici (politiek) niet logisch.
  Erger is dat ook de kiezer niet logisch kan denken; anders zou hij zich niet steeds weer in de luren laten leggen.

  Reiktalia [2] reageerde op deze reactie.

 2. Reiktalia schreef op : 2

  @Hub Jongen [1]: Follow the money; drugs gebruik is slecht voor de farmacia; dan wordt er niet genoeg verdiend!